• Mfriends

    Přátelé,Kamarádi potřebuju prosím poradit.Mám telefon Honor 4C,Android 6 a v něm nainstalovanou aplikaci na kolo Strava.ještě vloni mi normálně fungovala,zobra­zovala a zaznamenávala trasu.ted když ji chci použít,tak mi naraz nefunguje,stáv­kuje.mám povoleno aby aplikace běžela i na pozadí i po vypnutí displeje,zaplou gps a nic.před zahájením jízdy klasicky zapnu start,časomíra se spustí a po skončení jízdy dám klasicky stopčasomíra se zastaví,ukáže to ty informace,dám finish,save a synchronizaci napíše to upload succses a nicna mém profilu na stravě a ani v telefonu to nic,žádnou aktivitu dnešního dne neukáže.a to jsem už zkoušel tu aplikaci odinstalovat,tnovu nainstalovat,ak­tualizovat a dokonce jsem dal i obnovit tovární nastavení telefonu a stále nic.už si nevím rady co s tím. a když jsme to zkoušeli v práci s kolegou,který ji též používá na svém telefonu a já se na jeho telefonu přihlásil,tak to normálně fungovalo a zobrazilo.takže očividně mám něco špatně s telefonem.Díky za Rady a tipy a pomoc.. Mk.

    0 0
    • MaPa  

      Imho máš špatně nastavený účet a zapisuje ti to na jiný.

      A věta se začíná velkým písmenem a za tečkou, čárkou se píše mezera. Když to napíšeš jak jsi to napsal, dost to napomáhá tomu ti pak neradit. Taky imho.

      0 0
    • Mfriends  

      Dobře,znávám mám tu jisté pravopisné nedostatky,ty zkusme pomonout,jelikož nejsou podstatou věci a problému.

      Jak z toho,ale ted ven a aby mi to správně zobrazovalo a zapisovalo?Protože ani na mém profilu Stravy na Webu to neukáže,jeen aktivitu přátel,které tam mám přidané.Hlevně pomoc vyřešit ten problému telefonu a nastavení. Moc Díky. Mk.

      0 0
    • Redjuu  

      Na číňanech blbne skoro bez výjimky. Stejně jako garmin si s nimi nerozumí. Mnoho lidí v okolí to neúspěšně řešilo a všechny spojovala jedna věc – Huawei.

      0 0
      • Espen  

        Prdlajs. Měl jsem Honor 3C, teď mám 7C a na obou funguje bezchybně.

        0 0
        • Redjuu  

          OK, jak jsem říkal, všechny tyhle zkušenosti byly na Huawei a ty ostatní značky házím trochu do jednoho pytle. Za to se omlouvám :-)

          0 0
          • Espen  

            Tak Huawei vyrábí Honor, jen se to nejmenuje Huawei, ale Honor.

            0 0
      • pavelmisar  

        OnePlus X, OnePlus 3, OnePlus 3T, OnePlus 5, OnePlus 6T – všechno bez sebemenších problémů :-)

        Možný důvod proč to blbne? Nadstavba výrobců typu Huawei, Xiaomi atd.

        0 0
        • Smazaný účet  

          Xiaomi, když se vypne šetřič baterie (jedním klikem z roletky), Strava normálně funguje. Osobně zkoušeno vícekrát. jinak ale nahrávám trasy tachometrem.

          0 0
          • pavelmisar  

            Přesně tak :-) Většinou to funguje na všech telefonech, když se vypnou optimalizace baterie atd. Stačí jenom pořádně hledat :-)

            0 0
    • Smazaný účet  
      0 0
    • Auditor  

      Vlákno na Stravu tu už je a poblém se „zabíjením“ aplikace na některých telefonech je tam taky řešen… Zkus to tam pročíst, ať tu pak není totéž v x vláknech (jako že už je) … ;)

      0 0
    • Mfriends  

      Přátelé a Kamarádi,

      dovolte mi prosím ještě jednu otázku k danému tématu a problému.Tak jsme s kolegou z práce napsali na Support Stravy a už od nich víme kde je problém se synchronizací aktivity.Mám je uložené jen se špatným datumem to ukládá.na Honoru 4C mi to ukládá zpět do roku 1999.Jde to datum a letopočet opravit a přepsat aby tam bylo správné datum současné aktivity?

      Na Supportu Stravy o tomto problému vědí,že se to děje,ale nikdo to ještě nebyl schopný opravit,aby se to nestávalo.

      Děkuji za pomoc,radu a tipy.

      0 0
      • novas752  

        Leda ukládat jako gpx a pak v tom souboru ručně (resp. pomocí funkce najít a nahradit) přepsat datum 1999 na 2019 a poté aktivitu na Stravu nahrát z toho souboru.

        0 0
    • pedro44  

      Poradí někdo? Cca před 14dny jsem přeinstalovat stravu a v nové aplikaci nejsou segmenty? Poradí někdo?

      0 0
    • pedro44  

      Kde se to povoluje?

      0 0
    • slay  

      Ahoj.

      Jde někde nastavit, aby se zobrazoval výdaj buď v kcal nebo v kJ. Všiml jsem si, že na webu mám kJ a v aplikaci (android) mám cal. Ale velkej problém je, že udávané údaje po přepočtu vůbec nesedí (mezi webem a aplikací). Např.: na webu mám 1631 kJ a v aplikaci 1,710 cal. I kdyby to bylo 1710 cal, tak je to mimo. Je to jen orientační hodnota, ale snad by to mělo souhlasit.

      0 0
    • adrenalinejunkies  

      Zdravím bikery a sportovce

      mám prosbu/dotaz ohledně stravy. Aplikaci strava má týden, asi 3 záznamy a včera mi přestala fungovat na kole GPS. Nezobrazuje se, ale v hodinkách je zapnutá.

      Odinstaloval jsem, dal zase zpět a jednou GPS naskočí(probarví se) jednou zase ne.Nevíte kde dělám chybu ? Díky

      0 0
      • novas752  

        V hiný aplikaci GPS funguje? Jestli ano tak je to problém Stravy. Jestli taky ne tak ie to hodinkama.

        0 0
    • Jano86  

      Čaute borci… Mam otázku.. Prečo vždycky kwd zapnem aplikáciu aby mi zaznamenala moju trasu zrazu zistím ze mi vypne po 5minut a ch.. A pak sa vypne.. Ďakujem pekne

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.