• crazyape

    Zajimalo by me jestli muzu nak zlepsit moji vidlici treba nejak vnitrnim nastavenim???Nebo nak jinak??

    0 0
    • PePu  

      Jestli ji chces dat na 100, tak ano, ale potrebujes par soucastek, ktere se (snad jeste) daji sehnat (kit pro Z5 00 na 100mm byval cca za, uz si nevzpominam, tak placnu, 1000). Pokud mas na mysli chod, tak hladinou/viskozitou oleje. Dalsi upravy by nejspis vyzadovaly trochu zrucnosti a nejake strojni vybaveni.

      0 0
    • SODOVKA  

      No já jsem si ji nechal překytovávat tak před 3 rokama. Nechal jsem si tam dát kratší negativní pružinzy (možná mi jenom zkrátily ty původní), novej olej a komplet těsnění a vyšlo mě to v servisu i s prací na litr. Pokud ji máš vzuchovou a chceš z ní pružinovou tak počítej ještě + litr. A zdvih se dá vythnou na 110 mm :o) Já to tak měl.

      0 0
      • crazyape  

        na 100mm je…na 110 uz by asi nesla co???No a jak je to s tim olejem??Jak se to chova kdyz je tam min oleje a naopak kdyz je ho tam vic??? A kdyz bych ji rozebral da se atm neco ladit?

        o uz asi nema cenu to davat za 2000,– nechavat predelavat na olej/pruzina

        0 0
        • PePu  

          Ridsi olej=chodi rychleji, nizsi hladina=mensi progresivita. Oficialne se nedala predelat na pruziny (Marzocchi nedodavala zadne kity). Takze zkusit nekoho zrucneho (nemam predstavu, co vse se musi udelat-tusim, ze neco o tom bylo tady v archivu) a mohl by jsi se vlezt pod 2000.

          0 0
          • crazyape  

            a jakej volej bys mi doporucil???Kolik tak ty oleje stoji???Na ta pruziny prdim…na to ze ta vidlice je model 2000 a davat do toho 1500–2000 je zbytecne…to je lepsi ji za 3500 prodat…

            0 0
            • PePu  

              S olejem tezko rict. Ja vozim (ale mam MXR) orig. Marzocchi SAE 7,5 (0,5l za 350Kc). Na tema oleju uz tu taky byla diskuze – co si pamatuji, tak nejaky Denicol, Castrol apod. do tlumicu, take muzes zkusit Motorex.

              0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.