• Nismooo

    potreboval by som poradit, aky batoh kupit na celodenne AM/EN vyjazdy, cena do 2000 kč

    ako prijatelna velkost mi dojde 12–15 litrov, aspon myslim

    mal by mat 3 litrovy rezervoar na vodu, lebo mam dost vysoku spotrebu :)

    zatial sa mi pozdava Camelbak Mule NV 2011

    0 0
    • Bysto  

      radsej by som zobral HAWGH NV, ak to ma byt na cely den , je tam predsaj trosku viac miesta. Mam ho asi 4 dni a nemôžem si vynachváliť.

      0 0
      • Pellser  

        Před rokem jsem si koupil Deuter HYDRO EXP 12. Objem je dostačující a když nepotřebuješ prostor celej, tak ho ZIPEM stáhneš – tzn. neplandají tam žádný stahovací šňůry apod. Je hezkej (mám černo-stříbrnou variantu) a opravdu dobře vymyšlenej. Ale nemůžu říct, že lepší nenajdeš – nějak moc jsem tehdy nevybíral.

        0 0
    • Specík  

      http://www.swis-shop.cz/…p-71630.html

      Mám tenhle, dá se sehnat za 2000,– faktycky super, hodně kapes na nářadí, na pumpu, na brejle, kapsa na helmu – da se pripnout i integrala, vystuzeny zada (sluzi jako paterak)

      0 0
    • Adin  

      Mam Mule NV 2010 a na moje celodenni vyjizdky je tak akorat. Tlustou mikinu tam nedas, ale to nevozim. Zalezi jak moc naplnis rezervoar. Jaro/podzim nepotrebuju tolik vody, takze davam max 2l, pak se tam veleze jidlo, blikacky , svetlo, multiklic, duse, tlustsi moira, vesta, tlustejsi rukavice + nejaky drobnosti. V lete nevozim tolik hadru, takze klidne naplnim na 3l. Ze zacatku je to napechovany, ale jak upijis a uziras tak je to cim dal lepsi :-).

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.