Kam chodíte nakupovat v Hradci Králové?

15 nepřečtených
  • bafuna

    A jaké máte s obchody zkušenosti? Doporučíte krám s cyklo oblečením?

    0 0
    • Sethi  

      Ja nakoupil par veci v Lucky biku a spokojenost, jak s oblecenim (sensor), tak s obsluhou.

      0 0
    • Volf  

      Já jsem jednou čistě náhodně narazil na Šimkový na shop kde měli hadry od Pellse a byl tam i moc milej a ochotnej prodavač. Jo a majitel tam měl vystavenou Moratku.

      0 0
      • kankrlicek  

        No, a to je právě to Luckino kolo. Taky můžu doporučit. Teď jsou přestěhovaný někde na kopečku za soudem :) Nejsa hradečák neznám názvosloví

        0 0
        • Volf  

          Tak to bude asi ta Šimkova, ale taky nejsem Hradečák.

          0 0
          • Sethi  

            Uz to neni Simkova, ale jsou prestehovany, myslim Tomkova a je to na starym (velkym) namesti naproti Bazalce, v bejvali hospode Prazskej gros. Bo jsem hradecak :)

            0 0
    • rhuman  

      Velo RB na pospisilce Kulhanek u centralu Lucky bike viz ost. prispevky Agit sport mezi nadrazim a tescem Samek – zluta cedule jizdni kola ob ulici od agitu CykloPokr na nabrezi +nekolik levnejch shopu

      jinak ja kupuja zasadne na netu nebo v praze …

      0 0
    • figur  

      Nakupuju u Kulhánka.Ocho­ta,reklamace bez problému,případně výměna bezvadnýho zboží za jiné.Hadry jsem tam bral Newline,maj tam toho docela dost.Je na co koukat,velká plocha na zboží.

      0 0
      • Pekáček  

        Hm, Kulhánek a reklamace bez problémů… Vzpomenu si a vidím rudě!

        0 0
      • rhuman  

        taky mam jednu s reklamaci: kulhanek jako oficialni dealer meridy, by podle zarucniho listu meridy a podle dovozce meridy mel vzit ram koupeny jinde (smiril bych se i se zaplacenim dopravy), ale nevezme, resilo se to dokonce s dovozcem a kulhanek to odmitl vzit! no nic no, kulhanek never more!

        0 0
        • Volf  

          Pokud nevzal něco co jsi u něj nekoupil, tak mu nejen fandím, ale i obdivuji. Neznám nic odpornějšího, než někde nakoupit a reklamovat jinde. Jaký důvod jsi měl neuplatnit reklamaci tam co jsi koupil ?

          0 0
          • rhuman  

            duvod byl, ze jsme to kupoval v jinym meste …

            no ja bych zaplatil i dopravu a podle meridy na to mam pravo, protoze je ofic. dealer …

            0 0
            • Volf  

              Stejnej důvod by tě měl věst k tomu, že dudeš reklamovat v jiným městě. Taky dělám v obchodě a musím brát reklamace od lidí kteří koupili jinde a z 99 % procent to jsou vychcánci, kteří si někde vyžebrali slevu a pak jsou děsný borci když potřebují něco vyreklamovat. Sorry, ale taková je moje zkušenost a tím i náhled na určitou skupinu lidí. A proto bujuji za právo obchodníka, aby byla zrušena debilní povinnost vyřizovat reklamace za něco co jsem neprodal. Zákazník má právo nakoupit kdekoliv, ale ruku v ruce s jeho právem musí jít povinnost uplatnit reklamaci tam kde koupil.

              0 0
              • rhuman  

                v zarucaku jasne stoji, ze to muzu uplatnit u ofic. dealera, na coz mam pravo!

                0 0
    • coeboy  

      čau taky pobejvám v HK a taky občas někam chodím nakupovat, tedy – co se týče odborných věcí a servisu je tady určitě jednička Lucky bike, nevýhodou je ale šíleně omezenej výběr věcí v krámě – všechno se musí objednávat a tedy i čekat. Ač nejsem velkým příznivcem Kulhánka – je nutno objektivně říct, že tam je určitě největší výber a pokud víš co chceš koupit (a tedy nepotřebuješ neco konzultovat nebo odbornou radu) klíďo to tam nakoupíš za stejnou cenu jako jinde. Relativně větší výběr je iv RB.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.