• Mofo

    Zdravím, chtěl bych si koupit právě tento báglík, máte s ním někdo nějaké zkušenosti?

    0 0
    • Jenca  

      skusenosti jen ty nejlepsi (teda jine jsem neskousel ale proste tenhle me sedi.

      mam versi 03 s rezervoarem 3l do ktereho das stejne tak max 2,5 a tim si i dost zmensis objem na veci ale i tak tam nacpu malou lekarnicku naradi dusi lepeni mapy doklady telefon a malou svacinu.. vyhodu oproti flaskam to ma i v tim ze kdyz jsem to polozil a sel pres zada tak ta voda co tam jeste byla hezky ten naraz ztlumila takze to bylo jak do peřinky :)

      0 0
      • Mofo  

        dík za odpověď, ale ještě se zeptám, de mi hlavně o to, abych tam narval tebou zmíněné věci + tenkou bundu + návleky. A ještě jeden dotaz, kdzž tam té vody dáš třeba jenom litr, sedí ten batoh stejně jako plný?

        0 0
        • Lister  

          Mám stejný batoh jako jenca. Vozím většinou něco kolem 2 litrů a je to v pohodě. Jak psal tak bohužel čím víc tam dáš vody tím mín je místa pro věci, ale letošní model už je řešeny úplně jinak a tam bych věřil, že tech udávaných 8 litrů má. Kdybych nekupoval o prázdninách ten loňský model tak ho koupím teď, na bikestar ho mají za 12 stovek tak neváhej a rychle objednávej. Jejich vak je prostě skvělý nemá vůbec konkurenci, náústek taky v pohodě. Dobře se z něj pije a nekape, co víc od něj chtít.

          0 0
        • enjoy  

          mam model 04.kdyz do nej das vic jak 2 litry vody tak uz je neprijemne vybouleny na zadech.ale to se da prezit,proste si clovek nekde pak koupi dalsi piti a doleje.dalsi trochu neprijemna vec byla ze mi na usti z vaku tece.ale to jsem taky vyresil.takze nakonec je docela dobrej.

          0 0
    • Martin  

      Mohu jen doporučit.

      0 0
    •  

      Džez nade vše!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.

Podobné diskuse