• Boudino

    Ahoj

    Poraďte mi nějaké slušné trasy pro bike na sever od Prahy. Oblast Kobylisy, Ďaáblice, Bohnice, Čimice a přilehlé oblasti.

    Díky

    0 0
    • jecnak  

      Hledej, bylo tady toho napsano hafo. Jinak kdyby jsi se chtel nekdy pridat, tak obcas na sever s lidma z fora (Blacky, Beeda, Sava, Fousac, Blue, Websky atd.) jezdime.

      0 0
    • filipes  

      Docel dobre funguje privoz v klecanech, takze muzes do tichyho udoli + vyjezdy na Kozi hrbety, Suchdol, skalky nad roztokama.

      0 0
    • Luka  

      hej hola, najdi na seznamu trasy mtb praha… vyjede na nejakym 3 miste primo stranka s trasama na severu… :)

      0 0
    • BB  

      od Drahansky rokle az po Kralupy je to bajkerskej raj, cca 12 sjezdu k Vltave, vlastne uz od Bohnicke rokle, muzes zacit modrou k psimu utulku. Posledni neasfaltovy sjezd, ktery znam je Zloncicka rokle.

      0 0
      • soural  

        jezdi v tehle mistech jeste nekdo, nebo je to uz mrtvy?

        dneska bylo nadherne, ale bikeri nula.

        Tech vyjezdu od reky je tam fakt hodne a samy hezky. Jel by nekdo zitra, na desatou u jezirka v Dablicaku, tak na 2–3 hodky, hodne pomalu, vyprdet se pred obedem?

        0 0
        • soural  

          tak se tam porad jezdi, minule utery jsme 2× potkali 2 borce na FR kolech. Cest jsou tam mrte a pri spravnem tempu je za chvilku hotovo. Buchetky u vody taky nejsou ted za tepla marny :)

          0 0
    • RUSH  

      Situace se nadále vyvíjí. V sezóně už po cyklostezce u Vltavy (Trója – Klecany)ze zásady nejezdím, protože se tam nedá jet plynule prakticky žádnou rozumnou rychlostí.

      Na levém břehu přibývají nově budované traily (např. Roztoky-Maxa či pokusy v Roztockém háji) a i u fotbalového hřiště ve Statenicích jsem zaznamenal parkující auta s notně odpruženými speciály na zádi či na střeše a též skupinky rychle se dolů pohybujících riderů ve směru od Juliány.

      Pro příznivce XC jsou i nadále vhodné zalesněné a polní oblasti kolem právě Juliány, Okoře a Hole, Trněného újezdu či Otvovic a Kralup.

      0 0
    • Morchella  

      Nevíte někdo, jestli se dá sjet dolů z Bohnic do Tróje tudy?

      0 0
      • Morchella  

        komu se nechce klikat na mapy.cz, tak ještě obrázek:

        0 0
        • lesnitrpaslikkillbludicky  

          Zdravim, objevil jsem super sjezd .z Bohnic nejezdim k Vltave jinudy .Jsou tam tezsi i lehci skalky par skoku .Clovek si vybere .Do toho udoli se najizdi nahore s tresnovky z ulice pod Havrankou a konci to v ulici u Lisu.Z leveho rohu louky pod velkou skalou se prejede pres asfaltku na polnacku a po 30metrech tam na strome visi petlahev ,tak tam do lesa na start ..je tam leva lehka lajna .

          0 0
          • Morchella  

            Díky za tip, ale nevím, jestli jsem z toho popisu dobře pochopil, kde to začíná. Je to nějak tak, alespoň začátek, jako na tomto obrázku?

            0 0
            • lesnitrpaslikkillbludicky  

              Jj.je to tak,na mape presne znaci to udoli vrstevnice .

              0 0
            • kesu  

              Tam se da najet i po ty znaceny silnicce, co je asi centimetr od toho nakresu zapadne pod asfaltkou. Z ty sotoliny se zahne do leva, je tam nejaky stary nadzemni vedeni. A v tom svahu byly pred mnoha lety, kolem roku 2000, lavky. Je to kolem mista, kde nasli Anicku, tak tomu rikame sjezd u anicky.

              0 0
              • lesnitrpaslikkillbludicky  

                Jo.Ty lavky jsou obnovene .Sjizdne je cele udoli po obou stranach.Nasel jsem tam par dropu ,lavic a skalek na blbnuti.Nektere jsou dost tezke .

                0 0
          • crom  

            jezis:/a proc to sem hrnes.bud rad ze jsi to nasel a uzivej si to.ilegal je od toho aby o tom nevedel kazdej kdo vleze na net o kolech.stavitel by byl urcite strasne rad ze to sem davas

            0 0
            • Morchella  

              Tak ilegální sjezdy bychom měli… no a co ten můj dotaz z 16.11.2015 17:07? Také tajné?

              0 0
      • lesnitrpaslikkillbludicky  

        Jo, cesta tam vede, ale je úzká. Z obou stran je plot.

        0 0
    • BB  

      Mám takový okruh na severu je tam 5 pěkných sjezdíků. Dá se začít třeba v Troji u lávky, já to jezdím z Řeže. Takže jedu na Větrušice, tam je pěkný sjezdík Větrušickou roklí k Vltavě. Tam to vezmu po navigaci zpět do Řeže, přes lávku na nádraží, na perónu doleva na Úholičky. Rybářská stezka je nyní upravená, takže je to celé sjízdné, pouze nesu kolo po schodech podchodu na konci perónu. V Úholičkách nahoru přes kopec na Roztoky, Tiché údolí, Suchdol a potom druhý pěkný sjezd po červené do Šáreckého údolí. Potom Trójská lávka, za psincem nahoru, tam se párkrát zhoupnout a třetí pěkný sjezdík kozí stezka z vyhlídky v Brnkách. Pak zas kousek podle Vltavy a před Klecánkama nahoru a pak čtvrtý sjezdík je kořenovka po žluté. Na závěr udělat kolečko nahoru zpočátku po zelené, pak „bike parkem“ do Klecan a tam jsem našel poslední pěkný sjezdík dolu do Klecánek. Jsem vesnickej kluk a jezdím si zabajkovat do Prahy :-)

      Odkaz na gpx:

      http://www.cykloserver.cz/f/3740193701/

      0 0
      • jannk  

        To vypada dobre, mozna si to o vikendu dam. Jen me odrazuje cesta od lavky v Rezi podel vody na levem brehu – kdyz jsem tam jel posledne (na jare), tak jsem nekolikrat regulerne jel ve vode. Ale ted je asi mene vody.

        A da se vyjet na kopec/vyhlidku Stribrnik, obecne – da se jet po cele NS „Clovece rozhledni se“? Vede na levem brehu, jizne od Reze, tvoje trasa po ni kousek vede, viz mapy.cz

        0 0
        • MichaelSimek  

          idealni vyjet uholickama nahoru a nahore se na napojit na stezku, da se na NS napojit uz dole vuholickach, ale prvni stoupak stoji opravdu za to, pak to padne dolu k potoku dost prudce a pak je zase stoupacek

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.