BG FIT (Brno) - množstevní sleva

6 nepřečtených
  • Kaco

    Zdar,

    dostal jsem takový nápad. Poslední dobou jsou hodně populární takové ty hromadné slevové akce, kdy si nějakou službu zakoupí třeba tři tisíce lidí a stojí to potom desetinu. Výhodné pro obchodníka i kupující. Napadlo mě, že kdyby se sešla větší skupina na BG Fit, mohli bychom taky zajímavě srazit cenu. Kdysi se tu v anketě ohledně BG Fit většina vyjádřila v tom smyslu, že by na to šla, ale za menší peníze. Tohle by mohla být dobrá možnost jak to zajistit.

    Konkrétně já na to chci jít do Brna. (ale určitě se můžou lidi domluvit v Pze a kdekoli). Dneska jsem se na to ptal u Šírera a říkali, že by se tomu nebránili. Ale nejprve musíme zjistit přibližný počet zájemců a pak se bavit konkrétně. Ptal jsem se na slevu i pro jednotlivce (vzhledem k tomu že není sezóna) a říkali mi 2500. Odhaduju, že kdyby se nás sešlo třeba 20, mohli bychom se dostat na dva litry a níže. V Brně to dělají ještě v Cyklosu, ale pan fitter Hrabal má tento týden dovolenou, takže jeho reakci zatím neznám.

    Já na to půjdu určitě s otcem, ten by pobral ještě pár lidí z klubu.

    Co si o tom myslíte?

    Je to jen nápad, nechci z toho mít žádný osobní profit (kromě stejné ceny jako ostatní ze skupiny) a vzhledem k tomu že jsem na B-F nováčkem a víceméně začínajícím cyklistou, nechce se mi to příliš organizovat… no ale kdyby nikdo jiný nechtěl tak to i zorganizuju.

    Anketa: Máte zájem?

    4x
    36%
    6x
    55%
    0 0
    • lucifr  

      Já bych do toho šel.

      0 0
      • Smazaný účet  

        … a všichni budeme mít představce a sedla s logem S :-)

        Pořád váhám, nakolik je to byznys, a nakolik jde panu „Spešlovi“ o správný posed amatérů…

        0 0
        • blaza84  

          Asi tak, jako panu Jančurovi (Student Agency) jde o to, aby ses dostal pohodlně z Brna do Prahy. Je mu to úplně fuk, chce tvý prachy a ty mu je jen tak pro nic za nic dávat nebudeš :-) (btw nic proti Student Agency, jen příklad)

          0 0
          • Siny  

            jasně, že všem jde jenom o prachy. Ty taky nechodíš do práce proto, aby se ostatní měli líp.

            Ale je mnoho způsobů, jak k nim přijít. Zrovna tyhle dvě firmy se snaží nabídnout nějakou přidanou hodnotu. Osobně jsem k jejich nastavení posedu hodně skeptickej, už jenom proto, že i na epicovi používají široká řidídka, což mně osobně by tak zkurvilo posed, že mi bgfit bude na hovno.

            0 0
        • destr  

          Tam ti změří, jak dlouhej představec by si měl mít a za to jim zaplatíš. Jestli si pak koupíš specialized nebo zoom je čistě tvůj problém.

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.