• Michalka007

    Dobrý den, dostala jsem doporučení na tohle kolo, které je momentálně ve slevě. Chtěla bych ho hlavně na jízdu po lesních cestách, prostě trochu sis ním užít a také hlavně kvůli pohodlí. Myslíte, že je to dobrý kousek? Případně byste doporučili něco jiného?

    Výška 178cm aváha 60kg, částka max 60.000,–

    Zde je odkaz na to BMC

    http://www.bmcbike.cz/…la-vyprodej/

    0 0
    • Lachtis  

      Díky aktuálním slevám je to za ty peníze velmi dobré kolo, já bych se ho vůbec nebál a shánět traila, tak bych jej určitě zařadil do užšího výběru. Nicméně Ti doporučuji si jej vyzkoušet, myslím, že Speedfox mají i k testování – sice to je letošní model, ale vyzkoušíš si geometrii, fungování zadní stavby a hodně Ti to o kole napoví.

      0 0
    • raw 4  

      Mám ho 4 měsíce..takže za už je zajety :-)…přecházel jsem na něj z carbonovyho HT a už bych zpátky nešel…kolo obratný a posune tě to dal…na moje typicky ježdění Železný a český ráj..takže kořeny a kameny ideální…nicméně si vyzkoušej geometrie, zda ti sedne..

      Kdyby jsi se chtěla na něco zeptat..jsem ti k dispozici..

      0 0
      • Lachtis  

        Nafoť ho a dej na profil, BMC není nikdy dost :-). Navíc Speedfox tu tuším není ani jeden…

        0 0
      • biker752  

        Pod toto se můžu podepsat. Mám ho druhým rokem a nemůžu si ho co do funkce vynachválit.

        Jen mi přijde, že při rychlé jízdě zadní stavba přitvrdí a už není tak vnímavá k drobným nerovnostem. Ale jelikož si občas střihnu i nějaký závod (maraton), tak to beru jako výhodu. Nikdy mě to nijak neomezovalo. S kolem jsem se odhodlal v loni na Trilogy a nenarazil jsem na limit kola, to jsem dřív na to neměl já :)

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.