Co na to říkáte CYKLO OH 2004 Atheny

24 nepřečtených
  • marco

    Věděl jsem že nejsme v světové cyklistice nic moc hlavně ty profi hvězdy zvučných jmen se včera moc nepredvedly. Ale že skončíme tak hluboko v poli poražených to jsem nečekal? Aco vy jaký na to máte názor.

    0 0
    • Turbo  

      Vsichni dojeli a to se ceni. Preci jenom tam bylo nesnesitelne vedro. I kdyz to byl celkem nudny zavod. Par pokusu o unik tam bylo. Necekal jsem TDF, tak jsem byl vcelku spokojen.

      0 0
      • pitelboy  

        Jak vsichni dojeli ?!!!!! jeden nas vzdal…

        0 0
        • marco  

          Hrazdíra to je v pohodě jel to jenom na zahratí před časovkou a to teplo by porazilo i vola

          0 0
          • p.b.s.  

            takze nasi borci meli jine pocasi, tak to sem byl asi na jinym filmu????? No nic stejne se kralem zase stane Svorada........ Skoda za mistr sveta, evropy, vitez SP Michal Prokop nejezdi na ziletce. Protoze 4X tam se prece neslape ne..........

            0 0
    • McBlacky  

      nuda nuda nuda, žádnej pořádnej spurt do cíle, proč taky, když nejlíp by to bylo za bramborovku. A ty úniky v druhé polovině, to byl spíš vtip, jak se nemohli ani dohodnout a šněrovali sem a tam. Poslední dvě kola se dalo docela koukat na Bettiniho a Paulinha (? nebo jak se jmenuje) hezky střídali a dřeli jak arabové, korunu tomu ale nasadil Merckx, když ho nechal peloton v posledním kole solo ujet. Respekt pro exhibici Magnuse Backstedta :-)

      0 0
      • Baxx  

        IMHO taky nuda a to nejen kvůli závodníkům, ale i tomu jak to řekové točí, když to srovnám z TdF a těmi neustálými ukazateli a grafy co byly na Eurosportu a tím, že řekové neukážou vůbec nic o kamerách nemluvě, tak opravdu nic moc.

        0 0
    • Bobo  

      Koukal jsem se včera i dnes. Dneska to vypadalo, jako že se ty ženský vezou jen tak, aby se neřeklo, ale když jsem viděl, jak ke konci ten vítr, co fičel na rovinkách přímo proti nim, mává s vlajkama, no děkuji-nechci. A nedá mi to, abych si nerejpnul do campistů. Viděli jste, kolik bylo shimanistek a kolik campistek?

      0 0
    • radek z BF  

      Docela mě rozesmálo (pokud to byla pravda), že by byl Svorada náš spurter. Nevím, to¨, že přijal korunu krále ¨cyklistiky, to bylo asi vítězství jeho ješitnosti nad soudností (při tom, jakou měl Frky sezónu a výsledky a Svorada neujel nic…). Nevím, co letos předvedl, ale myslím, že je to ještě větší „nic“ než vloni… Jestli měl být fakt spurter, na kterého jede Sosna and company, tak je to po pom králi cyklistiky za rok 2004 už druhá trapná „trafika“… Mám nějak pocit, že velký „Ján“ zapomněl předloni ukončit důstojně kariéru… :-((

      0 0
    • Volf  

      Každá hvězda potřebuje týmovou podporu. A jak to tak vypadá, na OH jede každej sám za sebe a je to dobře. A u našich co jsi čekal. Už první okruh bylo vidět, že Svorada těžko pojede vepředu no a Sosenka tam si myslím, že mu zase něco prasklo, nebo nevyšlo nebo kdo ví však on zase příjde s nějakou výmluvou.

      0 0
    • MODRAK  

      Vysumelo tam spousta borcu a tezko se mohl od Svorady ocekavat zazrak. Spis jen v zazrak doufat. Dost me prekvapilo ze nikdo nejel ani v tom zaveru. Ty dva nechali odjet dost zadarmo. Ale nejvetsi ostuda je ten zavod pro poradatele. Naprosto nesmyslna trat, nebezpecna, v podstate kritas na trochu delsim okruhu, jen proto aby to meli ve meste a na kamere meli Akropolis. Navic naprosto nezvladnutej televizni prenos, castecne diky te trati pac se to na ni tezko dalo tocit a castecne kvuli technickejm problemum. To bylo fakt dost zoufaly. Navic Kment je jako komentator uplny pako, to i ten Bakalar je proti nemu spickovej.

      0 0
      • J.A.V.  

        Jo s tou poslední větou souhlas :) Eště rád jsem to přepnul zpět na Bakalářosport, na ty jeho historky už jsem aspoň zvyklej a přece jen těm kolům aspoň trochu rozumí.

        0 0
        • Thorn  

          Pocul som, ze na jednom useku trate Tour de France bolo bielymi pismenami napisane „BAKALÁŘ JE PIČA“ – by ma zaujimalo, ci sa to dostalo do priameho prenosu :-))))

          0 0
          • J.A.V.  

            Tak to nevím :) Při horské časovce byl těsně před cílem u takového kruháku nápis Robert Bakalář, ale nic víc jsem nezahlédl.

            0 0
      • M@rtin  

        Ono se totiž nejedná o komentování ale o KMANTOVÁNÍ!

        0 0
      • Pá-dlista1  

        Ani me to neprekvapuje. Obdobna situace je preci ve vsech sportech na OH. Proto taky OH nepovazuju za plnohodnotnou soutez. Sice je to takovej malej svatek, ale spis kulturni (a hlavne komercni) udalost nez prehlidka nejlepsich sportovcu a jejich vykonu na odpovidajicich sportovistich.

        0 0
        • Darkson  

          ve všech ne. třeba v plavání, veslování nebo atletice jsou OH nejprestižnějším možným kláním

          0 0
          • Pá-dlista1  

            Myslis to plavani, jak plavou v bazenu bez strechy? Nebo to veslovani na kanale, kde fouka neregulerni vitr?

            0 0
            • J.A.V.  

              Já myslím, že tady soudruh kapitán nemyslel ani tak naši jednotku, ale spíše armádu jako celek…

              Jinak řečeno, to že na této konkrétní olympiádě mají některá sportoviště slabší úroveň, na celkové prestiži těchto podniků nic nemění. Sám bys to měl vědět nejvíc – kdo by znal Doktora bez Atlanty??

              0 0
              • Pá-dlista1  

                Ja jo:) Ja ho znal i predtim:) Diky Atlante si akorat pupkaci u piva delaj narok na jeho vysledky.

                Ja sem myslel taky „armadu“ jako celek. Podivej na ostatni sporty a na ostatni olympiady. Je to fraska. Daleko vetsi vahu pro me ma poradi ve svetovym poharu nebo mistrovstvi sveta, kde ma kazdy sport, kazda disciplina odpovidajici zazemi a soutezi tam skutecne ti nejlepsi sami za sebe a ne ledni hokejisti ze Zimbabwe jenom proto, aby se seslo hodne statu, na ukor treba druheho nejlepsiho tymu, bohuzel ze stejne zeme jako ten prvni. Rad se podivam na olympiadu jako na show, ale o tech sportech mi toho moc nerekne. Takova prehlidka, aby televizni divaci nezapomeli jaky ze jsou sporty (jeste jen prapodivny vyber) a rasy.

                0 0
                • J.A.V.  

                  To je jasný, že ty jo :) A s tebou těch dalších 500 lidí co dělá rychlostní kanoistiku…

                  Je to spíš show, než fraška, co si budeme povídat, dnešním sportem hejbou peníze a OH jsou mediálně suveréně největší hit. Kdo uspěje tam, nemusí se bát o živobití (v dnešní době). Navíc třeba v u nás je momentálně taková strategie, že MŠMT podporuje zejména sporty které jsou na OH a na ostatní se kašle. A určitě jsou disciplíny ve kterých se tam nesejde kompletní konkurence, přesto si myslím že pro řadu odvětví je to skutečně vrchol a to nej co můžeš vyhrát. Pak jsou MS a teprve potom světový poháry. Ty jsou totiž už spíše pro odborníky či fandy toho kterého sportu.

                  Ale v podstatě asi máme pravdu oba, a to je tom to zajímavé :)))

                  0 0
                  • Volf  

                    Už v ve starém Řecku se vítěz OH nemusel bát o živobytí. A krom amerických hokejistů a tenistů většima ostatních sportovců považuje OH za vrchol už jen proto, že jsou jednou za čtyři roky na rozdíl od nejrůznějších mistrovství.

                    0 0
    • Thorn  

      u nas na Slovensku to zase vyzera takto: http://www.sme.sk/…1715348.html

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.