• Alcaf

    AHOJ,tak by mě zajímal Váš názor na značku CUBE, sama mám již druhé kolo od této „firma“ a ač jsem jí donedávna neznala, tak se mi zdá, že je to super značka.Němci-mají moc pěkný designy.Ted jsem si pořídila „reaction gtc pro“ a fakt paráda.Ani "nepostrádám fox vidlici, což mělo moje minulé kolo (ltd race 2011), na moji váhu a ježdění reba stačí :o), i když se snažím jezdit i nějaký ten závod…

    0 0
    • Singlespeed  

      V současné době mám tři kola Cube. Není to žádná superznačka, je to značka jako každá jiná, žádný rozdíl mezi ní a třeba Superiorem a Maxbikem (ty mám taky) nepozoruji, liší se jen povrchovou úpravou a nápisem na rámu. Mnohem důležitější než nápis na rámu je to, co si na kolo dáš za komponenty. A ty ve většině případů nemají se „značkou“ rámu pranic společného. Crossmaxy pojedou parádně jak na Cube Elite HPC SL tak na rámu Maxbike za 3 litry, o funkci Reby to platí naprosto stejně ;-)

      0 0
      • Alcaf  

        Máš pravdu:o), třeba na reactionu mám vyměněný brzdy (formule za shimana),sice formule mají být „lepší“, ale shimana jsou dle mých „malých“ zkušenností pro mě více vyhovující.Asi vše je na zkušennostech a o ježdění, co?Jak často,kde a podobně.Ale čím víc člověk jezdí, tak nároky stoupají a jak do toho začně víc vidět tak asi víc řeší:o))

        0 0
      • Jenda  

        neni to zadna superznacka ale na druhou stranu jejich fuly rozhodne patri k tomu vydarenejsimu na trhu a pritom jsou za jeste rozumny penize. Ale souhlasim s tebou ze u HT je to pro vetsinu lidi vicemene jedno co maj pokud jim sedne geo.

        0 0
        • vojtechposmourny  

          Funkčně vydařenější ano, nicméně třeba Fritzz má pár much. Třeba kliky tam jdou pořádně prakticky jenom od Shimana,ostatní buď škrtají řetězem na nejmenší pile o šroub hlavního čepu, nebo naopak na druhé straně o zadní stavbu, smyk tam taky moc ladit nejde… Zrovna tady to pánům konstruktétům od Cube moc nevyšlo. Přitom by to bylo snadno řešitelné.

          0 0
          • Jenda  

            jo ten smysk je blbej, hlavne tim ze tam nejde prdnout nejaka prachovka vsechen bordel tece rovnou do bovdenu takze se musi castejs menit a navic je to topswing. Kliky – to je pro me prekvapeni – na druhou stranu nic co by me trapilo uzitna hodnota Shimano klik je porad dle meho nejvyssi na trhu :-) Ale neni mi jasny proc by pri spravny sirce domecku skrtala leva klika?

            0 0
            • vojtechposmourny  

              Protože ne všechny kliky jsou hned u středu široký jako Shimano. Třeba Middleburn RS-7 na Isis tam nejdou dát vůbec, Race Face Deus z leva jen tak tak, ale napravo už tročku škrtá řetěz na nejmenší pile plus je to dost náchylný na chainsuck. Když je šoupnu víc doprava, mám zas problém na levé straně…

              0 0
            • vojtechposmourny  

              Jo a k Shimano klikám, jediný se mi líbí XTR, na který momentálně nemám, a na kole nemám kromě smyku od Shimana nic a chtěl jsem prostě něco jinýho.

              0 0
              • Jenda  

                hele s tim skrtanim levy kliky je to divny – na XT klikach je tam mezera skoro 2 cm – tedy bych to v pripade tech isisovejch klik bych to videl na kratkou osu?

                0 0
    • Heartwork  

      S přítelkyní jezdíme od loňska fulla CUBE AMS COMP + htčko CUBE ACCESS WLS SL a zatím velká spokojenost.

      Nemáme sice žádné závodní ambice, s ježděním jsme začali prakticky vloni, ale kolo je na pořadu dne – celkem nás to chytlo.

      Takže za nás děkuji CUBE – planeta má o dva cyklisty navíc, páč pochybuju, že by nás to ježdění tak vzalo, kdyby jsme začali na nějakých hajtrách z hypermarketu.

      0 0
      • pee.tr  

        Jen pro zajímavost, Cube má jak velký domeček šlapacího středu? Kámoš tam má XT kliky a jen jednu podložku zprava. Šíři sám neví a já to neměřil, tak mě to jen zajímá, jestli to má opravdu ten větší domeček.

        0 0
    • Alcaf  

      To je dobře, že jezdíte :o)…a je fajn, že jste na to dva,máte společný zájem:o)Dva „cubíci“

      0 0
      • Heartwork  

        :) myslíš něco jako Cubula a Cuba Cubikula? :)

        Jak říkal už můj děda – poloviční zábava za dvojnásobný prachy (ženy prominou). :)

        0 0
        • mimino  

          mam ams 100, priatelka attention a spokojnost. ten moj som trchu upravil, ale myslim, ze mu to nevadi:-)

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.