• fish

chcel by som vediet aky hlavovy uhol je optimalny pre 125mm vidlu. pre 100 je to tusim 71 a pre vyssie vidli by to malo byt viac, nie? aby vidla bola v rovnakom uhle pri viac zdvihnutom predku,ale potom som pozeral nejake fr fully a tie mali uhol 66° a nezdali sa mi velmi polozene. tak kde je pravda???

0 0
    • Pá-dlista1  

Nikde neni pravda. Nekomu vyhovuje to a jinemu ono. Stejne tak to kazdy vyrobce dela jinak. A v neposledni rade, jak chces tohle cislo objektivne merit a udavat?

0 0
      • fish  

viem, ze kazdemu vyhovuje nieco ine, ale ked som dal tuto vidlu na xc bike, tak ten bike uplne zlenivel, a idem ako na choppery a idem kupovat novy ram a nechcem aby aby to bolo zase lenive kvoli polozenej vidle a pokial viem, meria sa to od roviny zeme ked je ram v optimalnej polohe

0 0
        • Kohout  

Co myslis tim „lenive“? Ze to hure zataci?

0 0
        • Daf  

Kdyz das na XC bike vidli 125mm tak musi zlenivet kazdej :) A urcite to nebude tim uhlem.

0 0
        • Pá-dlista1  

Jak to chces uvadej v katalogu nebo konkretni cislo? Co je optimalni poloha? S jakyma pneumatikama? S jakym prumerem kol? S jakym nastavenim zdvihu vidlice? S jakym hlavovym slozenim? S jakou vidlici(nezalezi jen na zdvihu? atd. Proste, kdyz v katalogu uvidim 71st. tak si muzu udelat +/- obrazek, ale neznamena to, ze az to kolo postavim, ze bude mit 71st. hl.uhel. Krom toho se i ostatni geometrie ramu podili na jeho chovani.

0 0
          • JT  

jenom pro info jak to Pádlista myslí…koukni na http://www.bansheebikes.com/…orphine.html

0 0
            • fish  

tam je to vidiet,pri 170mm vidle je ten uhol 65 a pri 100 70.5 a preto chcem ram, ktory ma pri 100mm vidle (co je dnes xc standard) uhol aspon 72–73 aby ked som tam dal 125 malo to tych 71, lebo ked som sa vozil na bikoch ktore mali vidli od vyrobcu a uhol bol 71 tak uplne krasne,rychlo zatacali,dalo s s nimi fajne blbnut,ale ked som sadol na svoj tak som mal pocit, ze sa neviem bikovat

0 0
              • Pá-dlista1  

To je prave vec nazoru. Podivej treba na pevnaka RB Bandit. Podle me hrozne polozena hlavovka. Driv se mi to libilo, ale ted si myslim, ze to na tohle kolo neni to prave. Zase ve sjezdek ses s polozenou hlavou…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.