• mlevora

    Zdar,

    resim to trochu v jinem vlakne, kde stavim kolo, ale myslim si, ze si to vklidu zaslouzi vlastni tema (jine jsem tu venujici presne tomuhle nenasel)

    Jak jsou vyhody boostu? Myslite ze je realne poznat tuzsi kola? Nejake dalsi vyhody? Ze tam clovek muze dat sirsi plaste je jasny (osobne mi to prijde prehnany, nonboost dle me dovoloval az az)

    0 0
    • Mr.Duck  

      Myslím že boost je blbost, nicméně za chvíli už nebude na výběr.. Teď je ahoj levnější sehnat všechno non boost :)

      0 0
    • krabica  

      Jenže pluskové pláště potřebují víc místa… Navíc se boostem trochu uvolnilo místo kolem středu, takže výrobci mohou lépe umístit spodní vahadla/čepy, udělat je tužší, případně udělat bytelnější dolní vzpěry, kratší zadní stavbu, nebo umožnit užití těch širších plášťů…

      0 0
    • Goob  

      Já mám kolo se standardem. Trošku jsem to řešil a něco je pro, něco proti. Mínus pro mě rozhodně je, že dozadu nacpu maximálně 2,4" gumu, větší neprojde vidlí. Vlastnost rámu, samozřejmě. Ale plusem je, že nekopu patami do zadních spodních ramen… mám je jen ošoupaná, a to mám pedály s větším Qfaktorem. Všechna kola s boostem, co jsem si zkoušel, mi v tomhle vadila, šlapu hodně patami dovnitř.

      0 0
    • theedge  

      Zda se mi jako nesmysl dneska u nove stavby resit non-boost komponenty.

      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován adminem.
      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.