• norman

    Vidíte v těchto komponentech nějaký významný rozdíl? Co byste preferovali?

    0 0
    • Air  

      kliky Deore jsou dobry… mam je, dute, bez Octalinku. Akorat prostredni prevodnik je mekky a hodne lidi ho uz ohnulo. Ty s Octalinkem se pry rady povolujou… Byt tebou, tak se podivam po LXkach 03, 04 protoze cena toho prostredniho tacu dela asi rozdil mezi cenou Deore a LX :) Mozna ale budes jeden z mala, co ten Deore prevodnik neohne. Nebo priplatit za novy LX 05. Ty uz jsou fakt dobry. Zkus se mrknout na koloshop.cz

      U Truvativu uprimne nevim, akorat snad ze se na ne specializuji. Urcite nebudou spatne. Davaji to hodne na kola. Nevidim v tom vyrazny rozdil od Deore.

      0 0
    • speedy gonzales  

      rekl bych ze deorka budou lepsi nez fivedy.fived jsou srovnatelne nizsi rada, proti deorkam ma truvativ spis firexy. a abych ti odpovedel: vzal bych radsi deore

      0 0
    • Cipan  

      mám Deore na čtyřhranu asi 2001 s ocelovou prostřední pilou a v poho, zatím jsem nic neohl

      0 0
    • Leo  

      Když jsem kdysi dával dohromady kolo, tak jsem měl na výběr, zda dát nový Truvativ nebo nechat původní STX RC. Truvativ se zdály lehčí, ale STX RC vypadaly propracovaněji (náběhy a pod.) a tak jsem se rozhodl pro STX RC. Deore je nástupce, ale podrobně jsem je nezkoumal.

      0 0
      • Pá-dlista1  

        Bych skoro rek, ze STX RC je uplne jina liga. Jeste je vozim no krosovym kole, ale Deorka bych nechtel. Pusobej na me dost levne.

        0 0
      • vlk  

        asi tak nějak koupil jsem si stx a kamoš asi po 2 letech truvativ five d.Já vesele jezdím dál.Kamoš už shání převodníky-ty staré má sjeté.A to ani nemluvím o tom ,že ty stx mají náměhové zuby-prostě skoro každý zub na převodníku jiný, takže to řadí skvěle i při největším záběru.To ty truvativy ne.Mám pocit, že dnešní shimano už takto upravené zuby nemají, škoda.Ale prý se dají sehnat zvláš? převodníky s takovýmito zuby, nevíte někdo, kdo je varábí?

        0 0
    • revish  

      jeste ted jezdim Truvativ5D, asi 10k km, jsou vpoho, jenze ja vul jsem je na ten ctyrhran dotahoval na kost a casem jsem je vymackal. ted cekam na nove kliky taky truvativ ale FIREX s int. osou :o)

      0 0
      • easyrider  

        No když si vezmu, že ty firexy s int. osou stojí (na netu) 2500,– a Deore 1600,–, tak bych si těch 900 připlatil. Jinak já jezdim Deore na 4hranu a zatim dobrý. Jsou poměrně i lehký...... ale až schrastim 2500,– tak bude výměna za… :)

        0 0
    • mar_tin1  

      jestli myslis deorka 440, tak podle mne jsou horsi v tom, ze se casem uvolni ten lisovany spoj pavouk-klika a pak to vrze. prevodniky budou asi srovnatelne, mozna deoracke trochu lepsi.

      0 0
      • chemik  

        Tak tohle musím potvrdit z vlastní neblahé zkušenosti. Kliky M440 letěly do popelnice a nahradily je právě FiveD.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.