Znate naky odkazy na stranky >>gramhonicu<<?

14 nepřečtených
  • confido

    Mel jsem pocit ze existovalo neco jako weight wennies, ale ted uz to nak nefunguje, takze kdybyste vedeli naky stranky, budu vdecnej.

    0 0
    • Thorn  

      coby nefungovalo… http://weightweenies.starbike.com/

      0 0
    • biker007  

      http://www.mtb-news.de/…mdisplay.php?… . ted tam treba jeden clovek resi „problem“: jeho bike vazi 10.6kg(HT s kotoucema) a je fakt nestastnej ze se nemuze dostat pod 10kg..

      0 0
      • lubos  

        To bych byl taky hodne nestastnej a to nejsem gramhonic :) Ja kdyztak spekuluju o 11kg hranici .. ale na fulle :)

        0 0
        • Thorn  

          hehe, zacinam mat pocit, ze moja 12 kg silnicka si pyta mladsiu a stihlejsiu sestricku (13.2 kg hardtail je dalsi na rade :-)

          0 0
          • lubos  

            Pozri si toto :o) http://www.light-bikes.com/…eListing.asp?…

            akurat ma dotycny imho chybu, pretoze Rim strips, protective tape, plastic ties, grease, air nemoze vazit 40g, pretoze obe duse nafukane ta, aby sa na to dalo jazdit vazi min. 30g.

            Za zmienku stoji kazeta, dalej co si davaju za prehazku, vidlica je docela dobre lahka, a zaujalo ma, aka lahka je ta retaz z dutymi capmi. Hmmm.

            Inac na jazdenie je to nie velmi. Vcka na fulla, vpredu Sida, twister 1.9" … tak do salonu. Ale taky XC, resp. maraton to isto vydrzi.

            0 0
            • lubos  

              A tiez, kde vyhrabal tak lahke plaste. Asi prevazoval cely sklad ;)

              0 0
            • McBlacky  

              asi má součet částí odečtený od váhy na digi váze, možná to bude mít 40g total, když má úzký pláště má málo vzduchu, kromě toho, protective tape tam snad ani nemá kde mít, pásky do ráfků jedna 6gr mít může a kolik tam bude mít vazelíny? kdyby tam měl Pace, mohl to srazit o cca 350gr :-)

              0 0
              • lubos  

                No tyhle plaste jsou sice ouzke, ale je potreba je dost hustit, pak to ma vic vzduchu nez vetsi plast. Vim to, vazil jsem :o)

                Btw, chces rict, ze Pace vidlice ma 900g ?

                0 0
            •  

              ještě zapoměl odříznout navářky na kotouč, tak dlouhej představec no teda, řídítka prasečí ksot tak 400 mm nejlíp z balzy, by mě zajímalo jestli je to jako na dostihách že se před tim než pojede de vážit, aby náhodou něco neruplo…

              0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.