• jojina20

    Ahoj, mám takovou otázku:

    Nějak mě to přestává bavit v zaměstnání a přemýšlím, že to zabalím. I když mám celkem dobrý peníze a zaměstnanecký výhody… Ale nevím jestli je lepší zůstat v práci, kde nebudu čekat moc kariérní postup a dostávat jednou za rok trochu přidaný nebo si najít lepší práci, kam budu i rád chodit.

    Doplňuji, že se moc nenadělám sedím v kanclu za PC atd. takže to mě trochu hlodá ale radši pracuji :-)

    napište mi prosím Váš názor…

     

    PS: foto je z googlu

     
    0 0
    • stihac  

      ked mas 21 a kolo a dost penez tak ked ta nebavi praca tak jazdi na kole, alebo prehanaj nieco ine :) Casom ta to prestane bavit a nebudes uz tak vladat, tak to rob kym mozes a chces.

      (tato mladez, ta v tom vobec nema jasno tusim… :)

      0 0
    • Vejdel  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován zakladatelem diskuse.
      0 0
    • dieegoo  

      Sice ještě studuju, ale sem tam si taky někde přividělám, takže můj názor – měl jsem práci, luxusně finančně ohodnocenou, ze začátku mě hodně bavila, ale s přechodem na novou zakázku se začaly rojit problém – se zákazníkem nebylo nic dohodnutýho, nikdo nic nevěděl, stížnosti na nezařízený věci o kterých nám nikdo neřekl – to mě štvalo, ale pro ty peníze jsem tam zůstal. Teď mám novou práci, finanční ohodnocení je sice „směšný“ proti předchozí, ale zase mohu získat zkušenosti a praxi, která mi po škole může pomoct při hledání stálého zaměstnání. 

      A můj názor k tvé práci – pokud tě to nebaví a jsi si jistý, že seženeš alespoň podobně ohodnocenou práci jako máš teď, aby jsi nemusel slevit ze standardů, na které si zvyklý, odejdi. Pokud si tím ale jistý nejsi a máš obavy, že by to pak mohlo být ještě horší, radši bych zůstal.

      0 0
    • chico*  

      jses hodne mladej na to, aby ses nekde zahrabal, takze urcite neco zmen tak, aby te prace obohacovala. Kratkodoby prospech v podobe nejake zamestnannecke vyhody je nedulezity.

      0 0
    • pedr64  

      bavit-od slova zábava, práce-od slova pracovat. Aby mě něco bavilo, musím to dělat jak chci, kdy chci, a když nechci, tak to nědělám. Což se o práci říct nedá. Proto mi spojení „bavit v práci“ přijde jako logický protiklad."-))

      0 0
      • stihac  

        mozem k tomuto povedat este to ze aj v absolutnej praci snov (to co sa cloveku zda ze by dokazal robit cely zivot s usmevom na tvari – kazdy si iste predstavi nieco ine :))) pride casom rutina, unava, stereotyp, krizove situacie a tak… Takze ked si mlady treba povymienat kolko vladzes a na co mas prilezitost, lebo este to nie je take zavazne a zaroven nasajes skusenosti z roznych prostredi co ta obohati. Ale necakaj, ze najdes nieco kde tie peniaze budu same skakat do kapsy a nebudes ani registrovat ze si sucastou pracovneho procesu.

        Skor je otazka aku prioritu dat praci v zivote – to je velmi individualne rozhodnutie.

        0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce