• biker512

    Takže po nějakém čase jsem zase ušetřil pár peněz a rozhodl jsem se obměnit na kole brzdy. Ty současné jsou sice hezké, ale brzdným účinkem mě dosti omezují. Proto jsem se rozhodl pro nové Hope Tech Evo X2, problém je ale v tom, že bych je rád odzkoušel, než je koupím, abych věděl do čeho jdu a nebyl pak zklamaný. Mno a otázka na Vás je: Našel by se zde někdo z okolí Kroměříže, Chřibů apod. kdo tyto brzdy vlastní a mohl bych si je u něj odzkoušet?

    0 0
    • cyborg  

      Cau,

      ja prave ted presedlal z Elixir R na Hope tech kombo M4 + X2. A chrochtam si blahem:) Uz sem mel v prackach hafo vselijakejch hdyraulik ale tohle je top.

      Rozplivat na mech. zpracovani je zbytecny, je to proste skvost. Vsechno cvaka a funguje naprosto precizne.

      Co me ale nejvic oproti elixirum prekvapilo je davkovani ucinku. Na sotoline apod. dokazu mnohem lepe davkovat silu, kolo chodi mene do smyku. Pritom vykon je dostatecny.

      Takze i kdybys nesehnal neco na test, vedle urco neslapnes. A pokud pojedes pres prahu tak dej vedet, rad te necham si je vyzkouset

      0 0
      • mirabike  

        nebo přes Pardubice – mám stejnou kombinaci a stejný poznatky – nadšení:)

        0 0
      • šimlos  

        Taky mám na ně políčeno,stačily by mi ale Tech Evo X2,kde jsi ty svoje prosím kupoval? Mimochodem Elixiry R mám na Trekovi taky a už jich mám dost…

        0 0
    • kubad  

      s Hope určitě chybu neuděláš, proti těm co máš na MERLINU

      jsou nové Race Evo o galaxii jinde, taky doporučuju.

      pro bližší informace klidně mejl

      jinak bych tam Tech páky nedával jsou zbytečně mohutné.

      0 0
      • mirabike  

        no než se rozhodnu ty Tech páky vyměnit za Race Evo, tak bych si je chtěl ještě pár let užít s těma červenejma šroubkama… :D …jo a co ty destičky..??

        0 0
    • biker512  

      Předem děkuji všem za snahu pomoct. Co se týče těchto brzd, tak už jsem si o nich přečetl spoustu, včetně mnoha hodnocení jejich majitelů. Teoreticky o nich tedy vím snad vše a jsem opravdu hodně nakloněn k jejich koupi, ale pořád mi něco říká, ať si je nejdřív někde odzkouším a nespěchám tak.

      Jinak co se pák týče, tak jedině Tech v černé verzi. Možná jsem divný, ale ty Race se mi hrozně nelíbí, to bych prostě nezkousnul.

      0 0
      • Bafoon  

        Jsem hodně podobný případ. Řešil jsem shimana xt/saint 820 a hope m4/x2. Ani jedno jsem v realu neviděl jen opravdu hodně moc fotek. Od středy mi Hope říkaj pane a nelituju. Předtím jsem vozil různé shimana/avidy (naposled elixir r sl karb.) Jen trošku škoda že ty „naše“ černé jsou +titan takže trošku dražší :-)

        0 0
      • kubad  

        race paky jsou hodne podobne tem co mas ted na kole, jen je kratsi paka a vic sikmo expanzka.

        0 0
    • Smazaný účet  

      hope hand breake :)))

      0 0
    • biker512  

      Tak na brzdy si budu muset ještě chvilku počkat. Přišly důležitější nečekané výdaje. Ale kolotoč to byl dobrý :D

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.