Miss aerobik - spinning tepovka ?!

21 nepřečtených
  • mosquito

    pekne baby, ale ten spinning sem vazne nechapal – jak je mozne brat 1. misto za nejvyssi tepovku na spinningu ?! podle me to je kravina, ale ze by tam byli uplni blbci se mi nezda… da se to tedy povazovat alespon castecne za regulerni hodnoceni – dyt tepovku ma kazdej jinou ?

    0 0
    • McBlacky  

      to je fakt nesmysl…

      0 0
    • Clodman  

      Pozor, řikali že zvítězí ten kdo bude mít nejmenší rozdíl mezi tepovkou po rozjetí a konečnou.Ten blábol řikali na začátku ale pak to Nováková opravila.Baby na tom pěkně poskakovali

      0 0
    • Lister  

      Bylo to tak jak píše clodman. Zajímavé bylo, že většina těch holek byla mnohem hezčích než ty, kterém jsou v klasické soutěži miss.

      0 0
      • ph  

        rozdil je v tom, ze miss miss je vyber pro modellingove agentury, ty potrebuji holky mlade (17–18) a perspektivni (aby dele vydrzely – pracovne), svobodne (aby mohli/byly ochotne stravit 10 z 12 mesicu jezdenim za praci) a tvarne. musi taky byt schopne zmenit styl pouhym nalicenim, oblecenim. proste aby byly pouzitelne pro jakoukoliv prehlidku , foceni atd.

        tyhle holky byly o neco starsi, nektere vdane , proste uplne jina kategorie.

        0 0
        • Volf  

          Je fakt, že holky který jse hejbou bývaj hezčí, ale je potřeba dát pozor, protože pokud to moc žere tak zjistíš, že v hlavě nemá nic jinýho než spalování kalorií, procvičování problematických partií no a neustále konverzovat na téma kterej aerobic je lepší nebo jestli nemá povolenej triceps to se brzy zají.

          0 0
          • mosquito  

            tak to bych si dovolil nesouhlasit – najdou se asi i extremy, ale vetsinou bych rekl ze tyhle holky byly v pohode, komplexy maji spis vychrtle klasicke missky, kde sice neuslysis nic o tricepsech ale o tom ze rano mela 1/4 jablka a stejne zase pribrala

            0 0
            • Volf  

              Já netvrdil, že všechny. Jinak k tomu jabku jsem někde četl, že jsou schopný se cpát i vatou nanočenou do citronový štávy, aby snížily na minimum příjem kalorií.

              0 0
              • MARIN  

                ..a je ta vata aspon cukrova? :)

                0 0
                • Volf  

                  Myslím si, že klasicky buničina. Ono když si vezmeš, že mají kolem 180 cm a váží 50 kilo tak těch kalorií asi moc nedodávaj.

                  0 0
              • MartinXC  

                Ta asi patří jinam …

                0 0
      • Orbis  

        taky se mi zdá, sice jsem si ten spinning představoval jako soutež buďto kdo ujede za určitej čas víc, a nebo kdo nejdřív ujede určitou vzdálenost, ale pořadatelé vždycky něčím překvapí:)

        0 0
        •  

          Jo jo, baby parada, ten spinning sem chtel videt, ale nejak sem ho zmeskal. Jinak se musim pochlubit, Tu Terezu (skoncila celkove treti) znam osobne, hec:)…

          0 0
          • Jenda  

            no vidis ja znam zase z volejbalu a cyklokurzu misu kottnerku:-) (ta byla prvni na tom spineru)

            0 0
    • bikerGT  

      Zajimalo by me, jakym zpusobem „dalkove snimali TF“ Ze by snimace v riditkach? Nikde jsem si nevsim zadnyho budiku. Dosah snimace byva tak 70cm ????

      0 0
      • vlk  

        jo v řidítkách.Mama to má taky zabudované v řidítkách.

        0 0
        • bikerGT  

          Pokud bych sel do hloubky, tak na spinningovym kole mas tri polohy uchopu na riditkach. Sezor muze byt jen v jedne poloze. Oni jeli running s uchopem č. 2. Ten senzor byva na klasickym rotopedu na spinneru ne. Stejne si myslim, ze ta „opravdu jedina meritelna disciplina“ byla zalozena na hodnoceni kouce Krmíčka, podle toho, ktera se tam klatila nejlip. :)

          0 0
    • socka  

      spinigu nerozumim, nicmene tv nova ano, hlavni je prodat reklamu nabalenou na pekna telicka hopsajici na slapadle, napr. na konci jednoho z rozjezdu/sem to videl bezmo/, kdyz prestaly buchty slapat tak kazdy z nich se votacely pedaly naprosto jinou setrvacnosti, nektery staly hned, jiny se protacely jeste za zpevu michala davida, coz znamena ze ten nabuzenej kauc to kazdy utah uplne jinak, tepova frekvence fakt nebyla ten vecer dulezita:)

      0 0
      • M1R3K  

        ten „kouc“ snad rikal a nastavoval jen pocatecni zatez.

        0 0
        • Leo  

          Jo, bylo vidět, jak si to sami povolují. Nebylo by možné, že by při rozjezdu maximálně makala a při měření by měla nejlehčí zátěž a potom by dosáhla záporného natepaného výsledku (chce to jen myslet jak nad někým vyzrát)? Podle mne nic neměřili a měli vše dávno dohodnuté.

          0 0
          • Beeda  

            Lidi SPINNING je cistej sportovni BUSINESS, s podobnym agresivnim USA-marketingem treba jako ruzne Herbalify – jezte nas (hlavne kupujte) a budete zit dele, lepe a nejlepe. Kdyby se ten jejich Johny G, pripravoval na RA-USA dle tech jejch hodin tak dojede tak akorat na prvni pumpu. Nemam je rad, protoze laikum zatajuji dulezite detaily, vyzdvyhuji veci, na ktere lide s nakym problemem slysi (hubnuti, kondice atd), vytrhavaji veci z dulezitych kontextu. Chrli masove „certifikovane“ instruktory, o jejich odborne urovni se da pochybovat v mnoha pripadech. B.

            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.

Podobné diskuse