• vzduch

    Staré běžky po letech dosloužily, chci si pořídit nové a to na klasiku. Tady ve Zlíně bídný výběr. Občas jezdím do Brna a s tím souvisí má otázka. Je v Brně nějaká speciálka, kde mají větší výběr běžek a také poradí?

    0 0
    • Dzany  

      Doporucim ti Vodak-sport, specializuji se na vodni sporty a bezky. Ja je mam v planu koupit taky, takze se tam chystam, viz odkaz.

      http://www.vodak-sport.cz/bezky/

      nebo

      www.lyzarna.cz :) ale tam ti tak neporadi, maji tam ale super ceny.

      0 0
    • madcat  

      Využiju tenhle thread, i když otázka bude trochu na něco jinýho: kam v Brně pro „kraťasy“ – mám tím na mysli krátký lyže, cca do těch 110 – 120 cm nebo tak nějak, asi se tomu taky říká funcarvery? Přemýšlím totiž, že se zbavím prkna, na kterým už jezdím nějakou tu sezónu a furt mi to tak nějak nepřijde jako „to ono“, takže to možná chce změnu. Zatím jsem byl zběžně mrknout v Lyžárně na Špitálce, ale třeba je v Brně i něco lepšího, kde poradí, mají super výběr atd…

      0 0
    • drtyc  

      tak koukni na stranky sporetnu a podivej se na prodejni mista.

      bazar a vybehovy modely asi nechces?

      0 0
      • zbartos  

        Pokud bude mít výběhový model tvrdost pro cca 80 kg a pojede trochu rychleji než moje současné běžky (Madshus asi II. jakost, v roce cca 1995 byly za cca 1200,– Kc), tak proč ne… Už mne nebaví odrážet se soupaž jako šílený z mírného kopce, zatímco mne ostatní ve vajíčku vedle lehce předjíždějí…

        0 0
        • drtyc  

          no to ani nemam. spis jestli ma smysl davat info o bazarech a obchodech, kde maivaji obcas doprodej starych modelu. neco by melo byt ve dvore kousek od nadrazi smerem do husovic. vjizdi se do takovyho arealu vice firem a tam nekde by to meli mit schovany. teda pokud jeste existuji a pokud sem si to nesplet s normalnim obchodem, kdyz tam meli nejakou akcni jednorazovou akci kdysi davno. je to na te ulici s tramvajema kousek od jena nabytek tusim dal z mesta.

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.