• Kamilek16

    Zdravím, mám možnost koupit Specialized Crave 29 2016,600najeto

    Prosím o radu. Diky

    0 0
    • Bubaaak  

      zkontroluj v jakým je stavu

      0 0
    • michomin  

      Kup ho.

      0 0
    • dan001  

      Kolik že to má stát?

      0 0
      • Kamilek16  

        23000

        0 0
        • atty  

          Pokud chceš Specialized (protože velké S), pak klidně, ale pokud poprosíš někoho, kdo tomu rozumí a necháš ho chvilku prohledat cyklobazary na internetu, tak za cenu kolem 25–30k se dají dnes koupit slusně vybavené karbony (lepší váha, lepší osazení) byť to nebude zrovna třeba Spešl (který je u těchto základních modelů hodně předražený vůči výbavě). Platíš za značku a to hodně.

          Jako první „lepší“ kolo, pokud nemáš problém s kolem lehce jetým bych se podíval jinam.

          U Spešlu je jediná výhody, že si celkem drží cenu právě i jako jeté kolo, protože prostě značka a podobně uvažujících potenciálních kupců jako ty je mnoho.

          Jen to chce skutečně „přítele k dispozici“, (hlavně při osobní obhlídce kola, bez které bych ho nekupoval), protože reálný stav hlavních „drahých“ součástek (rámu, vidlice, zápletů, pohonu…) pozná jen někdo, kdo už má nějaké zkušenosti.

          0 0
          • Bubaaak  

            Teď přemyšlím, že bych mu napsal, aby napsal scalarovi :D

            Myslím že za 23 postaví lepší kolo nový :))

            0 0
            • atty  

              I to je asi lepší volba – za tyhle peníze už se myslím dá postavit slušnej hliníkovej HT. Výhoda „bazaru“ je, že se při dobré shodě dá sehnat kolo opravdu hodně dobře vybavené lehké, nevýhoda je, že to chce s sebou skutečně někoho, kdo to umí vyhodnotit a poznat míru „ojetí“ a zda je třeba rentabilní kolo za dobrou cenu koupit i s možností, že tam nějaká investice bude potřeba. Druhou nevýhodou je, že do nejdražších částí „rám, vidlice, záplety…“ není při prohlídce ani projížďce tolik vidět, zkušenej jezdec/mechanik pozná i z krátké projížďky hodně, ale něco hodně skrytého (prasklinka v rámu, něco ve vidlici atd.) poznat nemusí.

              Nicméně já bych šel cestou buď bazar a zkušenej člověk na prohlídku nebo nové třeba od Scalara. Spešl v základu v téhle ceně není asi úplně „nákup roku“.

              0 0
          • Kamilek16  

            O tu značku mi ani moc nejde, ale borec co to prodává bydlí asi 5km ode mě. Tak proto mě to zajímá.Ale nejsem si jistý, zda tahle cena není na dva roky staré kolo přehnana.

            0 0
          • Kamilek16  

            O tu značku mi ani moc nejde, ale borec co to prodává bydlí asi 5km ode mě. Tak proto mě to zajímá.Ale nejsem si jistý, zda tahle cena není na dva roky staré kolo přehnana.

            0 0
          • tomxxx  

            Tak to uz musi byt hodne dobrej kamarad, aby ti hledal kolo na bazaru.

            0 0
        • scalar  

          15 – 20 tis. podle reálného stavu.

          0 0
    • Bubaaak  

      Napíš mu https://www.bike-forum.cz/profil/u/scalar

      ten spešl není dobrá koupě za ty peníze, Scalar ti postaví kolo na míru, lepší, nový, se zarukou, můžete se pobavit i o tom že budeš vozit dítě a dle toho ti vybere nejlepší rám…

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.