• jecnak

    Nechcete se nekdo pridat? Jeste naprosto netusim kam pojedu, ale vim, ze pojedu :-), takze se klidne necham zlakat. pokud nebude nejaky navrh, tak bych dal nejakou klasiku – Tocna, Brezanak a dal, prejezd na druhou stranu vltavy v Mechenicich, Cukrak, pripadne dal podle nalady a pocasi.

    Sraz navrhuju v 10:00 na Palacaku, zbytek posbirame cestou.

    0 0
    • Smazaný účet  

      Cifix, já bych hned jel, pokud by se teda přidal eště nějakej nechrt, ale to bych musel přestat kašlat. Prevít, už se mě to drží skoro 14 dnů. Xakru, xakru.

      0 0
    • McBlacky  

      kua nemůžu, zítra už něco mám… já a Lempl jedeme dneska – tak to kilo, víc ne.

      ale ještě je otevřený víkend, co? nepojedeme na Kladno :-)))))

      0 0
    • jecnak  

      Jeste upresnim. V 10::0 na Palacaku, cekam 5 minut. Pak jedu podel vltavy, lavky na Tocnou a dal do Brezanaku najit jeden sjezd, na ktery mam spadeno uz dlouho. Dal podle nalady.

      0 0
      •  

        hm mozna pojedu, ale s chrtama nevim nevim :))

        0 0
      • McBlacky  

        hele ti poradím jeden sjezd :-) http://japko.velointest.cz/…nor/mapa.htm opět oblíbená mapka velointestu… takže je to mezi úžlabinou a plotem D2 a je to dost možná to zakřížkovaný že to nejde. Pojedeš od altánu nad úžlabinou po naučny, asi po 50 metrech se dáš vlevo na singl, pojedeš pořád po něm okolo kopce a pak překřížíš pěšinku a ostrá levá 90 (poznáš) pořád dál až dojedeš na rozcestí, vpravo bude uhýbat pěšinka ostrým padákem (10–20m) tou se nedáš a pojedeš po hraně kopce pořád rovně, na konci to je, poznáš to podle toho, že na nájezdu je kláda, nízonká, dá se v poho přejet a od ní to padá serpentínama kamsi do hlubin… z tama už trefíš, kopne tě to až na asfaltku v břežaňáku. pak napiš jak jsi dopad :-)

        0 0
        • jecnak  

          Tak jsem nakonec jel sam. Rano v lese jak v mlznych pralesech na Zelandu, takze zadny velky technicky veci jsem nedaval. Problem byly i lavky na Tocnou… Na Tocny se bude tocit nejaky film (myslim, ze neco jako Doom), je tam maketa vrtulniku 1:1 a stavej neco dalsiho… Pak jsem jel na skocky, kde to zase nejaky lidi zvetsili a mimoto uz tam nekdo radil, takze jsem se na to vybodnul. Tesne u skoku na poli usti vyfuk odvetrani z tunlu co tam kopou – desny randal… No tu tvoji zabijackou trasu jsem ani nehledal. Byl ovsude tak mokro, ze jsem mel problem sjet do brezanaku takovym tim sjezdikem co jsi objevil… Pak jsem se placal jeste dal, ale nic zvlast zajimavyho.

          Celkem 50km, skoda, ze se nekdo nepridal.

          0 0
          • Thidney  

            škoda, že jsem rozchodil comp až v 9–35. Jinak bych přijel. Takhle jsem se docabrotal na kole do práce zbytečně brzo. Na ty kulisy jsme koukali minulej pátek. Akorát u těch horních dlouhejch lávek si nějakej kluk hodil mašli. Tímto zdravím dvojci v černým na černých cannonech co u něj byli dřív /zapla?bůh, že jsme se tak loudali/.

            0 0
          • Darkson  

            já jsem nakonec teda taky vyjel na Točnou a kluzkost lávek musím jen potvrdit. Na té nejvyšší, jak je tam takovej nájezd zleva, mi to uklouzlo a letěl jsem z metru a půl na hlavu. Měl jsem štěstí, až na odřeniny, roztržené oblečení, rozbitej telefon a osmu jako kráva na předním kole se mi nic nestalo. To proto, že jsem nejel s Gung-ho, to by mě odvážela sanita:-))).

            0 0
            • McBlacky  

              koukám že řádíte víc než já a Lempl :-) to jecnak – ten vrtulák bez rotorů je tam už cca 14 dní…

              0 0
            • Jogador  

              Ty lávky klouzali, kloužou a vždy budou:) Ale už sem tam tak rok nejel, tak možná dodali antikluzný povrch:) Tam je to pěkný,taky tam jezdím rád, ale pak nevim co dál, když tam sjedu k Vltavě?

              0 0
              • enjoy  

                lepsi je to nahoru,to te nauci trochu techniky:-).chvili mi trvalo nez jsem to vyjel komplet i se vsema lavkama.nejvic me stval sjezd z posledni uplne nahore:-). zkus treba dojet odtamtud ke zbraslavskymu mostu,pak k ty maly zoologicky a vpravo nahoru,to te na chvilku zamestna:-)

                0 0
                • Meesha  

                  Nechapu. Cely bez slapnuti sem to este nedal. Asi musim trenovat. Nejvetsi problemy mi delaj ta myslim 2. a 3. od konce. Sou hrooozne vysoky a zustanu tam vyset klikama a zadni kolo klouze…

                  0 0
                • jecnak  

                  Jo ta posledni me stve taky – jak se do da sjet/seskocit? Ja tam vzdycky vymeknu, vzpomenu si na svuj pad do potoka… (i kdyz to nemelo s lavkou co delat)

                  0 0
                  • blue  

                    myslis tu posledni, co je hned za ni uprostred strom a nasleduje stoupani? da se na obe strany od stromu dropnout, ale musis to vychytat, abys hned po dopadu byl schopnej slapnout do pedalu a nezustal na miste, zvlast kdyz budes skakat vlevo od stromu, tak tam je neprijemnej koren, kterej mi vychazi vzdycky akorat kousek pred predni kolo

                    0 0
                    • Jogador  

                      To je ta už před stoupáním na Točnou? Tu jde objet vodou, ale asi jenom směrem dolů, je tam dobrej schod, který asi nahoru vyjet nepujde.

                      0 0
                      • blue  

                        bingo! :-)

                        0 0
                      • McBlacky  

                        nahoru tak na motokrosce :-)

                        0 0
                        • Jogador  

                          No já ho jezdim dolu, schod pěkný, a můj skareb jde do svých krásných 80mm, v opačnim směru jsem to ještě nejel, ale možná zítra,jste mě zviklali, jak to tam vypdadá? Klouže to? Teď asi jo, co:)

                          0 0
                          • McBlacky  

                            jedeš teda zítra -to je dobrý, no já původně chtěl jet nahoru jinudy, ale můžem jet lávky, mě víc baví ty pasáže s kořeny, lávky moc nemusím… jestli to dáš nahoru, tak jsi letec… fakt si myslím že to nejde, na XC kole, osazeno běžným racerem :-)

                            0 0
                            • Jogador  

                              Jsem to nahoru nikdy nejel, a i dolu mi určité pasáže dělaj problém, což o to, sjet z těch lávek jde, ale vyjet nahoru mi ještě nejde, nejezdim po schodech nahoru, to mě bude muset Enjoy ukázat:) Kořeny ale mám taky rád, bydlim na Hájích a tady když se jede po čevené od Hostivaře směr jih, jich je taky hodně:)

                              0 0
                    • McBlacky  

                      mě se to povedlo jednou jedinkrát sjet nalevo, pomalu… ale je fakt že já musím pracovat na nájezdech a to dost výrazně :-)

                      0 0
                • Jogador  

                  Jako mysliš v pravo nahoru na závist, nebo jak se to tam jmenuje? Tak tam to znám, ale ten kopec není tak dlouhý jak se zdá, aspoň se ho vždycky bojim, a najednou jsem nahoře ani nevim jak:)

                  0 0
              • blue  

                nesmis tam jezdit jenom po desti :-) ty lavky opravdu neklouzou vzdycky :-)

                0 0
              • McBlacky  

                někdy s náma vyraž, možností je hodně co dál… ukážeme, poradíme :-)

                0 0
                • Jogador  

                  Jo, a zase tam slítnu jako naposled, co jsem tam jel, a to jsem jel jen dolů, ale bylo to touto dobou a bylo taky mokro. A pak se mi tu všicni budete smát:) Aspoň vás pobavim:) Ale stim že s váma někdy pojedu počítám…:)

                  0 0
            • Peewit  

              Já s ním jel předminulej tejden a taky jsem šel na hubu.Přišel jsem o patku přehazovačky. Otaku si s ním dnes zase málem oddělil nohu v kotníku o největší převodník. :-)

              0 0
              • McBlacky  

                zase opatrně, Gung-ho není takovej terorista, z osobní expy můžu říct, že už jsem s ním párkrát jel a vždycky přežil bez damage, ale třeba jsem vyjímka :-)

                0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.