Cannondale scalpel 2 velikost rámu pro 185cm?

11 nepřečtených
  • Antipepek

Ahoj,

zajímá mě vaše osobní zkušenost a případně rada ohledně velikosti rámu. Měřím 185cm a vždy jsem měl velikost rámu L, chci si teď koupit přes buycycle.com Cannondale scalpel 2, taky L, Cannondale na svých stránkách uvádí, že je L vhodné jen do 182cm. Když jsem porovnal geometrii Lux trailem nebo epicem v L, tak to vychází podobně. Bohužel jsem neměl možnost kolo vyzkoušet a protože kolo je za dobrou cenu, tak nemám moc času. Zajímá mě tedy názor a spíše zkušenost jestli L nebude nějaký průšvih, Ježdění do práce ,po lese,občas trail, výlety do 50 km.

0 0
    • Azmir  

Určitě L, pokud nemáš extrémně dlouhé nohy. Mi na 183 cm padlo L jako ulité, nedokážu si představit mít třeba XL.

Který konkrétní a za kolik kupuješ? Nezapomeň že s buycycle jsou spojené celkem velké poplatky, tak at se ti to vůbec vyplatí. Nový scalpel 2 stojí kolem 60k https://www.biker-boarder.de/…3043533.html

0 0
    • FOSA  

Mám 186 a Lko…a pohoda :-) U většiny značek jsem na rozhraní L-XL a roky vozím Lka…

Snad z fotky něco poznáš :-D představec mám aktuálně –17st, takže je tam docela drop, ale možná tam i zůstane, zatím mi to jakžtakž sedí.

0 0
      • Antipepek  

díky, zdá se mi to, nebo to sedlo máš celkem vysoko, ještě s tim představcem, to je docela sportovní pozice ne? Jakou délku klik tam máš?

0 0
        • FOSA  

Sedlovka ma 170 zdvih, takže jí poleze z rámu tak 22–23 cm + upnutí sedla a lyziny.

Sportovní pozice to je, ale to záměrně, na courani mam gravel a nebo trailbike, tohle je laděno tak, aby mě to nutilo jezdit v rámci možností v tempu.

Kliky jsou továrni, takže tam bude asi 175mm.

0 0
      • Donuts  

Prosím o nasměrování k výrobci toho sucháče s bombičkama.

0 0
        • FOSA  

:-D bombička, vedle toho sada s knoty a obyčejný suchac co zůstal z nějakých brašen na bikepacking…+ Jsem si podlepil rám v místě bombiček průhlednou fólií ;-)

Ale dokážu si představit, že mít na sucháči našitou ještě gumičku a logo, tak za lidových 299,– by šel :-D

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.