Co vás dokáže na kole nejvíc vytočit??

152 nepřečtených
  • kolobrnda

    Co vás dokáže na kole nejvíc vytočit??

    0 0
    • Maadaf  

      Prni, co me napadlo, jsou pesaci na cyklo/pesi stezce, kteri jsou v rojnici roztazeni pres celou sirku stezky, a kdyz je clovek okrikne, at se stahnou na svou pulku, tak by ho malem vzali holi pres zada. Jejda, kolik k***v a c****u uz jsem tam slysel…

      0 0
    • Meesha  

      Kdyz konecne zmizim na kolo si procistit hlavu, hezky to jede, klidek a najednou vrz, … vrz, … vrz, vrz, vrz. Nejdriv si rikam, ze na to kaslu a ze me to nerozhodi, ale pak me chytne amok, ze sem schopnej to kolo rozslapat a nekam zahodit :-) Nastesti to s prechodem na HT zatim ustalo :-)

      0 0
    • Tomcat  

      Lidská blbost

      0 0
    • kolobrnda  

      jo jo..jejich pohledy jsou zabijacke..jak kdyby jim patril celej les

      0 0
    • mm  

      neprizen pocasi.

      0 0
    • MlokCZ  

      Mě nejvíc, když na kolo nemůžu (ať už ze zdravotních důvodů, technických problému s kolem nebo kvůli nepřízni počasí), jako teď 6 týdnů jsem nemohl. Teď už jsem včera poprvé byl na biku aspoň 2 hodinky.

      0 0
    • kolobrnda  

      jj…ja jsem padl v cervenci na kole a utrh si krizovej vaz, takze jsem moc nejezdil Nastesti jsem dostal na zari rehabky a kazdy den jsem jezdil…cca za mesic terenem 1200km …ale ten prvni den na kole po operaci…hruza…malem jsem kolo tlacil i po rovine :-)) ted uz jse vse oka :-))

      0 0
    • Kero  

      Ked nieco zacne vrzgat tak ma ide trafit slak a potom aj ked sa zase nemozem vozit tak ma ide tiez porazit a neviem obsediet

      0 0
    • morlo  

      Me nejvic pijou krev majitele psu. Kdyz jedu po nejakym singliku a najednou potkam treba rotwailera nebo vlcaka, tak to je vesely (samozrejme panecek v nedohlednu). Kvuli tomu jsem si poridil peprak, ale porad mam po nedavnym neprijemnym setkani blbej pocit a nemuzu si vyjizdky posledni dobou poradne vychutnat, za kazdou zatackou vidim pomalu baskervila. Nerikam, ze se mi to stava casto, ale nechci kvuli nejakymu demen*tovi skoncit porafanej v nemocnici, byt by to bylo „jen“ jednou za rok. Az se za tu psofobii zacinam stydet…

      0 0
      • easyrider  

        Ta samá skušenost-pitbul ve sjezdu -panicek v nedohlednu. Kdyz pribeh(panicek) pes na nej ***** jak na placatej kámen… no nebylo mi do zpěvu

        0 0
      • Krys  

        Mal som teraz v sobotu take mile stretnutie so psom. Siel som taky vesely dolekopec. Zacina to hladkou rovnou lesnou cestou, potom sa plynule zacnu objavovat korene priecne cez cestu, potom to zahne doprava do zlabu s takymi fajn kamenmi. Asi dva metre pred prvym korenom som sa pozrel do prava a tam pes. Neviem co to je za rasa, take cosi, co taha sane a je to hrozne velke. Pes ma sustredene pozoruje a ja som si vedomy, ze v momente ako vbehnem na korene a bike zacne hrkat, tak sa po mne rozbehne. Videl som mu to na ociach. Brzdit uz nemalo zmysel, to by som to rovno polozil. Tak som nechal veciam a biku volny priebeh. V behol som na korene a pes sa rozbehol. Nastastie sa chcel len pretekat. A po par metroch sa vynoril majitel, ktory psa odvolal a tusim sa aj ospravedlnil. Ale to som uz nevnimal pretoze sa blizili tie kamene. Podarilo sa mi zastavit a cez tie kamene som to radsej len preniesol, pretoze sa mi klepali kolena. :))

        0 0
        • morlo  

          Nejvetsi peteseni mam v situaci, kdy se zvolna blizim ke dvojici panicek a pejsek a kdy si me panicek vsimne a pejska zajisti – ten ve chvili, kdy kolem nej jedu, vyvadi jako chycenej vlkodlak, kterej 15 let nic nemel v tlame. Pak uz jen staci myslet na to, ze priste si me muze vsimnout driv pejsek… to si pak vyjizdku opravdu uzivam… ale nechci se podporovat ve sve psofobii :)

          0 0
          • mab  

            tim ze ho drzi u nohy na vodiku znasobuje pejskovi odvahu az do nebes, takze je mozne ze na volno by nedelal nic.

            0 0
            • RUR  

              Nedávno se na mě takhle sápal rotweiler a nevím jak on, ale vsadil bych se, že míň odvahy jsem měl v tu chvíli já:-))) bo kdyby ho ten chlap pustil, tak to psisko vyflusne jenom kufry od SPD.

              0 0
      • Kovak  

        a co třeba KůŇ, u nás je cesta tak akorát na dvě kola a nějaký vůl tam přiváže koně, přímo na cestu. A potom přibliž se ke koni, ze zadu, když se mu neustále výhružně zvedaj nohy kvalitně okované podkovami.

        0 0
        • kámen úrazu1  

          Nedávno jsem potkala na trase Manitoua kočár. Ani jsem se nepokoušela vměstnat vedle něho, okresky třetí třídy bývají širší. Zpomalit či zastavit mně vůbec nedělá problém, navíc pohled na koně je fajn. Hlavně, když se jedná zapřeženou dvojici Národních památek. :-) Ale „sranda“ by byla, kdyby se ten kočár objevil v den závodu. V těch místech se jezdí hodně rychle, je to mírně z kopce a k cíli už kousek.

          0 0
    • multib  

      Nejhorší jsou pěšáci na silnici (málo frekventované, slepé ap.), vpravo, ve tmě a v černém!!! Většinou jsou to policajtští potomci a známí!!! To jsou nejhorší magoři!!!!!!!
      Těsně za ně se řadí psovodi: pes na jené straně cesty, páníček na druhé a mezi nimi neviditelné vodítko!!!!

      0 0
    • libi  

      Bezohlednost ostatních

      0 0
    • pelt  

      Auto tesne u riditek na prazdne silnici s robitou krajnici.

      0 0
      • Belial  

        Na to je dobrý lék. Jezdit cca. půl metru od krajnice, ať tě nejde snadno objet. Je to mnohem míň nebezpečné než se nachat „lízat“ kamionama.

        0 0
        • goofy  

          Ano. O mnoho lepsi je se nechat kamionem potlacit…

          0 0
          • multib  

            To by si nedovolil! (Za to zahoukat za uchem jo!)

            0 0
            • goofy  

              On si to nedovoli. Mu to proste jednou nemusi vyjit…

              0 0
              • Belial  

                Jo, ale ta pravděpodobnost je mnohem menší (že to neubrzdí když tě vidí), než to že tě shodí když tě objíždí 60km/h 10cm od tebe.

                0 0
                • ota  

                  on po cestách nejezdí..:-)

                  0 0
                  • multib  

                    Jako že já?!? Jinudy, než po cestách, fakt nejezdím! Jak jsem napsal před chvilkou níž: Kdybych měl přejet 0,5 m chodníku, to si radši 5 km najedu!

                    0 0
        • pelt  

          Hmmm… no ja mam tedy mnohem horsi zkusenosti s namistrovanymi cerstvymi ridici ve starych vracich… kteri jsou schopni te skoro skrtat na uplne prazdny siroky silnici, kde vidi na kilak dopredu, ze neni nikdo v protismeru.

          0 0
        • multib  

          Přesně tak jezdím! Občas někdo zahouká, ale mám dostatečnou únikovou zónu.

          0 0
    • hawrda  

      KDYŽ DOJEDU NA BRDY DO HOSPY ,U DERNERŮ, A ZAPOMENU,ŽE JE ZAVÍRACÍ DEN.

      0 0
      • cíca  

        Tak to fakt nasere :-))

        0 0
      • TorpEdo  

        No jasně, to že se z bikovaček občas vracíš bez biků je proti zavíračce U Dernerů naprostá maličkost :o) Nebudeš ty náhodou Hawrda? :-)

        0 0
    • georgio  

      No…na kole je to bezohlednost ostatnich…at uz aut nebo chodcu…ale vytaci me i bezohlednost cyklistu- nedavno jsem jel na bruslich, a kolem me to strihnul cyklista, ktery me proste musel mermomoci predjet-vypadal strasne dulezite…ale podle stylu asi moc najezdeno nemel…kdybych dal nohu do boku, coz je na bruslich uplne bezne, urcite by mi na ni najel…mit kolo, tak bych ho dojel a vyrikal si to s nim…on jel zezadu, vedel, ze o nem nemuzu vedet…takze to byla jeho zodpovednost…

      0 0
      • _Luky_1  

        Souhlasím-mě taky nejvíc štve bezohlednost ostatních-ať už chodců nebo řidičů a nebo taky CYKLISTŮ a nejvíc mě točí když nějaký ten blbý,,cyklista" udělá nějakou blbost před autem a pak všichni řidiči na nás bikery nadávají -grr to fakt sere.

        0 0
      • rasto  

        mno, jestli ses roztahoval na cyklostezce, tak takove koleckare mam taky moc rad :-/

        0 0
    • peky  

      na kole přece dlouhej šroub…prostě vytáčíš a vytáčíš a vytáčíš

      0 0
    • Jane  

      Nepočítám psy, chodce, auta a nevím co – to si okomentuju sama pro sebe a nějak si na to člověk už zvykl… Ale naposledy mě fakt vytočilo – asi tak v srpnu o prázdninách, když bylo takové nic moc počasí a něco málo napršelo a já jela trasu, na které bohužel bylo blato. SPD jsem vozila teprve poměrně krátkou dobu a navíc jen za suchého počasí. A tak přišel průjezd první vážnější kaluže, kolo se v ní zaseklo a samozřejmě následoval pád na zem, to samé se opakovalo o pár metrů dál, a to už mě vytočilo tak, že jsem normálně kopla do kola v té kaluži… Já holt vytáčím sama sebe svou nešikovností. Včera jsem zase jela „nejkameničtější“ sjezd na švihu s lockoutem na SIDu, protože jsem ho úplně zapomněla odbloknout. Celou dobu kolo na kamenech poskakovalo jak koza a já to zjistím až úplně dole…:-(((

      0 0
    • Pavlos  

      kdyz mi neco vrze nebo se neco pokazi:(

      0 0
    • Luka  

      cyklista co se tvari jako pravovernej bajker a jede jako prase, pesaky miji z minimalni vzdalenosti, psi skoro prejizdi. Vadi mi ti debilove mezi nami, diky kterym mame takovou povest jakou mame.

      Ted, je to 10minut jsem jela domu z nadhernyho dne stravenyho v lesich na Tocny, a co nevidim uz u nas v hostivari na stezce, bandu asi 6ti bab ve stejnych bilych bundach a jedna mela psika. Roztazeny byly po cele ceste a za nima „pravovernej“ (ale bez helmy)… Misto aby na ne zavolal „s dovolenim“, tak skocil na obrudnik a tesne je minul tak, ze psa malem smetl. Samo, kdyz jsme projizdeli okolo my, jedna zenska rika „Cyklisti, to sou skoro vsichni hovada“ … nedivim se ji za to prohlaseni… opravdu ti, co vybocuji z rady tech slusnych, dovedou vybocit natolik, ze jsme opravdu vsichni za hovada.----- :(

      0 0
      • Belial  

        Tak to tě chápu, ale zároveň ne. Nevím kde to je „Točný“, ale přijeď se projet na nějaké kopce. Třeba tady do Beskyd. Až budeš s jazykem na vestě funět terénem do kopce cca. hodinu a prosit pěšáky jestli by laskavě s dovolením mohli … Ono totiž není pěšák jako pěšák. Stejně jako cyklista.

        0 0
        • heretik  

          Zrovna na Točný si do kopce i skopce zajezdíš tak, jako málokde :-) Nepojedeš sice nikdy do kopce hodinu v kuse (pokud nepojedeš extrémně pomalu), ale přeci jen jsou to takový kopce, že budeš vždycky rád, když se vyškrábeš nahoru.

          0 0
          • Belial  

            S tím kopcem to byl příklad. Myslel jsem to trochu jinak.

            0 0
          • Luka  

            ale jo, na maturitak jsme se vlekli, bo jsme se 3× netrefili na tu spravnou pesinu..... Jo a smekam pred vsema, co to daji!!!!! (a ti co prezijou i karavanu a hočimina, to jsou taky borci!)

            0 0
        • Luka  

          :) my v beskydech (krom pusteven) nepotkali prakticky ani nohu… vic jsme se ve sjezdech bali zvere nez turistu…

          0 0
          • raceman  

            když těch par turistu, co sem v neděli potkal, vidělo jak se řitim z kopce, tak radši doprovolně uhli :-)

            0 0
      • McBlacky  

        nebyl to Enjoy, city terror forever… :)

        0 0
      • multib  

        Tak toho „pravoverného“ chápu: baby porušili zákon i bezpečnost, neměly tam co dělat. Kdyby jelo za nimi např. auto s tichým chodem (nebo baby bly nahluchlý (nejspíš byly nejen nahluchlý)), tak by měl zastavit, vylézt, pozdravit a slušně poprosit o dovolení a trochu místa?!? Kvůli takovým lidem, co nevědí, kam patří, jsou zákony (jenže na ně prd platné)! Vsadím se, že psík neměl náhubek, ani vodítko a mohl vletět do cesty! Taky jemu měl říct „s dovolením“…? Na magistrále by prostředkem nešly, že…? (Trochu přeháním, ale pro uvědomění situace je to potřeba.)

        0 0
        • Luka  

          „u nas v Hostivari na stezce“ …takze myslim cyklostezku, a tak zadny paragrafy baby neporusovaly.Psik voditko mel, byl nakratko. Tedy… vada vskutku jen a jen cyklisty ktery ohrozil pesi.

          0 0
          • multib  

            Co mají šlapající baby dělat na cyklostezce? Já vím, nejspíš řekneš, že byla společná pro oba druhy, ale trocha ohledů od bab nikdy neškodí (se nikdy nedočkáš). Taky v 30 km/h těžko někomu říkat „zdovolením, uhněte“.
            Jinak – reagoval jsem, protože to se mi stává často na silnicích. Po chodníku nejezdím i kdyby jen 0,5 m, to si radši najedu 5 km.

            0 0
          • Twister  

            No, ono je většinou lepší bejt zticha a někudy to střihnout, protože, jak se začnou pěší otáčet, co že se to děje, a než se dohodnou, kam kdo uhne, tak už stejně musíš zastavit. Střihat ovšem s rozumem. A pískající kotoučovka taky není naškodu.

            0 0
      • Jenda  

        jo jo na tohle mam malej zvonecek a v 90% pripadu to staci, jenze vozit ho je pro nektery bikery asi nepripustny. Takze kdyz uz davaj vedet o svy pritomnosti tak klepanim brzdovejch pak – pesak neslysi nebo vubec nechape co je to za zvuk takze se ani neohlidne, flekovanim zadniho kola – vetsinou na posledni chvili takze vystrasi a nasere, piskanim – vetsinou vysokej ton kterej nemaji duchodci sanci slyset ale jinak OK nebo sicenim – to povazuju jako dost arogantni (ale aspon je slyset) jo a vcera me nasral debil kdyz jsem jel po silnici proti me trakor, on si najel ze ho predjede, videl me tak se zaradil zpet no a pak si to rozmyslel a predjizdel – flekoval jsem, vjel jsem na kraj skarpy a jeho dvere jsem mel asi 20 cm od riditek

        0 0
        • Luka  

          vetsinou staci slusne „s dovolenim“..ale nekteri to nepochopi.

          Vcera jsem mela stesti na jednoho starsiho cykloturistu… silnicka lesem, skopecka, cyklostezka..... turista jel stredem, si rikam, vobjedu ho.. a on i kdyz mel zrcatko stejne byl slepej jak patrola… hruza. uhnul vzdy na stejnou stranu kudy jsem ho chtela vzit. Jakmile videl lidi, zacinkal na zvonek, jenze pred nim jel jeste jinej biker a lidi tomu pred nim uhnuli a biker projel, lidi se zase roztahli a turista brzdil, krokem mijel roztazeny lidi. To se opakovalo asi 3× . Takhle me stval asi 4minuty. Pak biker pred nim vyjel mimo cestu do lesa a zastavi, ay se turisty za zady zbavil… a vite co to maco udelalo??? Turista zaflekoval a dal bajkerovi prednost, aby se mohl vratit na cestu. V tu chvili me mel malem na zadech a ja dalsi 3 kolisty co jeli za mnou… Grrrrrrrrrrrrr!

          0 0
          • maxtor  

            To mi připomíná situaci kterou jsem zažil na bazéně – Plavali jsme „ve vajíčku“ (jenou dráhou tam, druhou zpět) Přimotal se ke mě nějaký debil, který plaval hodně pomalu – to by mi nevadilo – ne každá plave závodně. Nicméně tento, když jsem ho s vypětím všech sil předplaval, se zastavil u břehu, počkal až k němu zase doplavu, a těsně přede mnou vyrazil. Když už to bylo asi po páté, tak jsem jej slušně poprosil, aby nezavazal, nebo se přesunul do pomalejší lajny. Omluvil se, ale pokračoval v tom dál…

            0 0
          • Stará Blažková  

            To bych asi musel videt, nejak to nemuzu pochopit. Biker pred nim se chce dostat za nej a ty za nim pred nej?

            0 0
            • Luka  

              :) jedou tri… biker… turista… a ja… turista zvoni jak na lesy, ale zvoni moc dopredu a tak lidi pusti bikera a turistu uz nevnimaj, bo si myslej, ze zvonil biker. Bikera to zvoneni prestava bavit… a tak spomaluje a vjede do lesa, ceka az ho mine zvonic a abysme mohli aspon vzadu soudruzsky nadavat a kecat… (tou stezkouse nedaji jezdit zavody bo je tam pesaku jak nasr*). Jenze jak tak ceka, najednou borec na to hamtne aniz by se podival dozadu a da mu prednost, prestoze se bajker ani netvaril, ze mu tam chce vjet.. to se tezko popisuje. kazdopadne me z toho tekly nervy a po 200m jsem zastavila u hospody a dala jedno zdravotni (stydim se)

              0 0
              • Jenda  

                njn jenze tohle uz je asi dost specifickej problem prahy resp i dalsich vetsich mest ze okoli uz je preplneny takze je vic konfliktu – jeste ze nam z ty prahy ke kladnu nelezete:-)

                0 0
                • Vašur  

                  Lezeme! A líbí se nám tam. K překvapení jsou tam čistý lesy.

                  0 0
    • Dijck  

      Lesaci NAJVIAC! Motorkari a stvorkolkari na turistickych znackach, Stvorkolkari…vsetci co devastuju les a traily.

      0 0
    • Pi†el  

      krnapaci, lesaci a jiny podobne debilne fungujici organizace.. a pak kdyz neco vrze, skripe, cvaka, krupe ci vydava jiny odporny, pro kolo nezadouci zvuk.

      0 0
      • Fana.A  

        S krnapákama souhlasím a potom to, že mám vyhlídnutý kolo a bude tak za dva roky až mě dojde stavební spoření.

        0 0
    • Polka  

      Kdyz nekdo brzdi v hadovi predni ;-) Brnaci budou vedet.

      0 0
      • Rado LH  

        Maadaf a Meesha :)lepsie by som to nepovedal :-)

        0 0
      • Blade  

        pokud to nekdo udela pred tebou tak to nasere. pokud ale stojis u trate a divas se tak se kralovsky bavis :-D

        0 0
        • Polka  

          Vcera sem zazil jsem oba pripady. Pokrik „Jedem!!!“ nepomohl :-)

          0 0
    • tomek  

      nic

      0 0
      • Splinter  

        To mě teda nidky nenaštve:-D (brňáci budou vědět) leda když není:o)

        0 0
    • Vrci  

      porucha kterou nedokážu opravit a musim si kvuli ní volat odvoz. Vždy mne ale udělá radost, že tak dva, tři cyklisté zaptaj co se děje a jestli nepotřebuju poct.

      0 0
    • Premik  

      když potkám nějaké hovado – ať už taky na kole, v autě nebo po svých.

      0 0
    • dancing dog  

      krásná policajtka, co mě zastaví 50m za cedulí města a naprosto vážně mi chce dát pokutu za to, že sem za cedulí jel na kole 55km/hod…/cedule je na konci takovýho pěknýho sjezdu…

      0 0
      • kubad  

        A co bylo – pokuta nebo kafe ???

        0 0
        • dancing dog  

          nakonec domluva…na kafe to teda nevypadalo, a to že sem fešák !! :-) byla fakt dost komisní a drsná, žádnej smysl pro flirt nebo žert…ale vážně nádherná..mlas­k,mlask…moc jí to slušelo

          0 0
    • pegas  

      ..nejvic nastve viiiiiiiitr…slapat jak blb a ujet 2 metry dopredu a 3 zpatky…

      0 0
      • Luka  

        to mi pripomina… co je to za famu, ze se da jezdit „zadarmo“ po vetru? Na kole jezdim pres 3 roky a pokazdy fouka proti me!!!

        0 0
        • kubad  

          Jezdíš špatným směrem, u mě taky častý problém

          0 0
          • pegas  

            ::ja nsad po vetru jeste nikdy nejel:(

            0 0
            • Luka  

              tak tak, ja taky ne… a jestli jo, tak to rozhodne nebyl takovej fujavec, jakej me potkava bezne z protismeru

              0 0
              • MlokCZ  

                Na to je jednoduchá rada. Jakmile narazíš na silný protivítr, tak to rychle otoč a jeď na druhou stranu :-)

                0 0
              • v3d  

                Ono se to nezda, ale kdyz sem jel proti, tak sem si samo sebou k rychlosti vetru pridal svejch mizernejch 17 (na rovině!!) a přišlo mi, že jedu proti vichrici. Zpatky sme to rozslapali na 56,8 (na ty samy rovince) a prislo mi, že stojim skoro v bezvetri:)

                Ale je fakt, že to byl ojedinelej pripad

                0 0
            • multib  

              Také ne. když jedu proti větru, je to proti větru. Když jedu s větrem za zády, tak jedu 3 x rychleji, než fouká vítr a vlastně si musím razit cestu větrem.
              (Kdo chce příklad, ať udělá čárku.)

              0 0
              • Luka  
                 
                0 0
              • Marika88  
                 
                0 0
              • Blade  

                No hodnekrat sem jel s velmi silnym vetrem v zadech, ale ze bych po rovine valil treba stovkou, to ne e;-) Takze |

                0 0
                • multib  

                  No, OK, kdyz jinak nedate ..ale jde jen o priklad, jak rozrazim vitr, ktery mam v zadech..? Je to jako s nakladakem – nejvetsi odpor je, kdyz jedete proti sobe; nejmensi by mel byt, kdyz jedete ve stejnem smeru, on pred vami, ale uz i Albert vedel (a to nebyl cykista), ze ne vzdy je to pravda. Znacny odpor muze zpusobit i jizda za nakladakem, kdyz jedete 3 x rychleji nez on. To se mi skutecne stalo (ovsem 3 x rychleji ne, jen 2 x) – jel jsem za navesem s tezymi dlouhymi profily, co couhaly z korby asi 1 m ven, dozadu, jeli jsme tak 70, celo na celo, on chtel pridat, jenze pri spojce ztratil rychlost a ve vysleku jsem pridal ja a celem bych rozrazil vitr pred sebou, kdyby tam byl, jenze misto vetru tam byly profily a byt mekci, rozrazil sem je, takhle jsem si rozrazil celo, predjel tahac zprava a rozvazoval, zda zrychlit/zpomalit. Mezitim auto pridalo, no a ja taky, s jednim okem slepym, jak mi pres nej tekla krev. Nic to nebylo, skrabanec… Pouceni: nerozrazet vitr za kazdou cenu..

                  0 0
                  • enjoy  

                    „jel jsem 70 a rozvazoval jsem jestli pridat“…:-)))))))

                    0 0
                  • Krys  

                    uau, nemas fotky?

                    0 0
                  • rasto  

                    toto stanovisko ctu po ranu. nevim, zda se mam zacit chechtat ci plakat :-))

                    0 0
                  • Blade  

                    asi sem hnidopich, ale: Když jedu s větrem za zády, tak jedu 3 x rychleji, než fouká vítr a vlastně si musím razit cestu větrem. ..treba 35km/h vitr neni zase tak moc, podle tve teorie jedes 105kou?

                    0 0
                    • wroum  

                      proc ne? kdyz muze jezdit 80 do kopce nebo honit se s kamionama :-D

                      0 0
                  • Luka  
                     
                    0 0
                  • pepino  

                    „Znacny odpor muze zpusobit i jizda za nakladakem, kdyz jedete 3 x rychleji nez on.“ To jo, to by ti potvrdil i Albert. A bolí to.:-)

                    0 0
                  • Lance  

                    olkyci ja teda nevim, sem tam jsem se te i zastaval a nektere nazory jsem i bral, ale co tvoris tady to uz je snad nemoc ne? ty jsi notoricky lhar nebo co je to za diagnozu, ale uznavam, nebyl jsem u toho kdyz jsi zavodil s tahacem, tudiz mozna si to jen blbe predstavuju

                    0 0
                  • Habib  

                    Covece, nemas ty na prave tvari jizvu ve tvaru „T“? ..ze by Jara da Cimrman vstal z mrtvych? S Albertem si taky tykal, mel pokrokove nazory a ve sve dobe byl tez nepochopenym geniem…:-)))

                    0 0
                    • multib  

                      Nás si lidi pletu, brácha mi je fakt podobný, ale je o chloupek starší a vyšší. On koktal a místo Jarda říkal Járada a už mu to zůstalo. No a s Albertem (víte, že měl paruku?) jsme se potkali, když náš tatík dělal zabijačku…(Ne, jizvu nemám, jen ty boule..)

                      0 0
              • maxtor  

                Nechápu, co řešíš. Myslím, že všichni potvrdí, že po větru se jezdí přece jenom lépe než proti němu, ne?? To je jádro věci…

                0 0
        • maxtor  

          Ono je spíš problém v tom, že biker si většinou ani neuvědomí, že jede po větru. Co taky řešit, když to jede, ne? Když ale jedeš proti větru, tak to zjistíš velice rychle…

          0 0
        • pelt  

          Zadarmo jezdi ti cyklisti, ktere mijis v protismeru:). Tedy ja alespon predpokladam, ze kdyz jedu proti vetru (tam i zpatky, jak jinak:o))), tak ti, co jedou proti me museli jet tam i zpatky po vetru:).

          0 0
    • wroum  

      me vytaci vic veci. napriklad kdyz jedu do kopce a za zatackou porad neni videt konec stoupani. pak mi vadi prilis casty zastavovani a cumeni do mapy. vytaci me kdyz nekdo udela trasu, ze nahoru se jede terenem a dolu po silnici. vytaci me jezdit lesem po asfaltkach. vytacej me barevni kaspari co porad musej rvat ahoj a cekaj ze budu stejne nadsenej jako oni. vytacej me lidi co me po rovine musej za kazdou cenu predjet a pak me brzdej z kopce. vytacej me pesaci co se radsi nechaj nabrat nez aby uhnuli. a obcas me fakt vytaci, ze musim slapat :-)

      0 0
      • maxtor  

        :-))) A proš vlastně na tom kole jezdíš??

        0 0
      • rock  

        Dobrý :-) …

        Vaděj mi ptáci,co po ránu řvou, už aby byl podzim na jih vypadnou, vytáčej mě kytky co voněj až moc, já nabrousim kosu, už mám toho dost. Vaděj mi zákazy, neustálý dotazy, novináři, politici, zubaři a faráři, vadí mi tu všechno, všechno co je kolem, nebudu to vopakovat pořád horem dolem, moje kecy, tvoje kecy, jeho kecy, jistý wjeci, pojďte sem a pomožte mi, cejtím se jak ježek v kelci.

        Dostaňte mě ven!!!!

        Já povahu klidnou, vyrovnanou mám …

        0 0
      • Peslezedirou  

        Tak na tohle by se snad mohla najít nějaká diagnoza :)

        0 0
    • ydaho  

      ostrá zatáčka.....

      0 0
    • Pedro  

      Bejvalka. Nejen na kole, kdekoli. Kdyz jedu na kole, tak me to uklidnuje. Diky ni me tedka kolo stoji hodne casu a penez (plaste, retezy, …)

      0 0
      • Marika88  

        Pořádně mě dokáže vytočit, když po výměně duše nasednu na kolo a po 50m můžu měnit znovu. Naštěstí se mi to stalo jenom jednou. Potom samozřejmě chodci v rojnici, bruslaři se sluchátky a podobné všeobecně neoblíbené situace. Ještě když jedu po své oblíbené lesní pěšince a z ničeho nic přede mnou leží 30cm kmen.

        0 0
    • bikaf  

      Třeba dneska po cestě do práce. Dálnice, kopec, kamion (69kmh) ve stoupacím pruhu, vedle další (69,3kmh) a vlevo frajer s nabušenym Ivekem valící sedmdesátkou. 1,5km truck-exhibice ku radosti ostatních řidičů. Myslel jsem, že vzteky sežeru kus volantu… Ale v práci jsem byl akorát :o)

      0 0
    • Krys  

      Nosim zvoncek a celkom uspesne ho pouzivam. Nemam ale rad, ke cestou kraca sedem statocnych, ja zazvonim a oni sa v strede rozdelia, rozidu sa na dve strany a nechaju vstrede taku uzku skulinku, o ktorej si myslia ze by mi mala stacit. Ono to vacsinou staci, ale musim si sledovat obe strany. Keby sli vsetci na jednu stranu, tak je to uplne idealne. Aj ked idu len dvaja, vzdy ide jeden na jednu, druhy na druhu stranu. Aj teraz nedavno ukazkovy priklad. Po uzkom chodniku sli dve zeny, jedna s kocikom. Bolo to do kopca, tak som ani nesiel moc rychlo. Par metrov pred nami sa to rozsirovalo, takze by som ich mohol velkym oblukom predbehnut a ony nemuseli robit absolutne nic. Ony ale boli slusne vychovane, tak presne na tom rozsirenom kusku sa rozisli jedna na jednu, druha na druhu stranu, a ja som musel opatrne pomedzi nich prejst. Samozrejme som sa podakoval. :))

      0 0
    • Coca  

      Všechnomožné klapání,vrzání,lu­pání a potom lidi s psama na vodítku přes celou polňačku,objet se to nedá,jednou jsem měl docela velkou rychlost,tak sem jse to snažil přeskočit,povedlo se,ale naštěstí to byl nějaký malý „pes“ u nějaké metrové dogy jsi to nedokážu představit. :))

      0 0
    • block9  

      náhlé brždění bajkra přede mnou, v prudkym sjezdu to neni nic příjemnýho

      0 0
    • PjSky  

      prima thread:

      1. vrzani a skripani
      2. kamiony a dalkove busy

      totalne me dostane kdyz me v kopci bere nejakej sazomet nebo tak a podradi si na 3–2 a plnej kotel mi nakouri do drzky… to vzdycky odstavim kolo a cekam.. a cekam.. az se to rozptyli. Stara Avie je kralovna!

      a pak jeste.. arogantni bikeri, co si mysli ze naslapali salamounovo tentononc… ;)

      0 0
    • Leos  

      Docela mě naštve, když při závodě uprostřed lesů chytím do pláště 5 cm hřebík i když přede mnou tou samou cestičkou projelo už nejmíň 100 lidí.

      0 0
      • maxtor  

        Teď už aspoň víme, ve které části závodního pole se pohybuješ:-)

        0 0
        • Leos  

          No napsal jsem nejmíň sto, ale klidně jich může být i dvě nebo tři stovky.Jedu si spíš na pohodu a pro tu atmosféru, ale i tak to naštve, když po takovéhle příhodě se ještě propadnu o pár desítek dozadu. Ale aspoň občas pak i někoho předjedu

          0 0
    • cabbage  

      chrti

      0 0
    • Volf  

      Jenom cvakoš, ale zase tedy do maximálních otáček.

      0 0
    • marapara  

      Píchnout na maratonu, to mě fakt nasere.

      0 0
    • Elwing  

      funim nahlas do kopce, za mnou jede spolujezdec, i když ví že jezdím do kopce pomalu. načež zajede vedle mě, s úsměvem se zeptá, „tak co?“. Slušně odpovim," jo dobrý" a dál funím. pak mě pár lehkými šlápnutími předjede, otočí se, zjistí, že jsem daleko a začne se nudit, jede po zadním, různě jezdí cikcak…a já stále funím. no na ZABITÍ!

      0 0
    • Kovak  

      Nejvíc mne vytočí, když chci jet z restaurace a zjistím, že nemohu ani chodit, to jsem pak opravdu vytočen.

      0 0
      • Peslezedirou  

        Nebo když jdeš z hospody udělat lulu na čerstvý vzduch a ocitneš se při tom na zemi, to nasere čoveče :))

        0 0
    • Hombre  

      vlastni nesikovnost=pad, kdyz me v kopci boli nohy a samozrejme jakakoliv zavada behem vyjizdky. Pri techto zalezitostech nejdu pro peprne slovo daleko:-)

      0 0
    • Misiak  

      ked mi kamos pred jazdou povie ze ideme „vyletnym tempom“ a hned na to zacne kurit nad 30kmh-1. tiez nasere konar cez cestu pri zjazde…

      0 0
      • Krys  

        Ja som dnes zazil tiez prijemnu prekazku. Medzi Vysokym a Trnenym Ujezdom je taka fajn polnacka z velkej casti dole kopcom. Tesne pred Trnenym Ujezdom je konska farma a ta polnacka ide pomedzi ohrady. Siel som priblizne 35–40 ked som na poslednu chvilu uvidel pasku natiahnutu cez cestu vo vyske tesne pod riaditka. Chmatol som po brzdach, strk lietal a ja som zastal tesne pred paskou. Niekolko metrov dalej bola druha. Ked som odtial vypadol este som sa obzrel a na tu cestu vbehlo take mensie stadocko koni. Nechapem co im branilo, dat tam nejaku tabulu s upozornenim.

        0 0
        • Misiak  

          mne sa stalo podobne na BA05 ale tam zlyhala technika (HMX-1) -zastavil som 1 meter pred rampou (bola vyske riaditok) z rychlosti +/- 45–50 takze viem o com. uz som sa videl na 2 polovice :)

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.