Airbone mini -> redukce na galusku

17 nepřečtených
  • Necris

    Kde seženu redukci na galusku pro Airbone mini ? Dá se to normálně sehnat, je to ta klasická redukce jako prodávají všude jinde ? Včera jsem ji totiž někde vytrousil …

    0 0
    • KAPLIS  

      Jak jsi s tou pumpou spokojený? Sháním nějakou do krabičky poslední záchrany a tato by mohla to pravé. Jenom mě straší právě ta redukce.

      0 0
      • Necris  

        Ta redukce je mimochodem klasická, co se dá koupit všude (z auto na galusku).

        Foukání ->29×2.25 plášť foukáš duši 5 minut. Na závod bombičku, na tůry fajn.

        Provedení ->v Naprosto robustní

        Váha → Není cítit že jí vezeš

        Redukce → Malinko vystupuje z pumpičky, takže člověk nevozí takový malinkatý oválek, ale pořád je to fajn. V zadní kapse dresu o ní nevím. Váži asi 1/3 toho, co multiklíč (fakt odhadem).

        Je k ní plastový držák z průměrně pevného plastu, kterým to celé lze přidělat na rám (pod bidon). Nepoužil jsem, ale pumpička tam je upevněna napevno a pochybuji že jen tak vyskočí.

        Sama o sobě funguje a oproti ostatním je to fakt prcek, o kterém nevíš. Já si jí pochvaluji, ale to foukání opravdu trvá u 29" alespoň 5 minut hodně rychlým tempem, spíš víc když nepospícháš.

        0 0
        • Necris  

          Jen dodám, že hodně lidí doporučuje tu o něco větší, která se dělá přímo s galuskovým. Kvalitativně bude určitě stejná, jenom nevím jak moc velká a těžká je.

          0 0
          • Aspean  

            Dlouha 15cm a vazi 77g. Libi se mi moc :-)

            0 0
          • Bulda  

            ale bacha, šroubuje se na závit dříku ventilku (ten jemnější, co jde skrz ráfek až k duši), ne klasicky na závit ventilku (jako třeba ta redukce), čiliže na hladké ventilky to nejde

            0 0
            • MlokCZ  

              Třeba Mavic ventilek ten závit nemá a bez problémů jde nafoukat, to těsnění pod tím závitem (pumpičky) zafunguje samo i bez závitu na ventilku.

              0 0
              • Bulda  

                jo, asi pokud jde prostrčit tak to funguje, mavic UST ventilky jsou zrovna takový atypický, užší (jako bys ten závit opiloval, klasicky to ale je jako vnější průměr závitu a to nejde :(

                0 0
        • KAPLIS  

          Jde mi především o to foukání v režimu nouze a tam čas není nejdůležitější. Většinou se najde někdo, kdo sebou veze nějakou „bestii“ a navíc na defekty netrpím. Možná, než ji poprvé budu opravdu potřebovat, tak ji spíš ztratím. Na to trpím docela dost :-)

          0 0
          • Necris  

            No dá se ztratit ta redukce, když ji zatočíš málo. ;) Viz tento post :D

            0 0
          • Smazaný účet  

            mám ji 2 týdny, v terénu jsem ji naštěstí ještě nepoužil ale zpracování je super, mám ji pořád v podsedlové brašně a nemusím si na ni myslet, že jsem ji zapoměl nebo tak něco.

            0 0
            • kmfdm  

              uvažuji že si ji koupím taky,co máš prosím tě za tu brašnu pod sicnem

              0 0
          • Jery01  

            To je dost možný… Mně se to povedlo. A to jsem ji ani nepoužil a měl jsem ji asi 200km na kole. Držák se zdá pevný, ale dostane kolo ránu a letí ven, proto bych ji radši ještě přidělal páskou, nebo čímkoliv jiným. Do kapsy/batohu/pod­sedlovky asi super :o)

            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.

Podobné diskuse