• Venda with Bikeheart

    Ahoj, před časem jsem začala psát blog o výletech na kole, tipech pro začínající cyklisty atd. Kromě toho mám na fb stránku, kde organizuji společné vyjížďky. Blog zatím nezažil žádnou velkou návštěvnost, a tak nemám zpětnou vazbu, jestli se to cyklistům líbí. Koukněte alespoň na 2 články, prosím, a dejte vědět, o co bych mohla blog vyšperkovat. :)

    Díky moc!

    Venda

    www.bikeheart.cz

    0 0
    • vanderpoel  

      vzdyt je to reklamni platek nejakeho lokalniho kvelbu

      0 0
      • well  

        Zas až tak reklamní plátek to není. Tipy na vyjížďky se můžou hodit.

        0 0
      • Venda with Bikeheart  

        Proč myslíte? Je zmínka značky, se kterou mám zkušenost hned reklama?

        0 0
        • vanderpoel  

          no tak proklik jsem si v rychlovce dva clanky a v obou vedl link na nejaky plzensky kram, coz mi jako reklama/pr/mar­ketingova aktivita opravdu prijde.

          0 0
          • Venda with Bikeheart  

            Jak se to vezme. Je to prodejna, kde jsem si koupila silničku a nechala postavit mtb. Na servis tam už 10 let vozím obě svá kola a jsem maximálně spokojená. Nemám důvod odkazovat na jinou prodejnu. :)

            0 0
            • vanderpoel  

              wtf? co je mi to tu vypraveno za pribeh? ja jsem na primy dotaz napsal, ze proto a proto mi to pripada takto a takto. tak jake jak se to vezme? to je uplne jedno, na ktery kram se tam odkazuje. ale ve 2/2 clanku, co jsem tam videl, se na ten kram odkazovalo, tzn to dle meho soudu ani nahodou neni jen tak nejaky nadsenecky blogisek, jak se to snazi tvarit.

              0 0
            • gersa  

              Tak teď jsem zmaten. Dělá ti servis Jíra ne ona prodejna?

              Nebo je to tak, že Jíra = prodejna?

              0 0
            • CzechJoker  

              Jsi nekonzistentní. Napsala jsi, že ten pán na fotkách ve tvém blogísku, který je ale současně na fotkách na facebooku té prodejny, je tvůj „přítel“.

              Ono přitom stačí napsat, že nakupuješ v tomhle obchodě a že ho doporučuješ. Je to férovější a nikdo proti tomu nic nenamítne.

              0 0
    • JendaH  

      Bez JavaScriptu prázdná stránka. Smůla.

      0 0
    • puka  

      Sakra, podle tohoto článku nejsem cyklista…

      Co je za trend určovat kdo čím je?

      0 0
      • puka  

        A zde je kámen úrazu.. :))

        0 0
        • Venda with Bikeheart  

          Když někam napíšu, že jsme měli Škodu 120, Favorita a nakonec Felicii a nejlepší svezení bylo v prvních 2, je to reklama? :)

          0 0
          • CzechJoker  

            V článku „Jak se stát cyklistou je nejenom to, co píše puka, ale i toto: "Zastavte se v Rock Pointu v Plzni na Americké a podívejte se, na čem se teď dá jezdit. Navíc 21.4. budeme mít testovací den, tak se na spoustě kol můžete svézt.“

            Budeme? Takže jsi na tom nějak zainteresovaná? Protože jako na potvoru kromě Darateku všechny doporučované značky právě zde prodávají…

            Já nemám problém s tím, že někdo propaguje svoje zboží, ale neskutečně mě vadí, když to nepřizná.

            Ten strejda na té fotce níže na sněhu, která jsem našel na fb profilu RockPointu, je nápadně podobný strejdovi na fotce, která je v u tebe.

            Na stránce jak vybrat kolo uvádíš, že se kolo dělá buďto z duralu nebo z karbonu… Kromě toho, že existuje i ocel (asi jsi na produktovém školení nedávala pozor, ale Specialized Sequoia je právě z oceli – CrMo), tak bych nepoužil slovo dural, ale obecnější (slitina) hliníku.

            A nakonec, pokud to píšeš sama, proč furt používáš množné číslo?

            0 0
            • Venda with Bikeheart  

              Vyjížďky se mnou organizuje můj přítel – ten strejda. Já mám silničku od Scotta – už 7 let, protože Scott dělá slušná kola na XS rámu, který potřebuji. Jíra jezdí na Specializedu a před tím měl Durateca. 4Ever je zas značka za rozumné peníze a dobrou výbavou, na které jezdí moje ségra. No a Jíra kola servisuje, takže tenhle článek je hlavně z jeho 25 let zkušeností s mnoha značkami na trhu.

              Ocel je dost výjimečná, takže ji nezmiňuju.

              No a množné číslo používám hlavně proto, že píšu o vyjížďkách, kde nás jezdí banda. ;)

              Ale díkec za rozbor. Alespoň vím, co kam doplnit.

              V.

              0 0
              • puka  

                Celé stránky jsou dělané někým, kdo se za cyklistu moc vydávat nemůže, tudíž by ani neměl rozhazovat tato omezená moudra. Tady je celkem zbytečné se snažit to zahrát do outu.

                Že vás jezdí banda je chyba, pomalejší posun v některých ohledech a když se na cyklistiku vykašlev jeden, postupně nebude jezdit nikdo.

                0 0
          • puka  

            Já nepíšu o reklamě, vadí mi, že lidi bezhlavě budou kupovat S-ko, na základě tohoto článku, kdy mohou mít lepší kolo za levnější cenu. A příklad s auty je mimo – výrobci nedělají jen jeden model kola, tudíž by bylo vhodnější srovnávat s peugeotem, vw, ale ani tak by to nedávalo smysl :)

            0 0
        • Barak  

          Jasne, kvuli 4 linkum, ktere se ani na strance nedaji poradne najit, venuje tolik času psani blogu… Hlavne si zakririzovat.

          0 0
          • puka  

            Je to u výběru kola. A proč bych kritizovat nemohl? Šla s kůží na trh mezi cyklisty a ne jen hobíky, co si ani duši neumí slepit.

            Pokud si tu čteš vlákna o výběru nového kola, pochopil jsi mé rozhořčení ohledně spešlu.

            0 0
            • Petr L2  

              Fakt by mě zajimalo co vlastně ten Spešl dělá tak špatně. Čist ty komenty je kolikrát fakt zábavné. Třeba jako že Spešly nemají duši :-) a další kraviny. Kde se to bere?

              0 0
              • novas752  

                Má příliš drahý nálepky pod lak. :)

                0 0
                • puka  

                  ..a lidi čumí spíš na značku, přičemž by mohli být o dost dále kolem z dekáče třeba. Pak se diví, že jim to nebrzdí a neřadí jak Tondovi na rockrideru

                  0 0
                  • Petr L2  

                    Jasně u všech velkých značek je to skoro stejné, nedávno jsem měl v ruce Konu nějaký základ a taky to nebyla žádná hitparáda jak cenou, tak osazením, vedle stojící 4every a Apache na tom byly za podobné peníze o dost líp, tedy kromě designu, úplně stejně se to asi promine Scottu, což je firma , která podle mě nemá vůbec žádný ksicht, a Cannondale tím jak je finančně v pytli a díky vlastnické struktuře bude mít za chvíli image stejný, atd, atd. ale nějak mi stále nikdo nevysvětlil proč mají všichni průjem jenom ze Spešlu :-)

                    0 0
                    • puka  

                      Mám průjem i ze scottu, cannonu a dalších, jen spešl se tu omývá v každém vláknu a to nic zajímavého nenabízí. Desing na posledním ?rockhoperu? se zalomenou TT je humus, i tak si to lidi odůvodní, že to je pro větší stifness a nadčasovost. :)

                      0 0
                      • novas752  

                        *omíláš ho v každém vláknu

                        0 0
                      • bikemike  

                        Dost dobře nechápu tvoji hysterii vůči velkému „S“ . Je pravda že často si ji pořizují týpci, jen aby ukázali, že na to mají.Jednou týdně se nastřelení v Lycře projedou po cyklostezce k nejbližší hospodě s výrazem tvrdého bikera…za to ale značka nemůže, snaží se prodávat a přežít. A nikdo tě nenutí si spešla kupovat :-)

                        0 0
                        • puka  

                          Nemám rád, že jí lidi kupují jako ovce nehledě na osazení, cenu oproti konkurenci i v cenové kategorii pod 20k. Kdyby to bylo něco speciálního jako produkty applu, kde si prostě připlatíš za něco, ale tady jde fakt jen o ten nápis, nic víc.

                          Nenutí, měl jsem v plánu si koupit dirta od spešlu, cenově přijatelného vzhledem ke konkurenci, ale přišel jsem pozdě. Prostě mě štve, že lidi pošlou odkazy na 3 kola, dvě dobrá a pak spešl který je pár let pozadu.

                          0 0
                          • novas752  

                            Ale to neni jen Specialized, podobnou cenovou politiku ma i Scott, Trek, Cannondale (i kdyz se posledni roky imho cenove zlepsuji), a drtiva vetsina premiovek ala RockyMountain, Yeti atd je co se tyce osazeni hodne draha.

                            A i nektere evropske znacky, napriklad cesky 4Ever byva cenove docela mimo.

                            0 0
                            • puka  

                              Ano, i ostatní velké značky to tak mají, jen Spešly se tu objevují nejčastěji a na ně jsem nevíc háklivý. Prostě výrobcům naroste nos a těží jen ze značky. Prémiovky jsou drahé, od toho jsou premiovky, přece nebudou se vystavovat v supermarketech, kde jim bude kazit značku kde jaký jouda. :)

                              0 0
                              • well  

                                Já Spešla taky nemám rád, ale je pravda, že mají vývoj a zkušenosti. Jejich základní kola mají mizerný osazeni, špatný záplety a stejně stojí celkem balík. Jenže při jízdě díky prověřený geometrii fungují líp než levnější a slušně osazený Decatlon.

                                0 0
                                • puka  

                                  každému sedí jiné geo, třeba to decathlonové

                                  0 0
                                  • well  

                                    Jako každému sedí jiná helma. Jen je zajímavý, že ty levný nesedí skoro nikomu a ty dražší sedí při správné velikosti každému. Nic proti Decatlonu, jsou to levný kola, jsou slušně osazený, ale zázraky se čekat nedají a ani nekonají.

                                    0 0
                                    • puka  

                                      Zase lidi co koupili zmetka si to nechtějí přiznat.

                                      0 0
                  • Barak  

                    Nekdo se bude smat kolu z Dekace, jiny Speslu. Hlavne, že odbornik puka ma jasno v tom, co je pro jine nejlepsi.

                    0 0
                    • puka  

                      Nechtěj mě rozesmát a přestaň napadat moji osobu místo mého textu :)

                      0 0
                  • plzakj  

                    Neee, uz neee. :-D Zrovna vcera jsem v dekaci videl ty kola i borce, co to serizujou. To fakt neeeee. Rozhodne si nemyslim, ze jsem se Speslem a bmc slapnul vedle.

                    0 0
                    • puka  

                      To jsou asi trotlové no.. :D takže v tomto případě si priplatis 5–10% jen za servis, z čeho plyne, že schopný člověk Sko na rámu nepotřebuje.

                      0 0
                      • Petr L2  

                        Já ti tedy člověče nevím, ale když se podívám na svůj Camber a Diverge vlastně i na ten obyčejnej Crave, a pak na ty nádhery z Decathlonu, tak mám pocit, že jsem svoje peníze utratil docela dobře a nemusím si kdykoliv se na kolo kouknu ríkat: " sice je hnusný, ale za ty prachy super :-)"

                        0 0
                        • puka  

                          Sto lidí, sto chutí.

                          …pokud hodnotíš vzhled kola podle značky, tak jsi pochopitelně spokojený. :)

                          Nevím jak ty, ale když jezdím na kole, mám ho pod sebou, takže ho ani nevidím. Co mi je po ostatních, když mě vidí jednou za život? Mně se moje kolo taky líbí, ale značkou to není

                          0 0
                          • Petr L2  

                            Hodnotím vzhled podle vzhledu a když utrácím, tak kupuji věci co fungují, ale navrch se mi musí líbit. Z auta taky člověk kouká ven a přesto si vybíráš barvu, je to úplně normální, tedy pro většinu lidí.

                            0 0
                      • plzakj  

                        Tak to jsem nepochopil :-)

                        0 0
                  • Tencovozikmin  

                    Puko ty mamlasu a dostanes v dekaci novy ram kdyz ti po 10 letech praskne?

                    0 0
                    • puka  

                      Ano

                      0 0
                      • Tencovozikmin  

                        To jo ty humore,zdarma tezko.

                        0 0
                          • Tencovozikmin  

                            A mas stim nejakou osobni zkusenost? Opravdu bych se divil kdybys po deseti letech prisel s necim prasknutym a dostal novou vec. To zacmrkane je co. Nechce se me sondovat co dekaz nabizi za zaruky ale tomu co tu ty podstrkujes neverim.

                            0 0
                            • puka  

                              Není to začmárané, ale podtržené.

                              Když jsi nic nereklamoval, jak můžeš říct něco proti jejich záruce? Taky jsem nic nereklamoval, ale nevěřím tomu, že by tě poslali s křuplým rámem z cyklostezek k šípku. Když dělají rámy za nula nula prd, neměl by pro ně být problém ti zaslat nový.

                              0 0
                              • Tencovozikmin  

                                Fantasto,kdy nevus tak nemel a neprosazuj neco co nemas nicim podlozene.

                                0 0
                                • Smazaný účet  

                                  „Nechce se me sondovat co dekaz nabizi za zaruky ale tomu co tu ty podstrkujes neverim.“

                                  „Fantasto,kdy nevus tak nemel a neprosazuj neco co nemas nicim podlozene.“

                                  Vtipný :-D :-D :-D

                                  0 0
                                • puka  

                                  Ty ani nevíš o záruce v dekáči, raději se už nevyjadřuj.

                                  0 0
                                  • Tencovozikmin  

                                    Tak ja nevim spoustu veci,narozdil od pubescenta ktery vi naprosto jiste uplne vsechno :-) Zas never uplne vsemu co kde pisou at nejsi sklamany a dobre si procti podminky te dozivotni zaruky at pak nebrecis.

                                    0 0
                                    • puka  

                                      a dobre si procti podminky te dozivotni zaruky at pak nebrecis

                                      Ty jsi je nečetl a rozumuješ. Hm, zajímavé. Jak můžeš „poškozovat“ značku něčeho, o čem sis nic nezjistil? ;)

                                      A když už jsme u toho – doživotní záruka na rámy u spešlu, speciálně u ht, je méně než 5 let, potom je kolo už na konci životnosti.

                                      Nikoho se nezastávám jen mi přijde vtipné tady vyzdvihovat spešl i když nic spešl není ohledně záruky a jen si vymýšlet, že sis nekoupil špatně osazenou pičovinu… Dětinské.

                                      0 0
                                      • Tencovozikmin  

                                        Co to zas meles,ja zadnou znacku neposkozuju,nebo to mluvis o sobe? Ja se zadnou znackou problem nemam,je mi jedno kdo si co koupi a na cem jezdi,ty porad meles nejaky hovna o zarukach neceho co si vycetl na netu,ale zkussnost nemas zadnou. Ja spesl v zadnem pripade neprosazuju pred jinyma znackama,mel jsem asi velke stesti v coz jsem vubec nepocital,prisel jsem do prodejny kde jsem koupil 26"epica 2010 a zeptal jsem se co se stim da delat,protoze jsem zadne servisni prohlidky nedelal a kolo bylo osazeno jinak nez z vyroby,takze jse cekal ze me poslou nekam. No a rekli dones ram poslem ho do Holandska a nemel by byt problem. A ram je na prodejne a ceka na vyzvednuti. V Dekaci to bude probihat hnet u pultu a daji ti kolo cele nove kus za kus zacinam tomu verit. Jestli je u tebe epic picovina tak to uz je tak to uz mas teda dost velky psychicky problem. Ja myslim ze ty uz jsi i diagnostiko­vatelny. Neznam jediny pripad ze by nekdo v dekaci uspesne vyreklamoval dest let stary ram. Kopkej si nozickama dal a vsem tu vypisuj ze velke znacky stoji za hovno,problem stim mas jen ty.

                                        0 0
                                        • puka  

                                          Pořád nevím, kde jsi vyčetl, že ti rám v dekáči nevymění. Čekám jen na toto, nic víc vidět nepotřebuju. POkud ho rozsračkuješ nestandardním způsobem (crash, špatná údržba, …), nejde na něj uplatit záruka, což je asi pochopitelné.

                                          Našel jsem i případy, kdy se reklamace nezdařila, proto mám takový skeptický pohled na spešl.

                                          0 0
                                          • Tencovozikmin  

                                            Ja ti nepotrebuju nic dokazovat. Jak se dokazuje neco co neni a ja se te ptal znas pripad ze dekac uznal reklamaci 10 let stareho ramu a dal novy?

                                            0 0
                                            • novas752  

                                              ignoruj ho

                                              0 0
                                              • Tencovozikmin  

                                                Ale tak vis co po praci legraci :-) sranda musi byt,ale mas pravdu ze uz je ji moc. Prcam na podobanca mladeho.

                                                0 0
                                            • Barak  

                                              Nevim, že ztrácíš čas s někym, kdo bude za každou cenu tvrdit, že je nejlepší, jít si koupit kolo do supermarketu.

                                              0 0
                                            • puka  

                                              Značka, která je na českém trhu asi těžko bude reklamovat deset let staré rámy, když v tu dobu ani doživotní záruku neměli. :)

                                              0 0
                                              • novas752  

                                                No vidíš tak jak to můžeš tvrdit?

                                                0 0
                                                • puka  

                                                  A kde to tvrdím? Chci jen slyšet jak decathlon se staví proti reklamacím, zatím nikdo neví..

                                                  0 0
                                  • novas752  

                                    A máš to osobně vyzkoušený? Zvlášť v Decathlonu bych těm popiskum moc nevěřil, když tam dokáží šrot za sedmičku vychválit až do nebes.

                                    0 0
                                    • plzakj  

                                      A podavat evidentne noseny hadry jako nove…

                                      0 0
                                    • puka  

                                      Počkat, a kdo to nedělá?

                                      Mně přijde vtipné, že s reklamací u spešlu nejsou údajně problémy, hlavně že já jsem našel nějaké případy. V tomto ohledu bych řekl, že jsou kola na tom stejně.

                                      0 0
                                    • AussigBiker  

                                      Je to marný, je to marný, je to marný. Puka bojuje za naše dobro. Ty máš YT, ty jseš v pohodě :-)

                                      0 0
                          • Petr L2  

                            Ještě si vygoogluj, co si pod pojmem doživotní představují. Už se to tady řešilo mnohokrát a mnoho výrobců tím má na mysli předpokládanou dobu životnosti kola a mají i dost jasnou představu kolik let to je :-)

                            0 0
                          • notobi  

                            měl sem doživotní záruku od Superioru když kolo rozebrali a poslali ruplej rám u hazky do fabriky záruka se zamítla takže asi tak

                            0 0
          • CzechJoker  

            Hele, zrovna u toho výběru kola se to dá napsat v pár větách asi takhle:

            • Jestli to myslíš s cyklistikou vážně, nekupuj si kolo v hypermarketu.
            • Vybírej dlouho, porovnávej vybavení a nech si poradit.
            • Některé značky od S jsou při srovnatelných parametrech dražší.
            • Nakupuj v kamenném obchodě se servisem, který máš blízko.
            • Na kole se vždy před nákupem projeď, pokud je možnost zapůjčení testovačky, tak to využij.
            0 0
      • Venda with Bikeheart  

        Nenapsala jsem žádnou zmínku o tom, že pokud některý z bodů vynecháte, nejste cyklista. Logicky jen první bod je fakt nezbytný.

        0 0
        • puka  

          Tento styl psaní mě nijak neoslovuje. Přijde mi, jakoby autor neznalý tématu, se postavil do pozice kazatele, kdy určuje co se musí, ale shrne to tak povrchně, že se člověk nic moc nového nedozví. (Co by se dozvěděl od člověka, který má najeto méně)

          Nezbytný je i bod s přilbou. Doplnil bych i dodržování pravidel silničního provozu, doplněný o povinnou výbavu a jiné nezbytnosti než je „jezdete ve skupinách“. To by potom chtělo víc času prosedět a ne jen vyblít co mám zrovna na jazyku.

          0 0
          • Petr L2  

            To s tou přilbou je super. To každý výrobce městskych kol ocení:-)

            0 0
      • mr.ricardo  

        Ale to my už tu víme dávno, že jsi jen prudič a provokatér a ne cyklista, takže žádný překvápko …

        0 0
        • puka  

          Přesně, vlastním kolo jen aby se pak měli ostatní do čeho trefovat. :)

          0 0
    •  

      Jako fakt?

      V každém případě si nechte kolo seřadit a zkontrolovat v odborném servisu motocyklu

      0 0
    • novas752  

      Jak se stát cyklistou kulhá na všechny nohy ale ty vyjížďky proč ne, ale jeden zásadní nedostatek bych měl – chybí mapa s výškovym profilem nebo aspoň odkaz. A v dnešní době, kdy o všem točí nebo píše spousta lidí, je těžký prosadit se.

      Edit: A ten výběr kola je taly takový dost u rychlíku, radám se radši vyhni a tipy na vyjížďky zlepšete.

      0 0
    • Singlespeed  

      Mně připadá blog jako v dnešní době už obsahově zbytečný. Vše už bylo na netu 100× omleto a těžko hledat nějakou skupinu lidí, kteoru by články zajímaly. Tipy na výlety taky zbytečnost, všude jsou toho mraky. Článek o výjezdu na sedlo Rioda má nulovou informační hodnotu (pohodová atmosféra, stoupání, občas nějaké tunely, nahoře sníh – co jiného by mohl člověk v květnu na horách čekat) – tohle jsi mohla napsat jen tak z břucha a ani tam nemusela jezdit :-)..

      0 0
      • Venda with Bikeheart  

        Byla jsem v tuhle dobu v Dolomitech poprvé. Jsem z toho nadšená a Sella di Rioda byla jediné sedlo se sněhem. Takže se článek s tipem, kam v Dolomitech vyrazit, může hodit někomu, kdo se tam chystá a nezná to tam. Takže z břucha jsem to napsat nemohla. Chtělo to vlastní zkušenost.

        0 0
        • Singlespeed  

          Jen tak mimochodem. Když si trošku zagoogluješ, zjistíš, že Sella di Rioda vůbec v Dolomitech není, nýbrž v Karnských Alpách. Tyhle věci bys měla mít v článcích podchycené. Když jsem psal články já, tak jsem alespoň nějakou tu teoretickou přípravu prováděl, abych pokud možno nepsal úplné nesmysly :-).

          0 0
        • Singlespeed  

          Všiml jsem si, že jsi název článku „Dolomity na silničce“ nahradila názvem „Italské Alpy na silničce“. Ale, jak vidno, opět jsi to netrefila, jak napovídá název 2. části: „Do Slovinska a zpět“ :-D. Nebylo by lepší změnit název do třetice, aby opravdu odpovídal skutečnosti třeba na „Karnské a Julské Alpy na silničce“ ? ;-)

          0 0
    • Petr L2  

      Nějak mě nenapadá důvod, proč používáš při psaní blogu množné číslo, buď jsi cyklista a píšeš o sobě, nebo jste skupina, pak píšeš o dění ve skupině, což ovšem nějak v textu chybí, nebo jsi hlásná trouba krámu, což není nic špatného, ovšem nějak se to v textu ztratilo, takže já asi můžu v klidu žít dál aniž bych měl pocit, že bez sledování tohohle díla mě něco zajímavého v cyklistice uniká.:-)

      0 0
    • Smazaný účet  

      „Vyražte na závody“..... Tohle je rada nad zlato. Plašani, co koupí kolo a hrr na první závod, jsou v balíku velmi oblíbení :o))

      0 0
      • Venda with Bikeheart  

        Někdy se začít musí. Né každý je rozený talent, jako Vy. Poprvé na závod a hned na bedně :P

        0 0
        • krabica  

          Proč by měl cyklista závodit? Podle mně to vůbec o to není…

          0 0
        • Smazaný účet  

          Přitom, kdyby ses zamyslela, sama bys uznala, že nevyježděný nováček je v balíku nebo na trati MTB závodu je nebezpečný sám sobě i ostatním a zdaleka nejde o žádnou bednu.

          0 0
    • totalmaster  

      Obsahovou stránku jsem neřešil, ale chce to upravit design webu. Krom jedny větší chyby – banner na vaši FB stránku překreje po chvíli rubriky a štítky. Ve zdrojáku jsem zmenšil banner, abys to viděla, viz foto. Jsou tam ještě další chyby – některé fonty neberou diakritiku, do názvu jsem ve zdrojáku přidal znaky bez diakritiky, abys to opět viděla, viz foto. A potom proč je datum a tlačítko čti více v angličtině? To by chtělo taky dát do češtiny. A v neposlední řadě, kdo to bude číst? Aby ta práce nebyla naprosto k ničemu. Otevřeš mapu a už vidíš místa na výlet.

      0 0
    • well  

      Každá snaha je zde po zásluze potrestána :-) . No a zase můžeme vrátit k hádání jaký plášť je lepší na přední kolo ;-) .

      0 0
      • Petr L2  

        Ono vybrat dobrý předni plášt je docela věda a je určitě přinosné o tom diskutovat . To že se to občas zvrtne je holt riziko diskuze ;-)

        0 0
        • puka  

          Třeba nobby nick dopředu i dozadu hobík určitě ocení. Sice mu nejede, ale vypadá drsně. :)

          0 0
      • puka  

        Kdyby ti někdo opravoval bike, nedal ho do kupy a ještě rozesral, pochváliš ho, že se snažil?

        0 0
    • bikemike  

      Kdybys tam hodila odkaz třeba na Kellys Gate, určitě by tě pár lidí pochválilo :-) Ne vážně, myslím že rozumný člověk má možnost srovnání, výběru a určitě si nepůjde koupit Spešla po přečtení tvého blogu. Mně se to líbí, je to fajn napsaný a snaha se cení. Nenech se odradit a jen tak dál!!!

      0 0
    • michomin  

      Zpětná vazba co jsi chtěla: nuda, blokuji vlákno.

      0 0
    • T(h)omik  

      Ten blog je zatím docela mimo, pravda. Na druhou stranu, pokud autorka přijme konstruktivní kritiku, třeba jako tipy na výjezdy se ta stránka může hodit. Především těm, kdo s cyklistikou začínají. Článků o tom jaké druhy kol existují atd. jsou všude hromady. Svým způsobem je spousta i těch tipů, ale většinou jde o profláklé trasy kolem významnějších míst. Podle mě by proto mělo smysl zaměřit se na konkrétní region a popsat i cestičky mimo značené cyklostezky, kde se člověk prostě jen dobře projede, aniž by přitom nutně zahučel do vyhlášené restaurace nebo navštívil památku Unesco.

      Kdysi jsem podobný blog zakládal také a ani já se nevyhnul přesně těm chybám, které nyní dělá Venda. Teprve časem mi došlo, že nejsem žádný extra jezdec ani odborník na technické otázky či tréningový režim, a tak můžu v tomto směru těžko někomu něco radit. Navzdory tomu jsem už něco najezdil, zdejší okolí – Šumpersko, znám (aspoň myslím) velmi dobře, a proto jsem se zaměřil právě na tohle. Nepovažuji se za velkého blogera ani ostříleného bikera, ale přesto – soudě podle reakcí návštěvníků – tyhle články mají smysl.

      Můj vzkaz pro Vendy – ať už se jmenuje jakkoliv – je tudíž takový:

      Nesnaž se psát stokrát napsané jinde, navíc zkušenějšími. Ti zkušení ti to pak dají sežrat (viz. reakce výše). Nadšení je fajn, ovšem po čase ti tyhle články přijdou hloupé. Zaměř se na to co dobře znáš, co možná tak dobře neznají ostatní a piš o tomhle. Nedělej ze sebe průvodce National Geographic, piš stručně a bez pouček, třeba formou deníčku. Věřím, že v okolí Plzně je spousta zajímavého k doporučení, co ocení nejen tamní příznivci cyklistiky.

      Držím palce.

      0 0
      • KnizeAlexej  

        Sorry ale nedá mi to. Viz neni zkratka, proto se za timto slovem nepíše tečka.

        0 0
        • T(h)omik  

          V pohodě, nikdy jsem o tom takhle neuvažoval, ale asi máš recht. Budu si to hlídat.

          0 0
      • well  

        Já celý blog vidím jako prostor pro vyjádření a sdílení radosti z pohybu na kole. To že ho píše dívka je o to cennější, protože holky na kole moc rády nejezdí (čest výjimkám). Některé články jsou zbytečný, ale každý se potřebuje občas vykecat (já třeba teď). Rád si přečtu, kde jezdí ostatní Plzeňáci, inspirace není nikdy dost. Jestli bych něco doplnil, tak mapky tras.

        Je docela škoda, že každý kdo ukáže trošku té aktivity, radosti ze života a chce se o to podělit, dostane zde od ostatních hned přes hubu.

        0 0
      • Venda with Bikeheart  

        Ahoj,

        děkuji za reakci. Blog jsem sdílela, abych dostala rady na zlepšení, takže z komentářů konstruktivní kritiku vyberu. Díky tedy všem diskutujícím. Jen mě překvapilo, kolik komentářů je tu vyloženě „opovrhujících“ a zesměšňujících, když to jde všechno napsat i jako doporučení bez toho, aby se diskutující vytahoval. Jasně, že nejsem odborník na technická témata. Ovšem mám ve svém okolí spoustu lidí, kteří i tu povrchní informaci o nabídce kol na trhu ocení. Beru, že lidem na bike foru to je houby platný. Psát budu dál, to je jasný. Tak díky za držení palců a snad si časem přečtete článek, který vám přijde docela dobrý! :) Vendula

        0 0
        • budíček  

          Když psát blog, tak hlavně o sobě, tedy si myslím, třeba článek, jak se stát cyklistou, bych pojmenoval jak jsem se stala cyklistkou :-) a možná by bylo dobrý ze sporttrackeru nebo jiné aplikace ke každé vyjížďce přidat ujetou trasu z mapy a anglický název blogu, když píšeš v češtině?

          0 0
        • well  

          Piš co chceš a jak to cítíš. Hlavně nepřestávej a hodně foť ;-) .

          0 0
    • Breakpain  

      Asi k ničemu …

      0 0
    • Twitko  

      Hele, hlavne se nenech otravit. Mozna to neni a asi ani nikdy nebude nejlepsi blog o kolech, ale to vubec neni dulezity. Je to tvuj blog, Tebe bavi psat o vecech co delas rada, a to je dulezity. No a pokud si to nekdo precte a pobavi se, pak super. A pokud tam nekdo najde neco uzitecnyho, pak super 2×. A to cely …

      Pochopitelne jakakoliv podobna aktivita vyprovokuje vselijaky <>, ktery budou citit potrebu to vsechno zkritizovat. Ze to vsechno stoji za hov**. Oni by to pochopitelne udelali lip … jenze oni nikdy nic neudelaji .. Na podobny lidi, s odpustenim, sere Bilej Tesak … udelej to samy :)

      pis dal .. dokud Te to bude bavit budes psat dobre a nekdo si to urcite rad precte …

      0 0
      • blue.sun  

        Tento názor podporuju. Nenech se odradit, zejména ne těmi, kteří se zmůžou opravdu jen na kritizování zde, na BF.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.