• orca

    Ahojte lidi vy co mate cube jak jste spokejeni ?? Ma nekdo ACID ?? jak se jezdi je nekde problem ? diky za kazde info.

    0 0
    • carat  

      Mam AMS PRO a max.spokojenost. Rám = nemecka kvalita a peclivost. Minuly tyden jsem koukal na LTD 3 a ten ram vypada taky dost dobre. Jezdit jsem ho ale nezkousel.

      0 0
    • Honzin  

      Ahoj, mam CUBE LTD1 (2003/04) a jsem celkem spokojenej (jedinej problem byl se sedlovkou – viz starsi prispevky, ale ta je na ACIDu stejne jina). Jenom nejak nechapu, proc ACID stoji pri jeho vybave vic nez LTD1 a stejne jako LTD2.

      0 0
    • Eila  

      sama mam LTD4–2003 na xt, chova se uplne v pohode, ma dobrou stavbu v tom, ze je trosku vyssi a zaroven kratsi na sve cislo, takze lepe sedi, se mi zda. nemela jsem jediny problem. potom silnicka agree 2004, stejne dobra stavba, tedy kratsi a vyssi taky dobre. jsou to takove trochu tvrdsi ramy ale vyborne jizdy vlastnosti. jeste jsme meli doma ACID, teda tata mel model 2002 a byl taky moc spokojeny. jinak mam vsechny z Eboly z plzne a byli postavene na prani, takze zadny problem

      0 0
    • Clodman  

      Chci se zeptat, prodávaj i samostatný silniční rámy??

      0 0
      • norman  

        Určitě, moje žena na něm má postavený kolo. A jezdí na tom půlka K.Varů, už mi ta značka leze krkem.

        0 0
        • Clodman  

          U nás v Kutný Hoře jezdí snad jenom jeden bajk v takový tý týmový žluto zelený.Moc se mi líbí.Taky sem u nás na krámě viděl pro někoho silniční rám se zadkem v karbonu a taký týmovejch barvách a spadla mi brada.Nevíš na kolik to tvou ženu přišlo (případně tebe)??

          0 0
          • norman  

            Je to Cr-Mo , nějakej low-end. Takže bezproblémovej. Ale při jejím (ne)ježdění nijak zvláš? testovanej. Cenu si už přesně nepamatuju, je to 4 roky stará záležitost. Tady jsou to hodně rozšířená kola s dobrými referencemi. Já jezdil letos dlouhodobě půjčeného mtb hardtaila, a i tohle kolo má opravdu příjemnou geometrii. Sedělo mi hned ( až na děsnou vidli). Merkni na www.cube-bikes.cz k jakýmu prodejci to máš nejblíž.

            0 0
            • cube  

              Já mám BCR Twilite a je to to nejlepší na čem jsem jel made in germani sice bylo drahé jak čert ale stojí za to (foto:www.cube-bikes.de)je zelenožluté komplet na XT v zadu Manitou SPV vpředu Manitou NIXON dost hustárna v lese a noví LX kliky

              0 0
              • norman  

                No já ti vcelku věřím. Jenom nechápu, co je na těch kolech " made in germánii". Rámy jsou stejně vyrobený číňanama v Číně nebo na Taiwanu, stejně jako zbytek. Možná nálepky tiskne Guttenberg. Takový Corratecy ( viz www.corratec.com) jsou taky pěkný a přesto pochybuju že to vařej sedláci v Raublingu.

                0 0
            • McBlacky  

              já teda jsem vlastníkem old Cube CrMo d.b. váha nijak astronomická, ale geometrie naprosto napohodu, uphill dávám bez problémů a v DH to taky jde :-) co mohu porovnat tak lepší než 2×Rmachine, 1×schwinn, 1× author…

              0 0
              • Cenda  

                já mám CUBE Elite SC 04 odjezdil jsem na něm sezonu a můžu říct, opravdu dost dobrý bike.

                0 0
    • RapMan  

      Ja lonsky kolo postavene na ramu LTD, spokojenost, popis a fotka viz tady ty fotky bajku.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.