• Jarque

    Chtěl bych se zeptat, jestli máte s tímto seriálem nějaké zkušenosti. Koukal jsem, že se jedná o XC na 20 – 30 km, zajímala by mě technická náročnost, kolik asi tak bývá lidí na startu, jaké jsou obvyklé průměry, jestli se tam chytá i téměř netrénovaný hobík nebo jestli je to spíš soukromá akce pro chrty… Zkrátka, co od toho asi tak očekávat. Proč to zkusit a proč naopak ne?

    0 0
    • Quik  

      Ahoj, některé závody jsou až k podivu velmi vyvedené (např Stupno ) a myslím si, že by si tato trat zaslouzila i ČP, ostatní sou ale taky velmi dobrý!… Je to fakt čistě XC a technicky je uplně někde jinde než nějaky maratony ( KPŽ,CMT ). Abych ti to nasvětlil. Je to "nahoru, dolu, skok, brod … " :)) Počet startujících je různý. Ale vždy se pohybuje v desítkách. Dobrá organizace… Nemám k tomu žádný výtky. A jestli uvažuješ o BC a nevíš kdy, tak jednoznačně poslední závod ve Stupně ! Rychlá, technická trat, která rozhodně nudit nebude ! :)

      0 0
      • Quik  
        • Proč ano ? Dobré trati, příjemná atmosféra …Proč ne ? Maximílně tak kdyby ti neseděla vzdálenost k závodišti.

        Startovný je 50,– + 50,– vratná záloha na číslo

        0 0
        • Jarque  

          Ty jo, to nezní špatně, ale jsem fakt lemra :-) Neočekávám ani to předposlední místo, ale mohlo by to být dost zábavné. Techničtější tratě mi vyhovují. Je fakt že z Plzně je to skoro všechno kousek, startovné v pohodě oproti maratonům, časová náročnost malá.

          0 0
    • Tunat  

      Po BC už pár let mlsně pokukuju. Zatím jsem tedy nikdy nejel, ale letos bych nějakej ten závod série rád absolvoval. Úroveň bude asi velmi zajímavá. Sám jsem porovnával výsledky pravidelnejch účastníků BC ze spodních pater tabulek BC na závodech typu Škoda bike a musim říct, že jsou proklatě vysoko :D.

      Jestli jsi netrénovanej hobbík, tak dej vědět, na kterej závod pojedeš a můžem se přetahovat o poslední místo :D.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.