• MartyM

    Tak nevím jestli jsem už fakt starý nebo mi něco uniklo, ale potkal jsem na stezce borce v protisměru, byl nějak divně předkloněn nad řídítky. Koukám co by to mohlo být, že by kontroloval tlak v pneu? (to jsem hned zamítl jako blbost, moc kyslíku už jsem v hlavě neměl, začátek sezony, forma nikde). Nebo že vyndává bidon z nějakého košíku pod rámovkou, ale proč oběma rukama? Jak byl blíž tak se to vysvětlilo, zřejmě z důvodu lepší aerodynamiky se borec držel v podstatě za kluzáky vidlice! Jako rychle teda nejel, taky mlel z posledního, leda že kontroloval tuhost vidle v krutu, jinak mi to nedává moc smysl… :-)

    Jak říká klasik: viděl jsem bít žábu pěstmi o skálu, viděl jsem i blít koně v barvě francouzské trikolory, viděl jsem dokonce i stíhačku couvat, ale toto jsem ještě neviděl… :-) Nebo mi ujel definitivně vlak a musím ještě hodně zapracovat na posedu?!

    0 0
    • Smazaný účet  

      Občas tak jezdí profíci v cílové rovince (NMnM)…

      0 0
      • MartyM  

        no tak to jsme doma, ikdyž on u toho vypadal, že si co nevidět vymlátí zuby představcem nebo řídítky. Zvláště když prorůstající kořeny už nadělaly na stezce kam směřoval služné vlnky! :-) Měl už toho viditelně plné tretry, kličkoval jak zajíc a tento finish úchop ještě neměl asi tak zmáknutej. Díky za osvětu

        0 0
        • plzakj  

          Mohl si ten posed proste jen trenovat na zavody. V NMnM tak jezdej i zensky.

          0 0
    • Smazaný účet  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    • Smazaný účet  

      Jo, je to super posed. Exkolega to takto pustil z mírného kopce po kostkách a skončil se zlomenou klíční kostí, rozbitým iPhonem, jehož otisk mu zůstal na hrudi, prasklou lícní kostí a nějakými těmi stehy. Mohl za to prý bike, tak už jezdí jen silnici.

      0 0
    • Rychlej turista  

      Jezdím tak zcela standardně, pokud to nekodrce a fouká nebo spěchám. Ale mám 26" kola a pevnou PELLSˇ XF3, která je pro tento úhop dělaná a proto se drží velmi pohodlně za korunku. Jak to mají pružné vidle na 29" kolech nevím.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.