• pavelr

    Chystám se koupit novou vidli. Vím, že už se to tady několikrát omílalo. Přesto prosím o radu. Mám 75kg, jezdím spíše lehčí terén, často delší přesuny po silnici. Chtěl bych něco se zdvihem 80mm a lock out, do 12000. Teď je ve slevě RS Duke Race 2004 asi za 11000. Máte ji někdo? Vaše hodnocení? Jak vychází ve srovnání s Manitou Skareb super LO 80? Nechají se tyhle vidle jezdit s kotoučema?

    0 0
    • Martina  

      Ahoj, mám letošního Duka, akorát se zdvihem 100 a můžu jen chválit. Vážím asi 57kg, míň foukám, ale chodí moc hezky. Oproti dřívější vzduchovce je fajn. Jezdím maratony i XC a občas mi Duke dost pomohl.Skareb bude ale asi lehčí. Jo, jezdím véčka, ale myslím, že by kotouče bez obav snesla.

      0 0
    • Máca  

      Za tu cenu bych do něj šel, je to dost dobrá vidla (kamoš ji má) a na to, co píšeš, že jezdíš bude bohatě stačit. Na kotouče bude lepší(odolnější) než ten Skareb. Kdybych ty prachy měl tak bych měl dost cukání. Skareb super – za jakou cenu?

      0 0
      • pavelr  

        Skareb Super na Koloshopu za 12718, v Komersii za 11990 (modrá?).

        0 0
        • Máca  

          To taky celkem jde. Skareb – váha, Duke – lepší na koutouče a půjde díky těm dvěma komorám přesněji nastavit – Skareb má první 3cm pružinu. Já osobně bych šel asi do RS. Vybrals hodně dobrý a hlavně vyrovnaný kandidáty!

          0 0
          • Vilém  

            Myslel jsem ze DualAir davali jen na Duke Race v prvnim roce vyroby.Ted je tam take?To jsem nepostrehl.

            0 0
    • filipes  

      dual air (+ a – komora) je dobra vec, vidli si nafoukas presne podle svyho gusta od „zehlicky“ po chrti vidli ktera bere jen vetsi kapky.

      0 0
      • Doktor  

        Taky jsem zvažoval.Nakonec jsem koupil Duka Race 80 mm a spokojenost,jen mi jednou prasknul Lockout,ale to hned bezplatně vyměnili.Jinak kamarádi koupili 2 Skareby super v Komersii-(už nejsou) a oběma při závodě odešel lockout a vidle mlátila a litují,že nebrali Duka.Rozdíl 140g ve váze je nic.Chodí výborně,lze koupit zamzkání na řidítka a na rozdíl od Skareba je tuháa vydrží i brzdění kotoučema.Jenom doporučuji a kor za tyhle peníze.Kde jí maji za 11tisíc?

        0 0
    • spipi  

      mam Duke Race '03 a nemuzu si stezovat[vazim + – 72Kg], ale doporucoval bych ji spis na ostrejsi jizdu[i kdyz ma „jen“ 80mm]

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.