• hnusak

    zdravím všechny zkušený bikery, uvažuju o koupi nového kola a rozhoduju se mezi cube a specialized

    http://www.specialized.cz/new/kolo.php?…

    http://www.cube-bikes.cz/detail.php?…

    předem díky za názory, případně zkušenosti))

    Anketa: Cube nebo Specialized?

    21x
    95%
    1x
    5%
    0x
    0%
    0 0
    • ravag3r  

      Jednoznačně Cube. Je osazenej o třídu líp. Samozřejmě sem na něm nejel, takže geometrie a vlastnosti můžou bejt lepší než u Specialized, ale papírově je po všech stránkách mnohem lepší. Specialized má většinu modelů silně předraženejch.

      0 0
    • fery18  

      jsem pro cube!!

      0 0
    • scret  

      vem kubu…

      0 0
    • kcvalin  

      Muj nazor:

      Geometrie u speslu jednoznacne lepsi. Kvalita techto 2 ramu stejna. Vybaveni Cuba lepsi.

      Pred rokem jsem kupoval kolo pro sebe a tohohle cuba jsem do vyberu zahrnul jako nejlevnejsi variantu, s ohledem na komponenty, z kterych jsem nebyl ochoten slevit. Nakonec jsem si vybral trek 8000, coz je hadam nekde na urovni ramu jako nejlevnejsi stumpjumper. Ge­ometrie maj podobne. Mel jsem sanci si poradne vyzkouset toho stumpjupera a geometrie mi vyborne sedla, proto jsem si nevybral kratkeho cuba, ale asi o 10000 drazsiho treka. Jestli si myslis, ze ti cube geometrie bude sedet, tak bych nevahal a sel bych do nej.

      Obecne receno: rozdil kol tehle 2 znacek ve stejne cenove kategorii je, a u Cuba za ty same penize dostanes lip vybaveny kolo. Ale od urcite ceny rozdil v kvalite komponentu prestava byt dulezity a hlavni rozdil bude v ramu. V takovem pripade mi daleko lip zni znacka Specialized a i si myslim, ze ty ramy budou lepsi… nehlede na geometrii.

      0 0
      • MlokCZ  

        Co to je lepší geometrie? Geometrie je přeci zcela individuální záležitost, tím myslím především délka rámu.

        Za sebe můžu říct, že geometrie toho Spešlu je pro mě zcela nepoužitelná a nikdy bych si ten rám kvůli geometrii pořídit nemohl (na mě je ten rám strašně dlouhý + nemají pro mě výškově ideální 18tku) . Ale rozhodně bych si nedovolil tvrdit, že ten Spešl má geometrie špatnou.

        0 0
        • kcvalin  

          Tohle vidim subjektivne, jezdil jsem na hodne kolech a tohle mi sedi nejlip. Chapu, ze to tak nemusi byt u vsech. Pro me je ta geometrie ale nejlepsi.

          Geometrie je samozrejme individualni zalezitost, na kterou by mel byt kladen duraz daleko casteji, nez se myslim deje.

          Ty, ale koukam, vis co potrebujes, coz je dulezity. U Hnusaka se tohle ovsem rict neda, protoze voli mezi pomerne odlisnymi ramy. Jakou geometrii kdo potrebuje neumim poradit.

          0 0
    • MlokCZ  

      Pokud sedne geometrie Cuba, tak bych volil určitě Cuba. Pokud ne a potřebuješ delší rám, tak bych se poohlédnul jinde po delším rámu. Za toho Spešla bych ty prachy nedal.

      0 0
    • fousek  

      Jasne ze CUBE

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.