• gouryella

    Zdravim…

    Rozhodnul jsem se koupit bike (zacatecnik, teren, lesy ) a rad bych se zeptal jestli je to dobra volba ( u mne je to ciste srdecni zalezitost od chvile kdy jsem na to kolo narazil – coz uz samo o sobe je masivni duvod ke koupi :) ) 186/75 a zvolena velikost by byla M.

    Diky za nazory a pripadne reference.

    https://www.canyon.com/…uipment.html?…

    0 0
    • MlokCZ  

      Tak do toho bych určitě nešel, tenhle model už není za ty prachy žádný zázrak a ve výprodejích v ČR se dá koupit lepší kolo (viz thread kolo do 25tis.). Pokud Canyon, tak připlatit na Grand Canyon 6.0. Cenou sice už o dost více (přeci jen 300euro není málo), ale ten za ty prachy narozdíl od Yellowstonu 4.0 stojí. Celá řada Yellowstone mi přijde za ty prachy nic moc. 5-ka už tedy docela jde, jenže tam už je cenový rozdíl oproti GC6 malý, takže bych do ní opět nešel.

      0 0
    • gouryella  

      VIc jak nad 21 uz fakt nemuzu…Takze porad zustava ten Canyon nebo jety TREK 6500 DISC rok stary, najeto cca 2k km za 17k.

      Opravdu je ten Canyon tak nevyhodny za tu cenu? A M Axel je vazne tak spatna vidle pro zacatecnika?

      d.

      0 0
      • TheIF  

        Tenhle Canyon není nevýhodny jen to co ušetříš na ceně ti skoro sežere poštovný a krabice – 47,80€ + nějaký poplatky za paltbu (kreditkou asi nic vyznamného ale převodem tak 500kč)

        0 0
      • gyngy  

        Este sa prizivim, nechces moj bike, co mam v profile za dajme tomu 18500 – 19000 ? Je stary 4 mesiace, ma 1500 km.

        0 0
    • myki  

      Připlatil bych si a šel do Grand Canyona 6,dobrá volba. Využiju tohoto příspěvku a zeptám se jestli se nenajde někdo, kdo je vlastníkem GC 2006,2007 ve velikosti M nebo L.

      0 0
      • gouryella  

        Ja uz ale priplacet nemuzu – puvodne jsem mel kupovat kolo max do 15. Uz tak dost pretahuju. 30 uz ale fakt nejde. Jsem ted na vazkach. Myslel jsem ze ten Yellowstone 4.0 neni za svoji cenu vubec spatny bike…

        0 0
        • vhonzl  

          No ber to tak, ze zaplatis 1500 jen na postovnem, a to je z ceny kola kolem dvacky skoro 10%,takze se vyhoda prime distribuce trosku ztraci. Ale kdyz se ti libi, tak proc ne. Ja jsem chtel zase puvodne toho Grand Canyona 6 a mam doma Nerve XC4:)

          0 0
          • gouryella  

            Libi se mi moc. Moji jizdu by ten bike vydrzet mel takze ho brzy objednam. Pravda ze s tim postovnym to takovy pomer cena/vykon jak se mi zdal po prvnim seznameni neni, ale myslim si, ze vylozene spatna volba to neni. Kdybych porad hledal vselijake mouchy a kompromisy tak bych nakonec stejne zadny kolo nekoupil :) Diky za pripominky panove.

            0 0
    •  

      Ječňák je borec!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.