• Lecho

    Před nedávnem jsem měl možnost získat rám Author Magic 04. Neznáte někdo prosím historii tohoto typu kola. Všude se dočítám o kultovním Author sector postavený z Ritchey trubek, ale můj rám má sice koncovky Ritchey ovšem materiál je uveden na materiálové značce jiný než ritchey nitanium. Největším překvapením pro mne bylo zjištění, že ze spodní části středové trubky je vyražen název SECTOR. Rám je přitom 100% v původním zbarvení a nálepkami pod lakem. Mám teď v tom pořádný guláš. Díky za info.

    0 0
    • alinceb  

      Magic byla (prý) limitovaná serie, která nebyla běžně v prodeji a byla určená jen pro závodníky. Rám by měl být úplně stejný jako Sector. Sector ročník 2004 už se nedělal z Ritchey trubek, ale z jakéhosi Triton Cromoly…

      0 0
      • Lecho  

        Díky za info. Chci postavit na tomto rámu retro bike. Teď ještě zjistit čím byl originál osazen.

        0 0
        • Vilém  

          Co tak vzpominam, tak toto by melo byt puvodni osazeni.

          0 0
        • Vilém  

          Ted tak koukam, ze tys koupil toho z karvine s pevnou a horou podlozek pod predstavcem?

          0 0
        • Vilém  

          tady maji polaci osazeni.

          0 0
        • alinceb  

          Taky mám rád ocel , ale na vyložené retro si úplně nepotrpím…

          0 0
        • Fanatik  

          Podle sedla je to stroj z roku 1997! http://www.retromtb.pl/…author97.pdf

          Pokud bys měl zájem o originální kopkit KORE (žlutý představec, řidítka červenorůžový elox, vizuelně v opravdu pěkném stavu), který se tehdy dával na nezávodní topmodel SECTOR – ozvi se , udělám ti fotky.

          0 0
          • madcat  

            Ten Vision a Sector – to byl můj sen tenkrát, na kterej jsem hodně často chodil slintávat do Hobbysportu na Veveří :)

            0 0
      • ToBla  

        Byla to limitovaná edice pro amatérské závodníky. To 04 neznamená rok 2004, ale 4.ročník kdy tyto kola Author nabízel. První byl 01,určitě dost před rokem 1999! Takže tím pádem se Sectorem 2004 nemůže mít nic společnýho.

        Fungovalo to tak, že přes inzerát v cykločasopise jako je Velo nebo Cykloservis se vyplnila napodzim odbjednávka a zaslala výrobci Authora a na jaře bylo kolo připravený včetně závodního oblečení.

        0 0
        • black.horse  

          přesně tak, program se jmenoval ARP – Author Racing Program a v rámci podmínek jsi dostal pěkné kolo za super prachy s podmínkou že na něm a v reklamních hadrech absolvuješ určité množství závodů… Mám na rámu „Magic“ postaven single speed… viz profil Z důvodu nevyužití poslední 2–3roky, ale asi ten stroj bude na prodej :-(

          0 0
          • Fanatik  

            To sedlo RM bys neprodal prosím?

            0 0
            • black.horse  

              Půjde rám, vidle, hlavovka, sedlovka, sedlo, kliky a nějaký drobnosti… sedlo Ti klidně prodám pokud se prodá rám. Je z Rockyho Fanatik co máš v profilu jen v červené barvě co měla Eila:-)

              0 0
              • Fanatik  

                To je přímo z Fanatika? No tak to je hezké:) Nemáš nějaké fotky toho kola či detail sedla prosím?

                Pokud kolo nerozprodáš, tak si sedlo necháš? Nemůžeš ho třeba nahradit jiným (mám tu jedno zcela nové, Velo plush, poslal bych ho jako protiúčet a doplatil).

                Pokud budeš rám a další věci prodávat, kdy to asi bude?

                0 0
        • Lecho  

          Díky, všem za odpovědi. Byl jsem pár dni mimo dosah PC a vidím, že se rozhovor rozjel. Já jsem dostal ten rám od bráchy z Prostějova. Viz první fotky od příspěvku. Nebyli jsme si jisti, že bike byl originálně osazen, ale zřejmě tam nebylo moc věcí vyměněných. Co se týče toho z Karviné. Pořád ještě o tom uvažuji jestli ho nekoupit.

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.