• confido

    CAU, fsichni co je jezdite, jaky s nema mate zkusenosti?Asi do nej pudu, vsim sem si , ze se jich dost lidi zbavuje..Nejsou tak dobry jak se rika?

    0 0
    • confido  

      To jej nikdo nejezdite..?

      0 0
    • McBlacky  

      já mít vatu tak je ze mě scapelista :-) dobrá mašinka na xc a zdvih vzadu je na maratony a xc jen pro lidi co bud neumějí jezdit nebo jsou zbytečně pohodlný…

      0 0
      • enjoy  

        hezky jsi to napsal,lip bych to nedokazal:-). uz vidim jak nekdo rika sefovi cannondalu hele ten scalpel je pekny kolecko,ale ma to vzadu malej zdvih:-))

        0 0
        • tutite  

          Je to jen o zvyku. Jezdím Meridu Trans Miss. se 12 cm SPV vzadu a s PACE RC40 až 13 cm vpředu. Vidle je z jednokorunkových nejtužší. Ale.. Kolega má SCALPELa a tak proč jej nezkusit, že? Slovo dalo slovo a samostatná vyjížďka /aby mě nekontroloval, jaké prasárny s kolem vyvádím/ byla naplánována. Lefty? Namiř a jeď. Ikdyž první pocit byl divný, vlítl jsem do trailu s kořeny a začal přemýšlet, kde seženu prachy.. Tuhost, tuhost a ještě jednou tuhost. Žádný krut, proště kam chci, tam jedu. V rychlosti jsem na polňačce vlítl do vodou vymleté koleje, a se srdcem v ka?atech jsem s ní taky vyjel. Normálně bych už dávno letěl. Lefty – klobouk dolů. Klasa. Zadek? Z 12 cm na 6,5 cm – děkuji, nechci. Nejde to, bolí to, vyhazuje to. Z pevňáka na 6,5 cm – bez problému a budeš spokojenej. I já bych si po 2 m. zvykl, ale za cenu ztráty návyků /špatných samozřejmě/. Nikomu nestraním. Např. v recenzích uSA hodnotí 6,5 cm Scalpela jako podstatně lepších, než 9 cm Epica. Prophet se mi zamlouvá nejlépe. Zdar.

          0 0
    • peetrys  

      Mám ho a už bych nechtěl nic jiného.

      0 0
      • B-I-K-E-R  

        je to krásné myslím že i dobré kolo , ten zdvih vzadu je dostatečný ale bál bych se ho na závodech opřít a otočit se nebo honechat přes noc v garaži . ale když se takdívám jestli chceš být odlišný tak ho ber , ale jestli ne tak za ty prachy bych bral jiné

        0 0
      • confido  

        Diky fsichni za prispevky.Zajimalo by me jestli nekdo na leftyne jezdite to el. zavirani a jestli s tim jsou problemy..

        0 0
    • Meesha  

      Ja sem se svez na tymovym. Mit prachy hned do nej du a budu o nem uvazovat jako o pristim biku. Naprosto mi to vyhovovalo.

      V CR je problem, ze sou tak drahy a tim vznika i zavist… V USA vyjde nejnizsi Scalpel s Lefty (V CR Headshok) na tusim neco kolem 2000USD, coz se mi nezda moc. V Cechach je ta cena trochu jinde, ale ostatne cenniky pana Sterby uz tu probehly. :-)

      0 0
    • confido  

      Jsou nake zasadni rozdily mezi modely 2003/2004 a 2004/2005?Cosi jsem slysel o nakych nytkach uchyceni..

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.