AD) Kolo a přítelkyně- malé zamyšlení

20 nepřečtených
  • burnout/syndrome1

    Tak jak nad tím tak přemýšlím,je smutné,když se dva,co se měli původně moc rádi,nakonec rozejdou.Smutné je,když je to třeba právě pro rozdílné názory,koníčky atak.Zápal pro bajkování,je-li pouze jednostranný,může asi tedy s ostatními faktory přispět k rozchodu.Nabízí se,že by si bajkeři/ky měli hledat své životní partnery ve své supině,mezi sebou.Přineslo by to asi mnoho výhod,především vzájemné porozumění a pochopení.Problémem ale podle mě by mohlo být,že by se ženili jen mezi sebou,vytvořila by se uzavřená skupina a během několika generací by už mohli být skoro všichni příbuzní,další plození potomků by pak mohlo být postiženo problémy s příbuzenskou plemenitbou,kdy např. matka bude zároveň sestra nebo sestřenice miminka..etc.A to by mohlo vyústit v degeneraci a v pozvolné ale úplné vyhynutí bajkingu.Chce to asi alespoň část „smíšených“ párů, bajker+nebajkerka nebo naopak.Udržení zdravého bajkerského genofondu za ten risk rozchodu asi stojí

    0 0
    • roud  

      Uplně s tebou nesouhlasim moje přítelkyně neni bajkerka a klape nám to výborně (sice mi řekla že se mnou na kole nikdy v životě nepojede) ale i to se dá přežít… Ale naše děti určitě ke kolu natáhnu (jednou) :o) a jak se jinak máš Burnoute ?

      0 0
    • Zdenda CUBE  

      ÁÁÁ tak už si to vybrečeli, už je to tu zas…:-) Taky by bylo možné, že by se jim rodily děti s tretrama na nohách a na nich kufry od nášlapů a na bříšku už by jim narostla kapsa na láhev :-))

      0 0
      • sway  

        spis by doslo ke zkostnateni chodidla, a rovnou by ta byly zavity na kufry. Podle rodicu by se rozhodlo, jestli by to byly silnicni, nebo bajkovy deti:)

        0 0
    • Jirik123  

      brilantni myslenka. dle mych zkusenost, ale jenom spolecny zapal pro bajkovani nestaci.

      0 0
    • mr.antik  

      naopak bych řek že i výborná kombinace je přes doplňkové sporty – třeba biker a lyžařka nebo vodačka apod…

      0 0
      • xentar  

        neáleží na konkrétním sportu, jde o aktivní přístup k životu a hlavně o toleranci z obou stran. taková hodná holka, co ráda vaří a nevadí jí na manžela čekat s večeří by taky nemusela býtšpatná volba..

        0 0
        • burnout/syndrome1  

          No,taky by se měla trochu hýbat,aby z ní nebyla koule. Něktrré dámy tloustnou už jen z toho vaření,ani to nemusí jíst

          0 0
        • Jirik123  

          tak tak, hlavne aby to nebyla jen pecivalka co sedi doma a obcas si zajde na kosmetiku. znam jednu pani kolem 30, ktere pesky nedojde ani na druhej konec vesnice, „protoze to je do kopce a ona by se zadychala a zpotila..“ uf:-)

          0 0
          • burnout/syndrome1  

            Sport je důležitý.Zvláště po dětech.Znám několik dam,které se drží s linií,jsou štíhlé díky tomu,že se drží s jídlem.V džínách nebo šatech vypadají super,ale v plavkách pak žádná sláva,nezpevně­no,povyslo,pros­tě nic moc,ikdyž nejsou tlusté

            0 0
        • snowfil  

          no nekdy ani spolecny aktivni pristup k zivotu ani tolerance a dalsi obvykle „ingredience v mezich“ nestaci. Asi tam musi byt jeste neco navic. Nevite nahodou nekdo co to je? Neco jako ozivovac barev v pracim prasku? :-)

          0 0
          • roud  

            jak se tomu jen říká že by láska ???? :o)

            0 0
            • burnout/syndrome1  

              Chtě nechtě láska,nebo spíše zamilovanost časem vymizí.Proto se podle mě říká"životní partner",protože stejně se nakonec vztah dříve či později přemění v jakýsi „partnership“.Když v něm zůstává náklonost,res­pekt,úcta,věr­nost ..atak,je vše v pořádku.Všimněte si,že legendární páry,které se dávají jako příklad věčné lásky,většinou zemřeli jako mladí-např. Romeo a Julie,Tristan a Isolda,Petr a Lucie…etc

              0 0
              • roud  

                Sem mladej a naivní věřim v to že láska je věčná :o) (a i bez ferrari a vily na Sejšelách)

                0 0
              • destr  

                Přesně to si myslim taky…zamilovanost časem přejde a pak s tím druhym bud zustanem,protože sme si na to vzykli a vyhovuje nám, a nebo jdeme dál…

                0 0
          • mitch  

            Ozivovac vztahu :D

            0 0
            • KubaBajk  

              mmm…skupinový sex:-)?? Néé,to néé…jak říkáte,chemická zamilovanost vymizí,nahrazuje jej partnership(pěkné slovo).

              0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.