• brokijb

    Zdravim, chci se zeptat, jaké máte zkušenosti se značkou Craft? Objednal jsem si dres za litr, materiál je příjemný, dres vzhledově není špatný (pro mě :-)) ale malinko z něj koukají nitky, ještě je nějak upálim. Jinak mi chybí nějaké elasťáky a rukavice, ale nevim, jestli mám jít do Craftu, nebo koupit jinou značku. Nemám s kým porovnat rozdíl mezi dresy, takže diskutuje, spekulujte, rád se přiučím, ostatně pokud jste proti Craftu, jakou značku používáte vy? Díky

    0 0
    • DejvGSR  

      Mám 3/4 elasťáky kalhoty s laclem. Mají celkem solidní vložku. Spokojenost. Pak lehkou bundu s odepínacími rukávy a taky prozatím spokojenost. Pokukoval jsem ještě po dresu ( kraťasy u dres bílo-černé provedení) ale cena kolem 3 litrů.Za mě není to špatná značka.

      0 0
    • J3Sl4n  

      Craft je v pohodě. Já mám od něj funkční prádlo i cyklo oblečení a bez problému. Pokud máš možnost zajdi se podívat do intersportu, mají tam výprodej cyklistického oblečení od craftu za solidní ceny, koupil jsem tam elasťáky za 700kč(původní cena 2000kč), dresy cca 50ti procentní sleva.

      0 0
    • DolbyX  

      Zdravím bikeři,

      zkušenosti s značkou Craft … ? Nemůžu nic říct proti této značce… :D jsem naprosto spokojen vše co mám tak zatím drží a plní svojí funkci naprosto na sto procent…využívám celoročně a naprostá spokojenost… dělájí velmi dobré věci :)

      Ps: slevy se ted vyplatí :-)

      0 0
    • buba CZ  

      Od Craftu mám kraťasy s vložkou a neskonalá spokojenost.Určitě do nich jdi.

      0 0
      • brokijb  

        No, díky všem, a máte někdo přímo tyto?

        http://www.sambarsport.cz/…lhoty-193588

        (černá barva)dost mě tam děsí ta cena, kamarád si koupil od Scott stejné za 1400kč, tak jsem se divil. Není to moc?

        0 0
        • Alty  

          Já mám přímo tyhle, už dva roky, asi 10tkm, pořád jako nový, pohodlný i nad 150km, silnice i bejk. Cenou se vyrovnají dvoum-třem nekvalitním a nepohodlným který vydrží míň. Jen mě zaráží rozdíl ceny černých a črvených 600,– ???

          0 0
          • brokijb  

            Neee, v závorkách to jsou čísla barev. :-) Ale jinak díky. Tak do nich asi půjdu…

            0 0
            • Alty  

              Aha, moc čísel na jeden nepoužívanej mozeček, dík.

              0 0
        • J3Sl4n  

          Přesně ty mám, jak jsem ti psal v intersportu jsem je koupil za 700kč.Jsou perfektní.

          0 0
        • rš2  

          Ta cena je hovadská…jedině, že by měli v jedné kšandě zašité alespoň pětikilo :-) Já si nechal ušít v lawi.cz, jezdím je třetím rokem, cca 10t km a ve stavu, že vydrží počítám další 3–4 roky určo (jestli nelehnu)

          0 0
    • RendyD  

      Dlouhá léta používám jejich věci na lyže a loni jsem koupil i dres (viz. obr.), zatím jsem na sobě neměl příjemnější materiál…

      0 0
    • jara111  

      Já mám od Craftu jak prádlo tak cyklověci a se vším maximální spokojenost. Další hadry budou taky Craft.

      0 0
    • KarY.1  

      Muzu ho jen doporucit.Prodavam ve sportovnich potrebach a prodavame tam aji Craft. Mam od Craftu spodni pradlo az po bundu a nemuzu si to vynachvalit. Sam pouzivam dres z kolekce Elite (stal 1500kc) je to sice trochu vice,ale jak tu pisou jini, lepsi a pohodlnejsi material jsem fakt nemel. Ceska Moira se tomu nemuze rovnat. Odvod potu je super, estetika take,proste mohu jen a jen doporucit.Hodne Crafta vyuzivam na kolo.

      0 0
    • Flegmatik  

      Craft (trika) je materiálově docela dobré, jen mám výtku ke střihům – připadají mi takové vietnamské (= kratší, širší).

      0 0
    • Sandrushe  

      Ahoj, tak asi budu za cernou ovci. Od Craftu mam kratasy s cyklovlozkou, strihove sedi perfektne, ale vlozka uz tak skvela bohuzel neni. Kdyz se vice potim, tak vubec nesaje pot, byt na omak se zda ten material dobry oproti jinym. Zadek se s potem musi vyporadat sam, zatimco vlozka si hovi v suchu. Vegan ma Craft nejake funkcni tricko, a musi ho nosit naruby, jelikoz ho hodne drou svy…

      Nedavno jsem koupila kratasy s vlozkou od Castelli a ty si opravdu nemuzu vynachvalit, lepsi jsem nemela. Estetiku moc neresim, nebot je vozim pod volne kratasy, takze kriterium je dobre sednouci strih a dobra vlozka. Nicmene italove v Castelli si davaji hodne zalezet i na te estetice, takze no problem :D

      0 0
    • Coldrex  

      Prosím vás, nevlastníte někdo cyklokalhoty Craft Active Thermal Bike?

      Potřeboval bych vědět, jaký mají střih. Jsem hubený a vysoký. XXL od Craftu mi zatím vždycky padlo, tak se ujišťuji před nákupem na internetu.

      0 0
      • Rommy  

        Ahoj, pokud máte problém s nekonfekční postavou (jako já), řeším to tzv. „měřenkou“ od Kalaše (www.kalas.cz) tj. že podle požadavků (např. o 8 cm prodlouží rukáv u standardní velikosti L). U Kalaše to tak dělají běžně za příplatek 10%, což je cajk. Craft mě letos trochu zklamal, dřív jsem ho kupoval hodně i rodině, ale přijde mi, že se zkazil…

        0 0
    • sewca  

      Já si nemůžu značku Craft vynachválit, zkusil sem Moiru, Sensor a Craft vítězí na plné čáře. Mám věci, jak na kolo tak na běh a materiálově nemá konkurenci. mám osvědčenej obchod http://www.valasport.cz/ , kde je Craft nejlevnější… Sportu zdar :)

      0 0
    • Necris  

      Za 1000,– CRAFT dres ? Nemám zkušenosti s Performance výrobky a nejspíš to bude výprodej.

      Mám jeden z jejich Elite Attack Jersey a naprostá skokojenost. Nikde nekouká ani nitka, i po půl roce je jako novej … funkčnost netřeba hodnotit. Jedny z nejlepších výrobků. Špičkové materiály, špičková funkce, hlavně sedí na těle a nikde nic nepřebývá.

      Pokud to porovnám s tím co jsem vozil (Silvini, Moira, Kalašnikov), tak toto je jiný svět. Ale samozřejmě jiná cena ;)

      0 0
    • quidos  

      Nechci zakládat další vlákno, tak se tady přiživím. Nevozí někdo od Craftu zimní bundu Siberian ? Jak je teplá, prodyšná, neprofuk, atd.?

      0 0
      • jumMM  

        Ahoj, já ji mám, celkem spokojenost. Jeste potrebuju neco na leto, ale urco nic jinyho nez craft nechci.

        Kamos mi doporucil www.c-store.cz, zkusim, uvidim, dam vedet.

        bikerum zdar :)

        0 0
        • mirace  

          Pokud kupuješ bez zkoušení (myšleno přes e-shop), tak jinde koupíš levněji (pár věcí co tam mají jsem zahlédl jinde o 10 procent levněji).

          0 0
    • svobikk  

      přemýšlím o bundě do nevlídného počasí, nic extra jen když me potká po cestě někde tak bych nebyl hned durch, něco do 2tis. bud černou nebo bílou barvu nejlépe obojí kombinaci. nezateplenou- nemáte někdo doma vyzkoušený typ od nich ?

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.