• zoufalec

    Ahoj, minulej tejden jsem dal pres 2 hodiny cyklisticky jizdy v novym spin centru, tedy prevazne v sedle s pouze obcasnym vstanim ze sedla – ktery tam maji fakt shitovy. Az potom co jsem skoncil jsem zaznamenal VYSOKOU necitlivost v rozkroku, ktera odchazi velice pomalu – jeste po 24 hodinach jsem citil omezenou citlivost a nebyl schopen erekce. Aktualni stav po 4 dnech: erekce dost omezena oproti stavu predtim, vydrz v erekci vyrazne nizsi, ovlivnuje mi to nepekne vykonnost v sexu, ejakulace hodne rozhazena (nacasovani, moznost ovlivnovat ji na zaklade svy citlivosti, jak mi to slo predtim). Nestojim moc o nejakou utechu ani ironicky vtipky. Jde mi o zkusenosti ci radu tech z vas, kteri zazili nekdy neco podobnyho.

    0 0
    • Pá-dlista1  

      V sedle prakticky nesedim a na spinning nechodim. Preventivne:) Sportem k trvale invalidite.

      0 0
    • Air  

      a predtim na kole nic? To najednou z niceho nic udelalo poprve a tak moc? Zkus zajit k doktorovi. Jestli treba nemas vysoky cholesterol (znecistene cevy ap.) – kolik ti je? Jinak ve Velu bylo pred nekolika mesici neco psany o ruznych typech sedel. Zkus Specialized sedlo nebo neco s dirou a s gelem. Jinak uz tady neco takovyho bylo o necitlivosti na intimnich partiich – pohledej v historii. Myslim ze dotycny to tehda resil prave nakupem Specialized sedla.

      0 0
    • MartinXC  

      Při delším záběru do kopce v sedle se mi občas takové znecitlivění přihodí. Vpodstatě automaticky sáhnu, jestli tam ještě je, pak na chvíli jdu ze sedla a postupným mravenčením to za pár vteřin odezní. Většinou se to za vyjížďku už neopakuje. U mě je to způsobené zřejmě stlačením některé tříselné tepny s uvedeným efektem. Zažil jsem to tak 20×, nebezpečné to je v zimě, kdy by jeden mohl takhle omrznout. Následky nepozoruju žádné, ani bezprostředně týž den, ani po více dnech.

      Může být, že u tebe je to spíš od nervů – lokální tlak na nervy se takhle projevuje i v jiných končetinách. Zajdi za doktorem a klid, co ti doporučí si opravdu od kola dej. Pokud ti doporučí cvičení na dolní část zad, tak to neflákej – zpevní sesvaly a dostanou páteř do lepší polohy, a pak hurá zase na kolo. Good luck !

      0 0
    • onegear  

      Typoval by, ze to zpusobilo sedlo. Na spinnerech jsou standardne HODNE mekka a siroka sedla – pri delsim sezeni kompletne „zaskrti“ krevni prutocnost v sirokem okoli mista kontaktu se sedlem – ne jen v okoli kosti, na kterych z vetsi casti sedis na tvrdsich a uzsich sedlech.

      0 0
    • jizby  

      Pokud si neděláš prču, tak by Ti asi líp poradil lékař ne? I když důvěra, s jakou se obracíš na odborně erudované poradce z BF nás jistě všechny těší a zavazuje. Tvůj požadavek na absenci vtípků je však téměř za hranicí únosnosti naší psychiny. … Jinak -mě se taky občas stane když dlouho nejezdím, že si otlačím pindíka. Trochu. Ale ty pocity při tom jsou spíše příjemný. Bohužel to rychle pomíjí. Jako vše příjemný ne tomhle všivým světě.

      0 0
      • confido  

        to mas asi slabou psychinu..ale myslim, ze to sem patri a je to rozhodne dulezitejsi nez naka prehazovacka ci sroubek.. Treba se tu najdou odbornici na tuto problematiku a dobre poradi… Diky bohu , ze takovy problem nemam.Pouzivam anatomicky sedlo(san marco aero gelaround), i po dlouhym jezdeni v pohode.

        0 0
        • MartinXC  

          Víš, ono to není jen sedlem. Každej je holt rostlej maličko jinak a taky jinak moc zdevastovanej předchozím nevázaným životem.

          0 0
    • rasto  

      pokavad si nedelas sloufky, tak:

      1. priste voz i na spinning katata s vlozkou!
      2. bez za doktorem (jak uz poradil chlapik nade mnou). 4 dni je moooc dlouha doba. neco bude v neporadku!

      pokavad si sloufky delas a neni to pravda, taks to popsal docela verohodne :-)

      0 0
    • MARIN  
      • zkusit domluvit zmenu sedla na spinu a nebo aspon kontrolu jeho polohy (spicka sedla nahoru/dolu)
      • pouzivat katata s vlozkou (cyklo :)
      • 4 dny je moooc to uz je na navstevu doktora
      0 0
    • Smazaný účet  

      Rád bych nevtipkoval, ale nechtějte po mně, abych si myslel že autor si nedělá srandu. Zkusil bych nasadit brýle. Když zachrání život, zachrání třeba i erekci.

      0 0
      • Pá-dlista1  

        Kdyz si je nasadi partnerka, mohla by ho najit a s tou erekci neco udelat :)

        0 0
        • rb  

          Vim,že je to vážná věc,ale nemůžu si pomoct „Která si ho neumí postavit,ta si ho nezaslouží“

          0 0
        • Smazaný účet  

          Spíš on, aby na to porno líp viděl. Pindíka snad najde po hmatu.

          0 0
    • davevi  

      zkusenost: jezdim hodne spinning, absolvuju taky dve hodiny v sedle pri treninku vytrvylosti.Sa­mozřejmě občas vstanu na pul minuty,ale to se mi nikdy neprihodilo.Občas člověk cítí otlačení, ale to po chvilce přejde. Rozhodně ne 4 dny.

      0 0
    • speedy gonzales  

      vy mu to fakt zerete????

      0 0
      • Air  

        podle me je to nekdo, kdo sem chodi akorat se zaregistroval pod jinym nickem, aby mohl byt otevrenejsi a nebat se toho, ze by to bylo trapne. Coz je pochopitelne. Proto si taky dal nick zoufalec. Zaregistroval se totiz 2 minuty pred tim nez napsal ten dotaz. Jak by vedel kam jit a hned si tam udelat prdel z neceho takoveho? Musi to tu znat.

        0 0
        • speedy gonzales  

          takze je to padlista..

          nezvladl drop, narazil si ho o horni trubku a ted se to snazi zakamuflovat spiningem.

          to dava smysl

          0 0
          • Jogador  

            Jsem si řikal, že ty brýle musí mít z vlaštní zkušenosti, na to nemohl přijít jinak:)

            0 0
            • Pá-dlista1  

              Proc bych to sem psal, kdyz si vim tak dobre rady? :) Ja mam jenom jeden nick a nechtel jsem ani ten pomlckovej, ale neslo jinak.

              0 0
          • -b-n-x-  

            :-)))))

            posledni dobou je to tu fakt pjekne pocteni :-)))

            0 0
    • Yann  

      ADMINe zaloz prosim kategorii „Pohadky“

      0 0
      • Doktor  

        POdobnou vec jsem zazil na novem sedle pells a bylo to dost neprijemny.Vse bylo Ok asi tak po tydnu:-)

        0 0
    • ravo  

      Kdepak, ZOUFALEC nebo PILIF nebo JOEBLACK si z nás přece nedělá prču. To se mu jenom jednou nepostaví pero, podruhé porazí hlavou betonový patník, potřetí prodáva pastorek s 8-mi zuby a vesele se baví dál a dál a admin je furt někde na dovolené nebo kde vlastně je:-) Kdoví kolik Zoufalcových rádoby vtipných příspěvků tady poletuje s ruznými nicky…

      0 0
      • fousac  

        odpovidam sem, ackoli to bude spis obecne…

        prijde mi ze je tu dost lidi, kteri nejdriv soudi a zavrhuji a teprve potom mysli (pokud vubec)…

        je na tomhle (root)prispevku neco spatne???

        ach ta jarinovita paranoia…

        co kdyz ten clovek sleduje B-F uz pul roku a teprve ted narazil na problem, kterej se mj. tu jeste neresil, tak se zaregistroval (coz je nutnost), aby to napsal…

        a je to problem z (spinningoveho) kola, tak proc ne na cyklisticke forum??

        0 0
        • Pá-dlista1  

          To mi nerikej, ze sem ted poleze kazda baba co si koupi v Tescu rotoped.

          0 0
        • ravo  

          Milý Fousačí, protože tě mám rád a protože jsi Tondův ( Enjoy se mi nějak špatně skloňuje) kamarád, tak to rozeberu:

          • Pilif A JoeBlack jsou dle mého názoru nepochybně jedná osoba – viz pastorek s 8 zuby…
          • jeho příspěvky nejsou tak naivní jako, když to byl Jarin. Mají hlavu a patu, tváří se seriozně, všechny jsou ovšem psány v podobném duchu ( jak to v jiné diskuzi někdo pěkně vyjádřil úvahou o grafologií), ale jsou to HOVADINY, které směřují k tomu, aby tady všichni seriozně diskutovali o blbostech!
          • posloupnost vzniků nicků taky něco říká, proto sem směle a bez výčitek řadím i ZOUFALCE, jemuž přisuzují již postarší příspěvek o analním sexu…
          • je to znalec problematiky, stejně jako byl Jarin , takže, a to uř je jen domněnka, může to klidně být Jarin ve vylepšeném obalu.

          Tak to je můj pohled na věc, nejsem schizofrenik, fakt neeeee:-), ale nemám rád pořady typu skrytá kamera, kdy z tebe někdo pro vlastní pobavení dělá blbce…

          0 0
          • ravo  

            Aby mne někdo nechytal za slovíčka – přisuzuji mu onen postarší přípěk, ale pod jiným nickem

            0 0
          • fousac  

            njn…

            peace pls..

            sem byl vcera v ponekud nesvepravnem stavu kdyz sem to psal … ale za tou druhou vetou si stojim…

            0 0
            • ravo  

              Co by za to dal Zoufalec, kdyby mu stálo alespoň něco:-)

              Já se přece na tebe nezlobím a mám za to, že si tady normálně vyměňujeme názory:-)

              0 0
    • Bunda  

      Hele, to žes byl dřív stříkač a teď už jen vytýkač, to souvisí s věkem. Holt nic není jak dřív… 8-)))

      0 0
      • zoufalec  

        No diky lidi za duveru, ze resite hlavne mou identitu. A ja jsem ***** doufal si precist, ze v tomhle typu problemu nelitam sam. Jsem pouze jeden unikatni nick a nedelam si prcu. To bych nedokazal – chapal bych to tak, ze se rouham a potom by mi to skutecne nestalo. Muj stav po 6 dnech: erekce se mi p-o-m-a-l-u lepsi ve smyslu cetnost & vydrz, ale stale to ma daleko do puvodniho stavu pred tydnem a kdykoli predtim (je mi 33). Bohuzel co napsal Bunda, na me momentalne naprosto sedi – jeste pred tydnem jsem byl solidni strikacka, od toho dne POUZE vytekac. Tohle je momentalne vec, ktery se nejvic desim, aby mi to nezustalo. Predtim na kolech i na jinych spinech mnoho let v pohode, i 3–4 hodinovy svihy byly vzdy v poho. Prekvapilo me co se mi najednou prihodilo. Zasadne jezdim ve vlozce a naostro, nemam zadnou ocividne spatnou techniku jizdy/posedu pri ktery bych si ublizoval, atd. Najednou se mi to stalo – a jeste 24hod pote jsem ho mel castecne necitlivyho a nedokazal ho postavit. Ihned po slezeni jsem ho mel necitlivyho totalne – obdoba toho, jako kdyz vam na bezkach vymrzne. Priznavam (vim ze je to nehezky), ze se tady ptam v „nadeji“: to jste skutecne nikdo podobny potize nikdy nezazili? To jsem v tom sam?

        0 0
        • davevi  

          nezažili.

          0 0
        • Otaku  

          Ne nezazili. Bez k doktorovi. Vod reseni zdravotnich problemu jsou tady oni ne nejaky forum.

          0 0
        • Volf  

          Co ukusit třeba úchylforum, stříkačforum nebo něco takovýho, protože tam možná budou někoho zajímat tvé problémy s erekcí a třeba si navzájem vyměníte poznatky o nejrůznějších technikách. Jo a taky je možný, že jsi netušil, že bikeforum se čte bajkforum a ne býkforum no a potom jsi tady vážně vedle.

          0 0
          • McBlacky  

            slow down… zatím se jako největší úchyl jevíš ty :-(

            0 0
            • vlty  

              hele zastal bych se Volfa. ten zoufalec se tímhle posledním příspěvkem prozradil, že si dělá prdel, to je nad slunce jasnější.

              0 0
              • McBlacky  

                mě to přišlo přehnaný… ne vážně tenhle problém může existovat a existuje, jednou jsme na tohle narazili při řešení sedla a dokonce proběhla i informace že dost profíků v ČR přešlo na sedla Fyzik právě kvůli zmíněným problémům, které jsou u těchto sedel minimální neli nulové… mezi námi chlapy – mě by to taky nebylo příjemný a rychle bych se snažil najít řešení, rozhodně dřív než si ho najde partnerka :-)

                0 0
              • Volf  

                Dík. Třeba toho úchyla nemyslel vážně. Jo a už mi říkali i hůř.

                0 0
                • vlty  

                  No myslím, že nejlepší bude, na takovýhle příspěvky nereagovat, jaks to psal jinde. Ono to může bejt pravda ale taky nemusí (myslím, že zrovna tohle je něco na způsob Hujer-ovoce zelenina alá Jarin). Takže asi tak.

                  0 0
          • Air  

            mas pravdu, ze byl az trochu moc otevreny, ale vsechno jsou to prirozene veci, ne? to bys mohl jako ctyricatnik vedet. nebudem se chovat jak nejaci puritani, ne? myslim, zes ho nemusel zas tak odpalkovat. i kdyz ja vim, ty si myslis ze si z nas dela srandu.

            0 0
        • Bunda  

          :-))) bohužel, s přibývajícím věkem ubývá těch a přibývá tamtěch, já to nechci znova opakovat, čtou to dámy (doufám, že aspoň empatické).

          0 0
    • vlk  

      tak si zajdi k doktorovi, ten ti snad poradí

      0 0
    • Smazaný účet  

      Já teda nevim. Myslím že to bude psychický problém. Strávit dvě hodiny na spinoši, to bych byl rád že by to odnesla jenom erekce. Já bych spíš měl z takové činnosti doživotní trauma. A pokud jsi do toho byl tak zabranej, že sis ani nevšim, že ti odumřel pytlík, tak to si ho snad ani nezasloužíš!

      0 0
      • CZiko  

        hehe…

        0 0
      • CZiko  

        ale co? je to jeho pytlík, tak a? si s ním dělá co chce…

        0 0
        • marhi  

          Fakt sranda. Tak dobře jako při čtení této diskuze jsem se dlouho nepobavil. Jste opravdu jen banda pánských přirozenin.

          0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 9

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.