Lze nejak skladovat kolo na balkone ?

15 nepřečtených
  • Smepet

    Ahoj,
    kupuji si nove kolo a bojim se, ze mi ho ve sklepe ukradnou, prestoze ho prikurtuji k velke trubce od WC pro cely panelak. Ukradnou mi kolo a jeste budu mit plny sklep sra… Bydlim sice v 1. patre, ale mam zamrizovany balkon. Mate nekdo praktickou zkusenost s bezpecnym skladovanim na balkone ? Jednou jsem tam nechal staryho Forta pres zimu a nestacil jsem se na jare divit. Kolo bylo orezle jak starye brusle. Diky za radu

    0 0
    • memorex31  

      Zdravim, ja mam na balkone obiddva biky – aj MTB aj silnicku. Mame zaskleny balkon-podoma vyrobene, nie je to vobec drahe, tak skus doma na to ukecat, chrani to pred dazdom a teplota neklesne pod nulu. A u nas na 3.poschodi je to v poho aj proti zlodejom, myslim, ze ak by sa to premyslelo, stacilo by to aj na prizemie. PS: A esteticky je to urcite lepsie ako mreze :)

      0 0
      • Air  

        hezky mrize nevypadaji vubec spatne… ale… ja myslim, ze kdyz to kolo dobre zakryjes a zakonzervujes, tedy dobre promazat a zakryt, tak by nemel byt problem. Ale jestli to tam chces jen davat po jizde tak to ti neporadim :(

        0 0
    • blue.sun  

      Mám bika na balkoně už třetím rokem, je pod plachtou a taky ho pravidelně mažu, takže ani kousíček koroze. O zlodějích nemůžu mluvit, jsme uzavřený vojenský areál… Ale v šestým patře je docela slušně chráněnej, po našich balkonech se lézt nedá. Takže stačí, když na kolo hodíš plachtu, aby na něj nepršelo a nesněžilo, občas ho i v zimě projedeš nebo aspoň promázneš a bude v pohodě.

      0 0
    • RomanH  

      Nech si ho v pokoji nebo v predsini. Pokud mas neco drazsiho, tak by to meli doma pochopit.

      0 0
      • Smepet  

        Tak to bude si problem. Sice mam 4+1, ale rocni dcere to nevysvetlis, aby na to kolo v predsini nelezla. Zkusim vymyslet neco ve sklepe.

        0 0
        • RomanH  

          Tak to neberu – mam taky 4+1, rocni dcerku a v pokoji mame dva biky, vozik za kolo a dcera na to neleze. Parkrat jsem rekl „nesmis“ a ted je to v pohode. Pokud by to neslo, tak predsi vzdy muzes od toho pokoje zavrit dvere. BTW. Pres zimu tam pribude dalsi bike.

          0 0
          • Smepet  

            No hlavne premluvit manzelku, s dcerkou uz to nejak domluvim. Horsi bude, az budeme v breznu 4, prijdu o pokoj. Pak to bude predsin a nebo ve finale ten sklep, kde jsem mel doposud kolo.

            0 0
            • RomanH  

              Jedna kamaradka to v predsini resila vestavenou skrini – kolo muzes zavesit na stenu a diky „skrini“ to neni videt. A manzelce rekni, ze kdyz ti kolo ukradnou, tak Vas bude muset kojit tri, protoze budete setrit na dalsi a uvidis :o)

              0 0
        • Pytlik  

          POvěš ho na plocho na strop. Mam to takhle v predsini a celkem OK. Musis trochu davat pozor na bahno, ktery kdyz oschne, tak se odlupuje a pada, ale mam kus od baraku benzinku, tak to tam umyju.

          0 0
    • jihra  

      Na blkóně přikrýt a pokud tam pere slunko tak přikrýt neprůhlednou plachtou – UV záření dokáže zlikvidovat gumy dost rychle. I na balkóně by mělo být kolo zamknuto k nějaké pevné věci (zazděné oko), jinak se pojiš?ovna může vykroutit z plnění. A nevěřte tomu, že na balkóně třeba ve 4. patře máte kolo proti krádeži bezpečné! Jako pojiš?ovák vím o čem hovořím.

      0 0
      • Smepet  

        No balkon je zamrizovany, spis nez ze mi ho nekdo ukradne jde o to, aby mi nezrezlo.

        0 0
    • MARIN  

      Na balkon bych kolo nikdy nedal(na to ho mam moc rad:). Co to vyresit umistenim nekam na zed nebo ke stropu (viz starsi prisvevky ktere resili ruzne drzaky kol)

      0 0
      • Smepet  

        No, to neni spatny napad. Ja jsem pro, jeste premluvit manzelku :-)

        0 0
        • MARIN  

          Pokud bylo to kolo trochu drazsi tak to snad neda tolik prace :)

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.