• Dudys27

    Zdravím, máte nějáké zkušenosti s touto bundou ? Co se týče odvětrávání popřípadě jestli je odolná i vůči nějákému dešti nebo jestli jde srolovat do mensího rozmeru a dat do dresu ? Přemýšlím na koupi bundy a Force mi příjde cenově nejpřijatelnější.. Předem díky za veškeré komenty ?

    0 0
    • T(h)omik  

      Dnes jsem v ní poprvé vyjel s tím, že pod ní bylo jen funkční triko s krátkým rukávem. Možná to byla jen nevhodná kombinace – fakt se v tom nevyznám, ale po 15 km jsem byl mokrý. Nejvíc právě v rukávech, ale záda taky. Během jízdy to nevadí, nebyla mi zima ani vedro, ale stačí zastavit a ta vlhkost udělá svoje. Dal jsem v ní cca 52 km a dojel totálně propocený. Dost mě to zklamalo, čekal jsem lepší prodyšnost. Možná jsem měl použít alespoň dlouhý dres nebo nějakou další mezivrsvu.

      Srolovat do dresu asi nepůjde, bude to větší balík. Nebo půjde, ale nepohodlně.

      0 0
    • Zaire  

      Softshell v téhle ceně bude neprodyšný, ale také záleží na tom jakou máš sám „termoregulaci“. Já osobně bych v tom zdechl, potím se dost a v takové bundě se hned zapařím, proto vozím jen lehkou větrovku a více vrstev, ale třeba kámoš má softshellku od Hannah a vůbec se v tom nepotí, ale já ano, záleží hodně i tedy na tom jak se chová tvoje tělo :)

      0 0
    • petyn  

      Taky ji mám a po 65 km v 6 stupních a v mlze jsem byl taky durch propocený. Zima mi nebyla ani ve sjezdech. Měl jsem pod tím funkční triko s dlouhým rukávem a krátký dres. Jsem taky zklamaný. No jo za ty prachy.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.