• markus

    Chtěl bych se zeptat na tenhle bikeshop ,ještě jsem z německa nic neobjednával ,tak se chci zeptat jak to chodí,kolik je poštovné atd.jedná se mi o tenhle bikeshop

    0 0
    • biker007  

      veci ohledne postovnyho ma kazdej kram popsany celkem sluzsne na svejch strankach, vetsinou jako AGB nebo Lieferbedienungen. konkretne z bike-discountu si dva znamy nechavali poslat Marzocchi Marathon SL-ko za 499 euro, ale ne do Cech nybrz ke znamymu do nemecka a pak si pro to dojeli (meli tam cestu).

      0 0
      • kahi  

        dokonce za 399,– a cestu jsme tam měli hlavně kvůli té vidli :-) jinak podmínky dodání jsou na webu a do čech BD nedodává.

        0 0
    • Aiax  

      Omlouvam se, ze to jeste vytahuju, ale chtel jsem v tomhle e-shopu neco koupit. Dobra zprava je, ze komunikuji v anglictine. Spatna, ze odpovedeli takhle:

      We don´t ship to Czech Republic

      regards

      H&S

      Takze pokud nemate znamyho v Reichu, tak asi mate smulu. Zajimavy, ze do Polska to jde.

      0 0
      • enjoy  

        jde to vsude:-) jenom proste asi do nasi podelany republiky,do ktery se dovazi od kazdyho par kusu,ne.

        0 0
        • Aiax  

          Na tom neco bude :) A ja blahove myslel, ze se to vstupu do klubu zmeni…

          0 0
          • Radek Broz  

            Tak to jsi nalitl Spidlovi;-)

            0 0
            • klokan  

              Ne, ne hosi, je to vina Ceske posty. Tuhle to davali v TV a mluvci CP to zduvodnoval, ze o tyto sluzby neni zajem, pritom Deutshe Post uz mela vse pripravene. Takze muzeme podekovat jen a jen CP a zdaleka nejde jen nas bikery …

              0 0
              • Aiax  

                Nechci se CP vubec zastavat, ale myslim, ze to cos videl se tykalo dobirky. I kdyby to byl nakonec problem CP, tak tu jeste jsou DHL a spol. pres ktery by to mohli poslat. Takze tady problem nevidim. Taky me napadlo, ze by jsme mohli zalozit klub kupcu na zahranicnich shopech – za ucelem snizeni postovnyho :)

                0 0
      • RomanH  

        A jsi si jisty, ze ti to neposlo do CR po zaplaceni faktury ? Pokud vim, tak problem byl v tom, ze pred vstupem do Unie nechteli na dobirku posilat na Divoky Vychod. Ted je chyba na strane Ceske Posty, ktera s Deutche Post neuzavrela smlouvu. Podle me by to po zaplaceni faktury melo jit. Podobne se choval i TNC Hamburg.

        0 0
        • Aiax  

          Byl jsem ochotnej zaplatit dopredu kreditkou. Ale v registracnim formulari chybelo Cesko. Tak jsem se zeptal…

          0 0
    • figur  

      Tak se na ně vykašli.Minulej tejden jsem udělal dobrou zkušenost s e-shopem Chain Reaction Cycles z GB,přišlo to v poho do týdne a dokonce ještě odečetli VAT,i když už na to není nárok.

      0 0
      • Aiax  

        Diky, mrknu tam. Kolik platils postovny?

        0 0
      • enjoy  

        nevim jestli tam maji nejaky supervyhodny akce,ale jinak jsou ty ceny dost zly,horsi nez u nas.

        0 0
      • figur  

        Poštovný základní 7,5Libry.Ty ostatní způsoby poslání nemá cenu využít-jak jsem už řekl,přišlo to jako rekomando za pět dnů.Koupil jsem sedlo WTB Laser Stealth,přišlo mě to celkem na 2190,–Kč a nebyla na to žádná akce.Pells ho nabízí (a nemá) za 2490,–Kč.Původně jsem ho objednal na Cyclesurgery-Cycling…,kde ho nabízeli ještě o 10 Liber levněji,ale po potvrzení objednávky ho stáhli ze stránek a neposlali nic,což trochu připomíná praktiky jednoho českého e-shopu.

        0 0
        • miki  

          já to řeším tak že zboží objednám přes net a doručovací adresu uvedu známýho v německu u čáry a pak si tam zajedu pro věci ,poštovné je 5.50eur mužu si to dovolit na čáru to mám 50 km.

          0 0
          • jolly  

            Mám-li to kousek na caru, je mozne si to nechat poslat na nejblizsi nemeckou postu? Jak to delaji cestovatele kdyz si nechavaj pred cestou posilat baliky na urcite misto v zahranici? Mate nekdo s timto zpusobem dopravy kusenosti?

            0 0
            • Coudy  

              Bezne si nechavam posielat veci na najblizsiu moravsku postu v Starom Hrozenkove (poste restante), ked si objednavam veci z CR. Z Trencina to mam 25 km. Dokonca minuly tyzden som si takto nechal poslat cely bicykel. Jedina vec, na ktoru musim davat pozor je, ze balik drzia len 7 dni. Myslim, ze s Nemeckom by to mohlo byt podobne.

              0 0
    • maxtor  

      Znovu otevírám tento thread: má někdo s tímto e-shopem zkušenosti? Hledněl jsem na jejich nabídku a některé ceny jsou celkem slušné…

      0 0
      • Bully  

        Objednavam na nemeckych E-shopech porad, zatim vzdycky bez problemu. Ale nebydlim v Cechach. Konkretne s timhle osobni zkusenost bohuzel nemam, ale znami si nechali neco posilat a OK. Bike-discount patri k jednem z tech vetsich a nejsolidnejsich E-shopu v Nemecku. Co shanis? Fura veci se da sehnat i jinde, pokud mas dojem, ze jsou ceny „celkem“ slusne :o)

        0 0
        • maxtor  

          No hlavně mi jde o silniční tretry Shimano SH – R130. Mají je tam za necelých 80 EUR, což je hodně slušné a i vzhledem k ostatním cenám jsem si vyhlédl v tomto shopu zboží v hodnotě zhruba 200 EUR. Jen mě mrzí, že nelze v tomto e-shopu platit kartou a musí se platit bankovním převodem, což taky nějakou korunu stojí.

          Víš o něčem jiném? Budu vděčný za jakoukoliv radu.

          0 0
      • Sidney  

        Objednával jsem tam loni v únoru asi za 300E…placeno dopředu kreditkou, poštovný cca 10E a do třech dnů to bylo PPLkou doma…vše bez komplikací:-)

        0 0
        • maxtor  

          Mě přímo napsali, že kreditkou platit nemůžu. Neumím moc něměcky, ale v jejich obchodních podmínkách tam něco o možnosti platit kreditkou dopředu píšou. Tos platil z německé nebo české kreditky (i když ono by to vlasně mělo být jedno)??

          Přidávám výňatek z jejich obchodních podmínek:

          //Versandablauf bei Kreditkartenzah­lungen (bei Bestellungen aus dem Ausland):

          Möchten Sie Ihre Rechnung per Kreditkarte zahlen, ist eine Bestellung nur über unseren Onlineshop möglich. Alle notwendigen Daten werden bei Ihrer Bestellung abgefragt. Sie erhalten unmittelbar im Anschluss von uns eine Betätigung Ihrer Bestellung per E-Mail, sofern Sie eine gültige Mailadresse angegeben haben. Aus dieser Bestellbestätigung können Sie entnehmen, welche Artikel Sie bei uns zu welchem Preis bestellt haben, die Versandkosten und die Auftragsnummer. Der fällige Betrag wird dann von Ihrem Kreditkartenkonto abgebucht und die Ware versendet. Am Tag des Versands der Ware erhalten Sie dann ebenfalls eine Benachrichtigung mit Paketnummer, so dass Sie sich auf Wunsch stets über den aktuellen Verbleib Ihres Pakets online informieren können.//

          0 0
          • Sidney  

            Platil jsem to z české kreditky z E-banky. Německy vůbec neumím, pomohl mi s tím kamarád…klidně bych to zkusil a pokud ti to během pár minut strhne peníze, tak to funguje…Myslím, že tento německej eshop je solidní a pokud tam ty prachy dojdou, tak nemají důvod to neposlat…příp. ti ty peníze vrátí zpět na účet…nemaj zapotřebí si je nechat:-). Teď jsem objednaval v USA a v pravidlech psali, že musí být stejné jméno na kreditce jako jméno a adresa pro doručení…to jsem nesplňoval. Zkusil jsem to a vše prošlo, zboží do týdne dodali.

            0 0
            • maxtor  

              Díky za info! Pak napíšu, jak jsem dopadl.

              0 0
              • Sidney  

                ok, dej pak vědět, ať se to dozví i ostatní :-)

                0 0
                • maxtor  

                  No zatím nic moc. Tak nějak jsem cvičně vyplnil objednávku, zadal své údaje, dostal jsem se k bodu 2, kde mi to nabídlo pouze platbu převodem „uberweisung“ ale na základě tam poskynutých informací se prostě nehnu z místa, protože nejsem schopný tohle zadat do příkazu v internetovém bankovnictví tak, aby to stačilo – dokonce ani nejsem na základtě toho schopný určit, o jakou banku příjemce se jedná.

                  Možnost platby kreditkou jsem tam neobjevil. Tak nevím…

                  0 0
                • maxtor  

                  Tak beru zpět: banku jsem našel. Jen to po mě chce přesné údaje o majiteli účtu (název, sídlo atd.) a to tam prostě neuvádí… S tímto už jsem měl problémy dřív (účet u KB)

                  0 0
          • kubad  

            není problém píšou že nákup kreditkou přes e-shop je možný atd, e-shop tě při platbě kartou na všchno navede když tak mě zavolej

            0 0
      • dessloch  

        Uz som viackrát objednal do Slovenska, vzdy bez problémov. Platenie kreditkartou, v pondelok objednám v piatok mi donesie kuriér.

        0 0
        • maxtor  

          Prosím tě a jak tou kreditkou platíš?? Mně to dalo na výběr pouze bankovní převod. To ti pak dojde nějaké info o možnosti platit kreditkou v emailu o potvrzení objednávky??

          0 0
        • maxtor  

          Ještě jednou prosím o odpověď – fakt bys mi pomohl.

          0 0
          • martt  

            ja som od nich nekupoval nic, ale kratko som pozrel na tu stranku. Slovensko aj Cesko su tam vymenovane s vynimkou celych bicyklov.

            0 0
    • RomanH  

      Objednaval jsem tam pred dvema lety asi za 8000kc. Platil jsem kreditkou (VISA Classic), zbozi dorazilo PPL-kem asi do tydne.

      0 0
      • maxtor  

        Tak se možná změnily podmínky. Já jsem teď udělal objednávku a možnost placení kartou tam prostě není – to mi i na můj dotaz přímo napsali. Ještě jsem se jednou zeptal v přímo v objednávce, tak uvidím, co mi napíšou. Každopádně díky za reakci.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.