Brašna na řídítka - Sportarsenal

5 nepřečtených
  • RS

    Trochu lama dotaz, ale koupil jsem ji. Návod jsem nedostal a nechápu k čemu je lanko na dvou šroubcích u plastové objímky na řídítkách. Asi jako pojista proti protočení, kam ji zaháknout? za hlavovou trubku je to moc krátké, dal jsem ji pod přwdstavec.

    0 0
    • -Alan-  

      Protáčet se ti to bude stejně, pokud teda nejseš brutus na utahování těch šroubků. Já jsem to odhadl tak, že je to pro udržení brašny na řidítkách, kdyby prdl ten plast. Nebo taky pro snížení tahů, taková podpora těch plasťáků. Když tam budeš dávat jen normální věci, tak to pak chodí resp. nechodí a funguje dobře.

      0 0
    • j-c  

      Pokud si dobre pamatuju tak jsem to mel natazeno kolem riditek pod predstavec a zpet. Pokud to slusne napnes, tak to urcite pomuze tomu jejich plastakovemu klikfixu prezit popr. se protocit pri nejakym vetsim poskoceni s kolem. Ale i tak je ta brasna jen na nejnutnejsi a predevsim lehke veci. Vcelku vyuzivana vec je ten pruhlednej mapnik nahore.

      0 0
    • martt  

      prevlec to popod predstavec a poriadne napni. Je to robim tak, ze natocim drziak smerom hore, odhadnem dlzku lanka, utiahnem srouby lanka a potom stlacim drziak dole aby sa lanko naplo.

      To lanko je sice tenke ale urcite udrzi aj niekolko sto kil.

      Bezne v tej brasne nosim aj 5 kilo a ziaden problem.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.