• Hojan

    Zdravím, zrecenzujete mi někdo toto kolo prosím? Výbava, značka, provedení… Byl bych moc vděčný.

    https://www.cannondalebikes.cz/…rail/trail-3

    0 0
    • plysovykozisek  

      Taky jsem o něm přemýšlel, ale o ročníku 2018. Výbavu to má stejnou jako 2019– myslím. Po tom, co jsem našel, že to váží přes 14kg, jsem rači koupil Specialized v akci, který je lehčí. Protože mě šlo o hmotnost. Ale pokud hmotnost nevadí, nevidím problém si to nekoupit.

      0 0
    • vzorecek  

      Výbava je asi v poho, ale Cannon bez leftyny nebo head shocku je divné… Pro mě teda 

      0 0
      • Hojan  

        Mohu se prosím zeptat, co myslíte tou „leftynou“ a „head shockem“? Nejsem úplný znalec. Děkuji

        0 0
        • nooski  

          Specifické vidlice Cannondale. HS se u MTB dělal naposled u 26 kol v roce 2013 a Lefty je jednonohá vidlice, která sama o sobě stojí jak ten Trail.

          0 0
        • plysovykozisek  

          To jsou vidlice- na čem je připevněno přední kolo.

          0 0
    • vt  

      Asi tim nic nezkazis. Je jasny, ze si za znacku priplatis, kdybys prohledal jiny vyrobce a slevy tak neco usetris … ale jinak pokud se ti libi, tak ok.

      0 0
      • Hojan  

        Už hledám asi 2 týdny, chtěl jsem se vejít do 25 000 Kč, ale prostě nevím co vybrat. Potřebuju pevný MTB na výšku 195 cm s výbavou, která mi nějakou dobu vydrží. Převody ideálně 2×11 / 10 a kliky se zuby, kde budu moct najít i těžší převody, jelikož mám velkou sílu v nohách. A nejlépe i nějakou neutrální barvu – bílá, černá a červenou bych bral. Díky za případnou radu.

        0 0
    • Jaarque  

      Geometrie spíše trailova, dlouhý přední rámový trojúhelník + kratkej predstavec + položená vidle + krátká zadní stavba. Rám mohutný, poměrně těžký, docela těžké takové ty komponenty jako kokpit, sedlovka, sešlo. Záplety tak průměr. Judy chodí pěkně, taková malá reba. Akorát má teda jenom 30mm nohy, což ji předurčuje spíš pro holku. Má pevnou osu! SLX úplně v pohodě, tu sunrace kazetu si mohli odpustit. 2×11 nebo 2×10 mi přijde jako taková nejuniverzálnější volba… MT 400 funkční brzdy, ale m6000 fungují o dost lépe. Existují i lepší kola, ale pokud se ti líbí, tak proč ne.

      0 0
    • Hojan  

      Z důvodů mého zamotání se do celé situace ukončuji toto vlákno a všechno už budu psát jen do vlákna s názvem „Výběr kola do 25 000 Kč“, které jsem teď vytvořil. Budu rád, když tam taky napíšete.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.