• kali222

    co je na nich tak extra? nahodou je mam ted na bajku, sice brzdi,ale porad je to „jen“ mechanika. asi pred 4 rokama jsem mel mechanickeho avida (jakej to byl netusim),ale mel jeste misto pruzinek mezi deskama ke keazde desce magnet. to se kotouci+magnetum stalo osudne :D. kdyz jedna brzda stoji ksoro 2000,– tak mi to priapda jako vyhozeny peniz(kor pro me, kdzy mi vyhovoju i ty -podle vetsiny-odporne, nechutne, hnusne, brzdici hayesy) a ja ted dostanu az jete BB7 v bazaru 2ku a ni nemrknu:( maj tam davat rovnou hydry :-). jinak takovou mechaniku si lide kupuji na expedice:)) nic nevytece a nahradi lanko se vozi bezne:D.

    0 0
    • petebike  

      nechapu dalsi dred o BB7, ja je mel za mensi peniz nez pises, a se s nima dost spokojenej „na praci“ jsou to super brzdy, hydru si pres noc neopravim, tohle je tak krasne jednoduchy :-) a brzdi to docela dobre…

      0 0
    • Blabas  

      Extra je na nich to, že to jsou nejlepší mechaniky na světovém trhu.Poctivej kus vykovanýho železa. Jejich pověst jim pomáhá dostat se na dražší kola a držet cenu, která je dnes už trochu mimo. Nejsou zas tak drahý, na to jak choděj. Jen to tak vypadá, protože spadly a padaj ceny hyder hrozně dolů.

      0 0
      • roud  

        1500 za třmeny je trochu mimo ja myslim že super cena ? :O)

        0 0
    • jIrI___  

      Za 2700,– mas predni+zadni: www.kupkolo.cz/…earing-Seven Je sice pravda ze je to jen mechanika, ale za tu cenu bezkonkurencni.

      0 0
    • kubad  

      uplně nejlepší je divit se proč něco stojí tolik kolik to stojí. Buď si to sežeñ levněji, nebo kup něco jiného.

      0 0
    • kali222  

      ja si nestezuju na cenu jako takovou,ale spis na to, ze kdyz je sundam z meho kola dostanu ani ne pulku.tak me zajimalo cim jsou tak uzasne ze stoji- aspon co jsem si vsiml- tech 2000,– nic vic.jste nejaci podrazdeni.

      0 0
      • prodi  

        no vidíš a když si koupíš novou Fabii, ještě do ní ani nesedneš a už je po podpisu smlouvy o 50tis. levnější

        0 0
        • kali222  

          ne jsem dnesni. do ted jsem o podobnem ukazu nevedel. fabie je navic srac :).

          zase to nekdo nepochopil........

          moje otazka znela: „proc za stejnou cenu na kole neni hydra,ale mechanika. a kdyz se zeptam, co je na nich uzasnyho tak dostanu odpoved ze brzda brzdi(ach to je super, kdo by to od brzdy cekal. ja bych si tak drzou predstavu ani netroufl. a nebo ze je to "poctivej kus vykovanyho zeleza“ a ty bb5 jsou z blata urcite.)

          pochopil bych odpoved typu „maji stelovani oproti modelu xy…“ hm tady odpoved nula nula. na ziveni? to lide co se zivi bajkem nemaj nahradni brzdu? tu mam i ja nejamaterstejsi zavodovy amater

          0 0
          • Blabas  

            Tak příště pořádně pokládej otázky. Jestli chceš srovnání s jinými hydrami ve stejné ceně, či srovnání s jinýma mechama, tak se na to ptej přímo. A dostaneš nejspíš odkazy na velmi dlouhá vlíkna v historii. Jestli se obecně podivuješ proč zrovna ty a ne hydry na novém kole, tak to je otázka marketingovývh dohod mezi výrobci, tedy zákulisí, do kterého nemáme vidět. Teď mi přijdeš trochu podrážděnej ty, na to, že si se chtěl něco dozvědět.

            0 0
          • petebike  

            hehe na ziveni mam 2 kompletni kola, dalsi 4 mam na vikend :-) jinak me nezivy zavodeni – za ty prachy co jezdi u nas profici bych ani nevyjel :-)

            0 0
          • JMT  

            fabie je dobry auto, ve svy kategorii jedno z nejlepsich

            0 0
      • petebike  

        na svete jsou horsi veci ! jinak to co psal prodi…

        0 0
      • kubad  

        www.kolokram.cz/…uct_info.php?…

        proto nové 2700Kč a to možnná najdeš na netu ještě levněji. pokud kupuješ tak je šedý dovoz super – pokud potřebuješ něco prodat tak na něho všichni nadáváme. Tím to bude

        0 0
      • Blabas  

        Cokoliv sundáš z kola po použití, prodáš tak za půl. Obecně BB7 jsou těžce prodejný, protože jak jsem psal, hydry dnes stojí fakt málo. Podrážděný nejsme, alespoň já ne. BB7 vozim a mám je tak pěkně seřízený a zajetý, že hydry zatím vůbec nechci. Shodou okolností budu teď stavět kolo kámošovi, BB7 zrovna chce. Nový skladem u nás jsou za 3200 za pár. Za kolik si myslel, že je můžeš prodat? Na slušný kapaliny ti jen tak trochu přispějou.

        0 0
        • petebike  

          na netu se daji sehnat novy za 2700, za sundany z kola bych vic jak 2–2,2 nedal :-)

          0 0
    • Hejdik  

      A proč tě jejich cena tak dráždí??? Zakolik bys je chtěl mít,zadarmo? I když jsou to třeba jen mechaniky,tak jsou třeba ve své třídě jedny z nejkvalitnějších. Já jsem je teda koupil za 2800,tak nevím kde jsi vzal ty 4000.a jestli je za ty prachy někde mají tak co?!Ať mají. Jinak jsem tak trochu neporozuměl významu tvého vlákna.

      0 0
      • Black knives  

        Už se dají sehnat docela levně. Ke dvoum litrům. A jsou to dobré brzdy,na jednom kole je mám taky.

        0 0
        • semtexx  

          BB7 jsou k sehnání za 1500, pry začátkem února budou tak uvidíme. Jinak každý asi nemá hnedka našetřeno na hydry za 3000 že?

          0 0
      • kali222  

        stale omilate jsou kvalitni. napiste: „oproti levnejsim mechanikam jsou z jineho materialu“ nebo to nikdo nevite presne? jen je stale nejlehci psat „jsou kvalitni, jsou kvalitni“........ cim jsou kvalitnejsi, nez ty levnejsi bb5
        cim tim ze je to presnejsi tlak. odlitek? a vybiraj jak moc se jim povedl?:D a ze brzdy brzdi......... no to je fakt argument, kdo by to cekal od brzd

        prosim, zmer mi vysku te MXky na 105 mm,prosil jsem uz :) co je v nich lepsiho nez v BB5(nebo jak se jmenuje nizsi model)? prosim od presnou odpoved nezadny ze jsou super a dokonce i brzdi

        0 0
        • roud  

          rozdíl je hlavně v deskách maj stejně velký desky jako avid juicy 7 což třeba oproti mechanikám od hayesu je asi tak 3× větší což se dost projevuje na brzdnym výkonu a pak seřiditelnost obou destiček to taky každej nenabízí a navíc model 08 je i hezkej :O)

          0 0
          • kali222  

            seriditelnost obou desek? to uz mel ten trmen pred 4 rokama..... vetsi desky beru, jestli je to fakt(nemuzu porovnat) ikdzy ony tvrdy desky a presto velky by byly taky k ........... a ten design, to je co jezdi(lol).

            0 0
            • roud  

              jen říkám fakta :O) u některejch bikerů design jezdí… ;o) jinak ty větší desky sou (alespoň podle mě) hlavním důvodem jejich výkonu… Sám už netrpělivě čekám až bude model 08k mání v černý a pudou na kolo za 1500 lepší brzdy sehnat nejdou :O)

              0 0
            • Vilém  

              A kolik stalo to tvy CPS cos mel pred 4ma rokama? Tak kolem 3000,–? To Ti neprislo moc? Cena je dana trhem, pokud to lidi jsou ochotni koupit, tak proc by to za tolik neprodavali? Jinak to CPS je primej predchudce BB7.

              0 0
              • kali222  

                sem si ji kupoval z nouze za 1000,– sundanou z kola, ale tehdy stal kotouc taky 500–600,– tak mi to neprislo divny a za jednu haysu s 203 kotoucem jsem v te dobe platil krasnych 5540,– bez teamove slevy :DD…

                0 0
                • Vilém  

                  Tak za 1000,– Kc to bylo solidni.Jinak ale fakt ta cena byla tenkrat kolem 3000,–.Ted uz to, soude podle odkazu vyse, neni nic strasnyho. Ofiko cena, je vsak dle me, trosku mimo.

                  0 0
        • Blabas  

          BB 7 maj oproti BB5 štelování oboustraně. Používaj stejný desky jako J7, účinek maj ze všech mechanik nejlepší a to bezkonkurenčně. Kámoš jezdí BB5 a taky se tomu divil, když ty mé zkusil. Jsou řemeslně a materiálově udělaný líp než třeba hayesy a nepotřebujou žádnou! údržbu ( mazání apod. ) Neím jak polopatě to ještě vysvětlit. Za ty peníze je asi lepší koupit to nejlepší v mechanice, než to nejhorší v hydraulice,…Taky používaj perka a ne magnety. Ta litina, ze který jsou udělaný bezva vede horko, to je myslim taky dobře. tah zpštného chodu je taky slušněj. Navíc letošní jsou asi nejhezčí z mechanik ( subjektivní ). Trochu asi fakt platíš značku a jejich dlouholetě dobrou pověst, atd… Chceš to ještě přesněji, že bych je třeba převážil a taky BB5 a Hayesy? Co bych pro tebe neudělal, když si o to umíš tak hezky říct:-)

          0 0
          • Vilém  

            Mezi slovama litina a slitina, je vcelku rozdil:)Pokud by byl trmen z litiny, tak by to bylo kapanek tezsi:)

            0 0
          • kali222  

            tak muzes, vid :).tohle kdyby mi nekdo napsal hned,tak jsem spokojeny. v prvnich reakcich se docitam, ze jsou nejlepsi na svete a ze jsem cu*ak,ze se divim jejich cene. .-) nehlede na to,ze nekdo musi uvest sva 4 vikendova kola…to jsme dost nestihl,proc mi to pise. dik .-)

            0 0
            • Kubiczech  

              Skoro to vypada, ze se tady nekdo nekym nejak nechal inspirovat, nepripada vam? Ony ty prvni reakce byly v necem pravdive.

              0 0
              • kali222  

                myslis Olkyce, nebo jakej ten clovek,nebo co to je :D ma nick? to se pletes. me to vazne zajimalo. az ted jsem dostal uspokojivou odpoved,tedy ne tu „jsou nejlepsi a neres“. za odpoved jsem slusne podekoval, tak nebud zas chytlavka. podobnejma otazkama do lidu, uvadis mnohe v pokuseni v rozpoutani OT prestrelky.

                0 0
                • Blabas  

                  Tak jsem rád, že jsem pomohl. Neboj č.....ka z tebe rozhodně nikdo dělat nechtěl. Fakt bych zkusil ještě historii. Jedno vlákno bylo ještě před pár dny dost aktivní

                  0 0
    •  

      666er for ever!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.