• bizzon

Zdravím všechny. Tak se mi nějak nedaří vyřešit problém. Mam novou vidlici FOX 100 RLC 2008 s uchycenim Post mount a potřebuji na ni namontovat třmen XTR 965 se systémem IS a zároveň chci zachovat kotouč 160mm. Nemohu najít vhodný adaptér. Pomůže někdo? Předem se omlouvam jestli bude hledání pro někoho moc jednoduché :-) Díky díky…

0 0
    • Pavel100  

Už se to tu mám pocit řešilo se třmeny XTR 975..... Myslím že to takto nelze, potřebuješ větší kotouč 180mm a správný adaptér nebo třmen PostMonut jestli se vyráběl a nebo.....no vidlici asi chtít měnit nebudeš:-)

0 0
      • bizzon  

No právě že kotouč měnit nechci mam HOPE. Asi nezbyde nic jiného než si něco vyrobit.

0 0
        • kubad  

než něco vyrábět co asi bude dost problém, ale tuším to jde. Je levnejsi koupit třmen brzdy na PM nestojí to na starší XTR moc :-) a ještě jedna rada kontaktuj maxtora má jeden volný na prodej. Nedávno řešil obrácený problém a nechtěl adaptér :-)

0 0
          • bizzon  

Dobrá varianta. Zkusím maxtora. Případně kde se dá koupit nový samotný třmen xtr 966 nevíš? Mě se ho zatím nepodařilo najít. Díky

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
VIP CZ Promo

Extra slevy jen pro bikeforisty

Jěšte větší slevy až o 15 % na kola i vybavení. Využij do 23.11. na mtbiker.cz