• speedy gonzales

    chci se zeptat na zkusenosti s geometrii kola hardtailu.co jsem se dival na rozepsane rozmery tak sou hodne dlouhe.

    takze jakou velikost mate,jak jste vysoci a jake pocity???

    0 0
    • dedek55  

      Zdáár..vlastním mimo jiné starší Konu PAHOEHOE..máš pravdu je delší a má větší váhu na předek..ale jinak vlastnosti dokonalý jen si zvyknout..o))

      0 0
    • dedek55  

      jo a měřím 184 a je to 17.5"..mám ouchylku pro menší kola..jsou dle mne při freeroudíku líp ovladatelný a klidnější..

      0 0
    • slou  

      Nevim jestli sou dlouhe, ale mel jsem Pahoehoe z roku 99. Byla to 19" a postupem casu sem se dopracoval k 120mm predstavci. Jezdilo se na ni fajn. Jeste lip se mi jezdilo na KULE rok 2002 která nahradila Pahoehoe po nalezení praskliny v rámu. Kula mi přišla pohodlnější a taková rychlejší. Velikost taky 19". Ale už skoro rok sem na ni neseděl protože jsem si kupil Kikapu 2003. To ale není HT zhe :). Jen co zbydou love kupim vidlu a Kula zase bude jezdit. Teda alespoň myslím, protože někdy se mi po HT trochu stýská. Jo ještě výška jest 184cm.

      0 0
    • camel  

      No ja jsem ted prestavel kolo na ram Cinder Cone a proti puvodnimu Rock Machinu mi pripada ram hooodne kratkej. Mam 173 cm, ram vel. 18", stejnej predstavec i sedlovku. Je pravda, ze RM byl 20" (na mou vysku blbej omyl :-). Taky mi prijde, ze ta Kona ve velikosti 18 by u nekterych jinych znacek byla 16–17…proste ten ram je celej malinkej…ale krasne hravej…maximalni spokojenost

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.