Brzdové páky Avid Speed Dial SL

18 nepřečtených
  • ktm.bike

    Ahoj lidi, chci si koupit tyhle páčky na V-čka brzdy (ty mám mimo jiné od Shimana v XT). Tak bych ocenil, jestli je někdo máte, jaký jsou zkušenosti. Lze-li se k tomu vyjádřit. Díkes. (Cena 1.200,– za pár).

    0 0
    • ktm.bike  

      P.S. Váha 150 gramů.

      0 0
    • kubad  

      Jedna z nejlepších variant :-)

      0 0
      • ktm.bike  

        Jo, dík moc. A propo…koukám na ty tvý nokony na Duratecu, nezlobí to? Tj. není např. problém, aby si k sobě jednotlivý články sedly po novým namontování? Jsem o tom taky přemejšlel, ale co člověk to jinej názor. Tj. servisák u nás furt do mě hučí, ať si koupám klasiku, když to budu obměňovat, že je to prý nejlepší a že je to prej stejně jen „spotřebák“. Ale NOKON a spotřebák.....no tě prsk, to by byl drahej spotřebák. :-))

        0 0
        • kubad  

          Ne nezlobí, a jsem spokojený cena je bohužel trochu problém. Ale na rovinu, kvalitní bovdeny udělají skoro stejnou službu za cca poloviční cenu.

          0 0
      • MAJX  

        Cena/výkon/vzhled – řekl bych dokonce nelepší varianta. Kupoval sem teď nový řazení a protože starý sem měl v jednom kuse i s brzdovejma pákama,tak sem taky vybíral … no mám už Ultimate (protože stříbrná barva těch SL se mě tam prostě nehodí :-)))) – ale ta cena :-((( se zbytku se mě žádný jiný páky nelíbily.

        0 0
        • ktm.bike  

          Hm, tak jsem mrknul na ty tvý Ultimaty, a to je tedy dobrej mazec. Cituju: Brzdové páky Avid Speed Dial Ultimate, top model V-brzd od Avidu, – zpracování CNC,– nastavení vzdálenosti páky – díly nerez ocel – barva: matná černá

          • hmotnost: 152 g. Tj. moc pěkný, ale 5 tisíc za páčky. UF-UF. Já jsem zase ale chtěl stříbrný kvůli dílům na kole. :-))
          0 0
          • MAJX  

            Když sem závodil a ničil kolo – bylo by takovýho dílu škoda,teď když sem už víc ladič a pózér a momentálně přiměřeně při penězích,taxem si udělal radost. (A to celý sem šikovně zakamufloval,že jsem svoje starý XTR dal ženě (ona měla velkou radost) no a co mě zbývalo jinýho,než koupit nový ? :-)

            0 0
          • MAJX  

            btw. stojí ještě víc – 5 kkč je přátelská cena od hodného obchodu :-)

            0 0
    • Jane  

      Tady ty Avidy mám též. U pák jsem hleděla hlavně na jejich tvar – třeba takové FRM – sice skvělá hmotnost (111g), ale ten tvar – škoda mluvit. Avidy se mi zamlouvaly, navíc už mám véčka Avid Mag, pro paralelogram od Shimana nebyl důvod – proto volba padla na Avid… Tvar těchto pák mi vyhovuje, cena přijatelná a hmotnost taky ujde. Jo Ultimaty se mi designově líbí mnohem víc, ale ta cena :( – potěšující akorát je, že váží stejně…

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.