• b58

    Zdravím,

    už mě nebaví jezdit po Praze krátké trasy autem 45 minut a více, kort když je venku pěkně a zvažuji nákup nějakého městského stylového kola do centra města typu CRUISER. Z malé nabídky mě nejvíce oslovila kola od značky Electra, konkrétně: http://www.electra-bike.cz/…9-black-mens

    Nemáte někdo dlouhodobější zkušenost s jízdou po Praze na tomto typu kola?

    Díky za Vaše reakce.

    0 0
    • l.smetana  

      Nemám,ale tohle asi nebude nejlepší nápad. Právě pro svou nápaditost to bude lákat různé „pochybné existence“, co ti to šlohnou a vidět tohle a hned vedle ve stojanu starou Favoritku, co si vyberou..

      Ovšem pokud to máš kde nechat, proč ne. Akorát se mě zdá,že se na tom delší trasa bude blbě šlapat, vzhledem k pozici řídítka-sedlo-kliky.

      0 0
    • Tomcat  

      Zkušenosti s opravou jsou to nejhorší komponenty naházené na „zajímavém“ rámu. Cena rozhodně nesedí tyhle věci by měli stát do 9k a né přes 12k.

      Kvalitní jedině v De nebo UK. Jinak do města na užitek a né zevlení po skateparku a náplavce je spíš lepší singlespeed nebo furtka.

      0 0
    • neph04  

      kamosovi se libi tenhle :) http://www.bike-eshop.cz/…2012-cervena

      0 0
    • Richi  

      Nebydlím ve městě, ale kdyby ano, pořídím si nějakou dobrou skládačku.

      Na vesnici je to asi zbytečnost, ale ve městě má stále své výhody.

      Dokonce si myslím, že v dnešní době je těch výhod víc a víc.

      0 0
      • metelesku  

        skladacky nebrat. pomaly. kdyz, tak uz by to mela byt elektroskladacka jetelna i v kravate a obleku. pokud se kvuli clenitosti a absenci asistovaneho pohonu prevleces do cestovniho uboru, tak nema smysl se zdrzovat jeste pomalym kolem. To pak 45 minut v zacpe v aute udela 50 minut na skladacce v zacpe vcetne prevleceni a bleskove sprchy.

        0 0
    • dancing dog  

      pred timhle bych varoval. Jizda nic moc a opravdu Ti to nekdo driv nebo pozdeji vezme/slohne..

      Jestli muzu poradit- na bazaru nebo aukru kup stary MTB v dobrym stavu, s pevnou vidlici a na V-brake,nic moc napadnou barvu, klidne na aliviu nebo i acere, dosluhujici komponenty vymen za ty,co za levno koupis na aukru a k tomu nosic,gumocuk a starej batoh k tomu, poradnej zamek- ten naopak zainvestuj- nejlip podkova s ocelovym lanem… a budes happy. Ten bajk a ne cross proto, ze pokud jezdis razneji a obcas i spechas, tak rozsekanost ulic a chodniku + obrubniky, pak robustnost mtb ocenis…

      P.S a klidne po meste jezdi v civilu, jedna se o dopravu ne sport, jak tu dosti „cvickam“ nedochazi…

      0 0
    • newbie  

      :D tak tahle reklama se moc nepovedla…

      0 0
    • bleach  

      ja mam neco podobnyho a v meste holandskeho typu (ČB) se na tom enda normalne jezdit. Na nejaky poflakovani po hoodu dobry, ale jako dopravni prostredek nepouzitelny

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.