• jakubHK

    Uz delsi dobu hledám nejake rychlé HT kolo za cca 40tis.

    Mam vyhlídnuty revox kde se mi libi ze ma dva tacy vpředu a asi i barevne se mi vice libi ale jestli jsem dobre googlil tak tj rok 2017:/

    https://www.sportisimo.cz/…-9.0/201188/?…

    Nebo MMR

    Ktere je z 2020

    https://www.tsbohemia.cz/…d352109.html?…

    Které by jste spise doporucili vzhledem k tomu ze rad jezdim sotolinu, asfalt, lesní cesty a minimalne tezky teren. A revox by mel mit i těžší prevody coz je plus.

    Diky moc:)

    0 0
    • adam1  

      Fotky /barvy strašně klamou :)chce to vidět na živo a projet se vzít na kterém se budeš líp cítit .?Z toho sportisima to nebude problém -objednej si to na prodejnu ,na ts bohemia muže být t vystaven na pobočce ?

      Srovnej si ještě geometrii těch rámu .Nepíšeš svoje parametry .

      Bergamont jsou fajn kola ,nemá to Boost náboje ale to bych neřešil .Jestli 2× nebo 1×12 ?to si musí každý zkusit :))co mu více vyhovuje?

      0 0
    • felix.org  

      MMR mám, Kendo 00. Měřím 181 cm, vážím stejně jako ty a mám L, XL by bylo určitě velký, ale je to individuální. Komponenty má Kendo až na vidlici stejný, prostor pro brzký upgrade je určitě u brzd, ale i ty co tam jsou, tě ubrzdí. 1×12 jsem se trochu bál, ale je tam 34z převodník, takže i po asfaltu se dá jet relativně svižně s ještě normální kadencí.

      0 0
      • bednee  

        Mám Rakishe, počítám, že geo bude stejná jako u Kenda, mám 191, vel XL a kolo je mi defakto krátké. Byl jsem na nastavení posedu a přes 10cm představec, sedlovku s 4cm offsetem, bych klidně mohl ještě 2cm přidat do délky. Takže to je otázka. MMR má obecně kratší geo, což dnes už není in :)

        0 0
    • RapMan  

      Proč se ptáš potřetí na to samý? To Ti odpovědi v předchozích stejných dotazech nestačily?

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.