• McBlacky

    tak jak jsi dopadl v Kralovicích? A jak se ti líbila tra?? Já se nakonec urval ze spárů přítelkyně na dvě hodinky a jel na Hostivařský pedál a skončil bramborovou medailí grrrrr, doufám, že jsi byl lepší!

    0 0
    • Beeda  

      Caf, nejdriv drzka na 5.km pres nakyho kluka co predemnou spadl, to bylo ok, pak jsem se na 45.km neprijemne vysekal na polnim sjezdu, vomlaceny holene a praskla prilba na dvou mistech, nastesti nebyla vejpul tak jsem mohl pokracovat…Pak jsem radeji zmirnil a kontroloval 3. pozici az do cile, v M30 to stacilo na prvni :-)). (Abs. vyhral Lukes, 2. Lacina) No bylo pomerne malo lidi, pocasi uslo, trat byla docela rychla, ale s koreny (ty moc nemusim), malo stoupani (to zas muzu) jen 1600m/95km. Vadilo mi trochu znaceni, kde jsem vedel kam mam ject az na posedni chvili v krizovatce, no byl to prvni rocnik a organizatori meli zajem a snahu vse vychytat. Meli ale hodne bohatou tombolu, to jsem jeste nevidel asi 150 cen, dominivam se ze na kazdeho muselo neco zbit :-)) B.

      PS: Jel to jeste nekdo?

      0 0
      • Beeda  

        err: tech hrubek!!:-( B.

        0 0
      • McBlacky  

        ty jsi se nějak rozjel ne? co to jako zmanená kontroloval třetí pozici, to jako že na třetí už se jede pohoda, žádná dřina prostě turistika :-) jinak samozřejmě gratulace, se na tom Spyderu jezdí co, jen bychy na ty tlamy, mě by teda rozštíplá helma asi zastavila

        0 0
        • Beeda  

          Proste uz nezrychlujes:-), jsem si nechtel dat po treti na hubu, jo a te stiply helmy jsem si vsiml az v cili, holt v racu das kokos na hlavu (nobo helmu na kokos :-) ) kdyz je celej, a jedes dal… Taky gratuluju, jo nechces s nama ject tu Praskou50, jedu s klukama Marackovejma (Dejv, Tomas) v teamu, mozna nazev B-F team :-) TO all: Pripadne nekdo jiny?? B.

          0 0
    • SavaH  

      Taky jsem jela závody. Sice na silnici, ale jela a řekla bych, že s velmi dobrým průměrem, i když jsem se neumístila na žádný pozici. Chtěla jsem se zeptat (hlavně silničářů) jestli průměr 27,4km/h na 105km je na holku málo??? BTW, kdo nejel Nepoliskou 100vku, udělal chybu. Počasí bylo tak akorát na kolo a trasa dobrá jako vždy.

      0 0
      • aku  

        A to uz sem si zacal myslet, ze mam neco v nohach. Ach jo. Nekde na me strane se zrejme stala chyba, takze zpatky k rysovacimu prknu. Jaky byl profil trati?

        0 0
        • SavaH  

          profil trati??? Rovinka tak ±, pak u Libáně dokopec, kde mi všichni zdrhli, pak zase rovinka. Pak dokopec zkopec dokopec, rovinka a cílový dokopeček. Asi tak nějak. Celé po silnici a na silničním kole, které je cca o 1 kg težší než můj horák:o)

          0 0
      • Beeda  

        Ahoj, to te chvalim, uz se prekonat a uject to… Objektivne receno, ten prumer je relativni, zalezi na profilu, vetru, zda jedes v baliku atd… no ale jak rikam neni to spatny :-)) B

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.