• peg

    Nějaký pro 90 kg a + ještě asi 20 kg nákupu. Jezdí normálně, ne žádný terény. Něco kolem osmi tisíc. Díky.

    0 0
    • strady  

      No moje máma má Author Spectra (MTB)a váhově má taky kolem 90kg a je s ním moc spokojená, tchýně má o něco méně na váze a má Author Lumina (kros) jezdí spíše po silnici a je taky spokojená, to jsou ale kola kolem 6tis., kolem 8 tis. koupíš s lepším osazením, ale hlavně a? se mámě líbí vzhledově a má dobré sedlo, to je asi dle mých inf. nejdůležitější…

      0 0
    • fousek  

      hmmm, to sedlo bude asi nejdulezitejsi, jinak vsichni vyrobci nabizej skoro to samy, takze podle vzhledu, ceny, popripade kdyz bude nakej vyprodej tak se daj poridit kola za o dost mensi penize nez staly puvodne, takze bych to videl na naky kolo za 6–7 tisic a dohodnout se s prodejcem na vymenu lepsiho sedla.
      Jeste potom jestli chce odpruzenou vidli, ale u levnyho kola sou ty vidlice spis na paradu nez na cokoliv jinyho

      0 0
    • RomanH  

      No 8000 km, to je docela slusny :o)

      0 0
      • PT  

        Ty jo,já ani nepřemýšlel,že myslí cenu a ne kilometry,tak jsem chtěl napsat taky,že jako obdivuju 8000km:)))Únava je sviňa.

        0 0
    • orca  

      teda já zírám :-( tatíci to máte maminy cca 2,20cm vysoké maminy ?? nebo je vykrmujete a ted chcete aby jezdili na kolech ?? Ono je asi jedno co koupíte jenom aby na tom kole vyjeli víckráte než 2× do roka :-))))))

      0 0
      • peg  

        Zrovna nejtenčí nejni. Jezdí každej den do práce, 7 km tam a asi tak 10 km zpět.( To lítá po nákupech.)

        0 0
    • -b-n-x-  

      na ty nakupy to chce urcite nejake tluste gumy, aby to bylo stabilni. Dale sedlo dat taky nize, taky kvuli stabilite. Vlastne nejlepsi by bylo nejake DH. Ale to nebude vyhovovat pozadavek na cenu. No a jinak by asi byla vhodna nejaka starsi babeta, nebo skodovka. Teda vzhledem k vaze toho nakupu.

      0 0
    • MaPa  

      Jako biker s mámou vím, že vůbec nezáleží na mém pohledu. Jí se to kolo musí líbit. Ona si musí přebrat zda gripshi(f)t nebo RF. Ona se musí projet aby zjistila ne jak se jí jede, ale jak se jí na(vy)sedá. Do krámu jí musíš vzít s průměrně velkým nákupem. Z kola nesmí být nic rychle oddělatelné aby to nikdo neukradl když nakupuje. No a když si vybere a zbývají nějaké peníze, můžeš se do toho vložit a začít vyměňovat TY za Deore, plastové centíky za V-čka apod. :-)). Osobní zkušenost.

      0 0
      • orca  

        Ano souhlasím , oni většinou ženy preferují často né moc logické věci :-) dají přednost barvě atd, a pokud opravdu bude courat s kolem po nákupech a někde ho zamykat asi bych volil co nejlevnější…A jinak to opravdu tvoje mamina se nebude cítit blbě když bude chodit po nákupech v šus?ákách ??

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.