• kankrlicek

    Nemusel jsem spěchat domů – dcera byla doma, a tak měl kdo vyvenčit divou zvěř :). Vzal jsem to trošku zeširoka, pomalinku po silničkách okolo Pardubic. Žádná auta, krásné teplíčko, prostě jsem si to užíval. V jednom okamžiku jsem před sebou asi tak 1–2 km uviděl 2 cyklisty. Přistihl jsem se, že jsem malinko, ale opravdu malinko zrychlil :). Po výjezdu na obzor jsem nikoho neviděl, stavil jsem se u kámoše na stavbě, ale nebyl tam. Jel jsem dál na Vysoké Chvojno – a v kopci zase ti dva. To už zapracoval notně vyhladovělý lovecký instinkt :). Žádné lehké převody a šmrdlat to pomaličku nahoru – zůstala tam velká pila a v sedle jsem to drtil, očima jsem se přitahoval. Nebudu se chválit :) – sežral jsem je rozdílem třídy. :) Ale zase to nebylo takové sousto – oba by s klidem mohli jezdit kategorii TIR :). Jak stoupal kopec, stejně tak stoupala tepovka a nahoře jsem už šel ze sedla a měl jsem tam 174, dost přes ANP. A to jsem se dušoval, že budu co nejdéle jezdit okolo AP :). Po cca 10 dalších km jsem začal cítit levou kyčel, zbytek domů byl jen takové klouzání – ale vůbec toho nelituju, prostě jsem to potřeboval :). A kdyby někdo nevěděl proč to píšu – jen se chci podělit s příjemným dnem. :) mk

    0 0
    • Tomcat_1  

      Pekna fotka, dravce :-) Tohle se mne stava taky. Ted jakoze simuluju pocuchany zebra, uz jsem uplne zapomel jak je to pitomy, i na to kolo uz se srovnam a pak najednou blbe zaberu a jakoby nemuzu popadnout dech. A to me Sutrik zlomila na Mastale :-)))

      0 0
      • kámen úrazu1  

        Jé, to jsem ráda, že taky pojedeš. :-) Když budou žebra bolet, můžete s Kankrlíčkem zpomalit a dělat doprovod jedné slečně. :-) Ale pokud by ses necejtil, dej si ještě pauzu. Abys mohl jet do Úpice. :-) Maštale nic moc extra nejsou a byla by škoda kvůli nim vynechat tak hezký závod s perfektní atmosférou.

        0 0
      • kankrlicek  

        Hele a jedeš dlouhou :). Já tam jedu zase coby bodyguard. A jedem krátkou (50) a myslím, že mi to bude stačit.

        0 0
    • Luka  

      blahopreji. Vcera se mi stalo neco podobnyho… jedu si na hodjne nizke tepy, jak je telo odpocaty, tak to i valilo az jsem se divila, ale kdykoliv v protismeru se ocitli bikeri „jako-že-jó“, tak to samo zacalo slapat poradne a tepy letely do vysin :)))

      0 0
      • kámen úrazu1  

        Prima, že Ti to jede. Mamka se už ptala, kdy s Habibem přijedete. :-) Těším se na další společný maštalský víkend už teď. Možná nás bude víc než minule. Minimálně o Tomcata, že, Lukáši? :-)

        0 0
        • Luka  

          minimalne o ty davy co s nama minule meli opect ty dve kila burtu, sesrat ty hromady sradla a nakladanych hermelinu, o zastupech pivnich lahvi ani nemluve??? :DDDDD

          Taky se moc tesime!!

          Vsak to smluvime, Kaminku. Na mamu se tez tesime, ze pozdravujeme :) A i psisko.

          Ted je dost nabity program jak tvuj, tak nas.. dovca, vikendy na vode atd atd. proste total nestihacka!

          PS: ale jooo… jede to. kupodivu. Odpocaty telo dela divy :)) Takze pilne kroutim nnudu na horaku na silnici a na trenazeru. a pak se chystam jet vyblbnout do lesa. Ale jeste nebyla prilezitost :/

          0 0
    • kámen úrazu1  

      Pěkně sis dával, holt bojovník se nezapře, úraz neúraz. Docela bych Tě chtěla při týhle situaci vidět – asi bych prvně zažila, že nemůžeš v kopci mluvit. :-)

      0 0
    • kámen úrazu1  

      Pěkně sis dával, holt bojovník se nezapře, úraz neúraz. Docela bych Tě chtěla při týhle situaci vidět – asi bych prvně zažila, že nemůžeš v kopci mluvit. :-)

      0 0
    • dancing dog  

      tak to je fajn, taky občas tak jedu, jak říkam pohodově-meditační jízdu,sleduju okolí a přemýšlím si, zásadně ale nikoho nehonim, stejně bych nedohonil.. jen dotaz, všichni přispěvovatelé v tomto threadu- vyrazíte někdy vůbec na kolo bez měřiče pulsů, nebo i berete i když jedete „pro chleba“?

      0 0
      • kámen úrazu1  

        Bez pulzáku vyrážím jen do obchodu, servisu, občas na krátký vzdálenosti (dojezdy mezi blízkými městy). Jinak vždy s ním, ale netrénuju. Spíš jen sleduju čísílka. A když mám tepy vyšší než odpovídá míře úsilí, krotím se, bo něco není v pořádku. I když můžou být zvýšený jen relativně, přitom pořád pod aerobním prahem, mívám „při neodpovídäjících tepech“ tendenci k nevolnosti až kolapsům. Typický je to u mě při teple, hlavně při náhlém oteplení nebo když je dusno.

        0 0
      • kankrlicek  

        Polar 725× jsem si koupil, když to vypadalo, že mě po 2–3 letech bolestech vymění kyčel a na kolo, že můžu zapomenout. Taková jako terapie :). Když nemám co žrát, koupím něco úplně zbytečného, ale co mě potěší :). Takže teď to vozím jako cyklocomp a když už to mám, tak si vezmu i pás. Abych se vrátil k otázce: Se svým ježděním nepotřebuji žádné přístroje, ale když to potom prohlížím v PC, tak si prodloužím příjemné okamžiky strávené na kole a to se mi líbí :). Pro chleba chodím pěšky :)

        0 0
      • kankrlicek  

        V sobotu jsem si dal taky pohodově-meditační jízdu :).

        V jednu chvíli jsem se malinko zamyslel – až příliš jsem meditoval :) a šup už jsem byl mezi kopci úplně dole a nahoru se mi nechtělo, když jsem věděl, že vzápětí zase pojedu dolů. Pozeptal jsem se domorodců, zda to projedu okolo potoka ke Svaté Anně. Prý budu muset přes 2 brody a že cesta tam už dlouho není. To mě naladilo a vyrazil. Skutečnost byla trošku optimističtější: kopřivy 10 cm nad řidítka :), ale několik bláznů už to trošku projelo. Vzpomněl jsem si na zážitky z dětství – mokré kopřivy pálí víc než suché :). Brody nebyly, nevím jak je to možné, když předtím pršelo, ale prostě nebyly. Pak jsem si zahrál na FR – to už mě přestaly kopřivy bavit a vyrazil jsem do lesa na strmou stráň a prokousal jsem se až na cestičku, kde jsem měl být, nebýt té meditace :) Bylo to moc príma. Pak začalo lejt, ale bylo teplo a taky to bylo pěkný. mk P.S.: fotka je z Podskaly

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.