• Mark-H14

    Pročítal jsem zde některá vlákna ohldně batohů, ale většinou jsem našel taková, kde se řeší batohy 14 a více litrů.

    Chtěl bych si pořídit batoh na každodenní dojíždění do práce + běžné cykloaktivity o víkendech.

    Doposud jsem neměl žáden speciální batoh na kolo, tak bych chtěl poradit pár konkrétních typů s vašimi postřehy.

    Do báglu bych chtěl dát dle počasí (ne vše najednou): pláštěnku, větrovku, zateplený dres, duši, nářadí, pumpičku, svačinu. Při výjezdu s manželkou či dětmi ještě něco málo navíc.

    Najsem si jistý potřebným objemem za stačí třeba 6 litrů a nebo 10 či dokonce 12? Nechce se mi tahat velký bágl, který svádí k tomu vozit nepotřebné věci, ale zase si říkám „co když bude místo chybět?“

    S rezervoárem jezdit nechci, zatím upřednostňuji láhev.

    Axon je za super cenu – až podezřelou.

    http://www.1obchodak.cz/…ey-raptor-6/

    http://iqsport.cz/…ticke-batohy

    http://iqsport.cz/…group/batohy

    http://www.e-cyklo.cz/…tu-2385.html

    Děkuji mockrát.

    0 0
    • pold  

      Mám Deuter Race X (12l), cena tuším kolemn 900,– Kč, a nemám co bych tomu vytkl. Na celodenní výlety ideální batůžek, na kolo asi to nejlepší co jsem kdy měl.

      Objemově: zámek, světla, pumpa, 2× duše, lepení, nářadí a páky, náhradní triko, větrovka, pláštěnka, žrádlo, a nějaká voda (lahev nebo vak). Když je potřeba, dá se přicpat ještě softshellka ale to je už bágl fakt plnej.

      0 0
    • Baba-Ji  

      tak já teď řeším podobný „kvíz“, akorát chci s vakem a síťovýma zádama.

      0 0
      • Chiron  

        Teď má Deuter novinku Compact Air EXP 10. Dá se zvětšit o 3l, předepnutá síťka, síťované bederní kapsy a částečně i popruhy. Docela sympatický, akorát ho mají jen v červené barvě, ale na druhou stranu proč ne, aspoň je líp vidět. Otázka je kdy se u nás začne prodávat. Dovozce je tuším Hudy?

        0 0
        • Mirek1  

          Už se prodává, jeden doma už pár tejdnů mám. Měl jsem předchůdce, tuším že se jmenoval Hydro EXP 8 a po cca 7 letech se začal trhat. Raději bych koupil asi zase ten původní, do tohodle se hrozně blbě dává pitnej vak a i to členění mě přišlo lepší, ale to je asi jen zvyk. Jezdí se s ním fajn, se síťkou jsem ještě žádnej neměl, tak sem zvědavej, jestli to bude rozdíl až začne opravdový léto, jestli se budou záda míň potit. :-)

          0 0
    • cyklista30  

      Taky vybírám a hodně mě zaujal EVOC FR LITE TEAM – 10 litrů objem – je tedy dražší, ale líbí se mi integrovaný páteřák, dále má kapsu na vak s vodou 3l což je podmínka, ale potěší i taková blbůstka jako signální píštalka a reflexní pruhy nebo úchyt helmy. Možnost výběru ze 3 velikostí dle postavy, no přijde mi to jako krásně promyšlenej baťůžek.

      0 0
    • Jetson  

      Já mám Camelback Mule NV. Udávaj u něj 13l a nemůžu říct, že by mi přišel velký, spíš naopak. Využití stejné, jen jsem ho řešil právě kvůli rezervoáru, protože na fullu je i s malou láhví problém v rámu.

      0 0
      • camlost  

        u mě pro změnu vyhrál Osprey Raptor 14, model 2013. zatím je na cestě, tak zkušenosti nemám, ale doufám, že se mi do něj vejde vše, co hodlám vézt (ideálně i malá zrcadlovka s nějakým „normálním“ objektivem). uvidíme. :-)

        (pidibatoh už mám – CamelBak Rogue? nějak tak se to jmenovalo. jo, to je on: http://bicyclespleasanton.com/…ak-pg180.htm)

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.